Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

Gość kasik922
Ehh dziewczyny przyszla @.. tylko ta kreska.. ja juz nie wiem zalamalam sie nie ma czego gratulowac.. ehh

Gość Małami83
BeatriceKa na sprawdzenie drozności jajowodów kazali mi przyjść do 9dc, ale tak, żeby już nie krwawić. Przyszłam 9 dnia i lekarz się trochę krzywił, że tak późno, ale to byl poniedzialek, a w piątek jeszcze mialam okres, więc inaczej się nie dało. Pozdrawiam.

Gość kasik922
Dobrze ze w tym miesiacu moj pojdzie na badania a ja na sprawdzenie owulacji

kasik no szkoda :-) idźcie koniecznie się przebadać widzisz jak u mnie było jestem zła ze dopiero teraz pogonilam swojego na badania a nie wcześniej!

W takim razie albo test był felerny albo odczytałaś wynik za późno (w ulotkach niektórych testów jest napisane, żeby nie odczytywać wyników po 10 czy 15 minutach - zależy od testu). Gratulacji nie cofam tylko przenoszę na później :)

Gość kasik922
Racja aga :) moj sam zaproponowal ze jak wroci to.od razu idzie.

Gość kamilusia122
Kasik a może miałaś ta ciążę biochemiczna czy jakoś tak...? A może to nie okres bo nieraz w terminie miesiaczki pojawiają się krwawienia...

Gość gość
Hej:) U mnie jeszcze 6 dni do okresu, piersi pobolewają, piecze mnie w okolicach intymnych a na dodatek gardło, wczoraj i przedwczoraj bolały plecy, dziś się nie odzywają, ehh dopadlo mnie przeziebienie dziwne jakieś w lato... Ale dziś już troche lepiej się czuje. A co tam u Was? Kamila.

Gość gość
Kasik 2 kreskę widac golym okiem! Proponuje abyś poszla jutro na betę!

Gość kasik922
na bete?? mam okres to napewno jakaś pomyłka albo poronienie we wczesnej fazie :(

Gość gość
Twój okres jest normalny? W sensie taki jak zawsze? Jezeli jest obfitszy to faktycznie mogło dojść do samoistnego poronienia- nie poddawaj sie! Ja o dziecko walczę juz 2,5 roku ale nie tracę nadziei!

Kasik zwróć uwagę jaki będzie okres, jeżeli krwawienie będzie mniej obfite niż zwykle to zrób test za kilka dni. Bywają przypadki, że w ciazy w terminie miesiączki dostaje sie krwawienia ale ginekolog mówił mi, że jest mniej intensywne i trwa krócej niż regularna @. Ja też widzę tam drugą kreskę, pytanie czy test wyglądał tak samo po jakiś 10 minutach od zrobienia czy kreska wylazła po dłuższym czasie.

Gość kasik922
Doris. tak caly czas wygląda tak samo nawet teraz mam go obok siebie i na niego patrze.. ehh moze to rzeczywiscie poronienie wiele kobiet roni a nawet o tym nie wie. ale to by oznaczalo ze jest z nami OK ale i tak pojdziemy na badania.Skoro mąz chce :)

Gość kasik922
ja na niego popatrzyłam max po 5 minutach i była jasna przeciez bym wam nie pisała i sie nie cieszyła z tego :(

Ok, tak się tylko upewniam żeby mieć ogląd na sprawę. Kasik zostaje Ci teraz obserwować co się dzieje i w razie czego powtórzyć test za kilka dni.

Kasik, kurczę, a juz chciałam gratulować.. A jak Twoja @? Taka hak zwykle czy słabsza? Moze jeszcze jest nadzieja, ja tez widze druga kreskę:) Aga nie powiedziałam... W czwartek mam urodziny to myślałam ze moze wtedy, a moze poczekam do wizyty u lekarza. Mój M strasznie sie przejmuje...

Gość gość
Wg mnie niestety nie bardzo ją widać żeby powiedzieć że jesteś w ciąży, tak jak mówiła jedna z koleżanek tutaj że poprostu ta kreska się uwieczniła. Choć bywają przypadki że okres łączy się z ciążą, powtórz test za tydzień.

Ja tez tam cos widze, ale czasami w testach uwidacznia sie miejsce na ta 2 kreske, byly takie przypadki na tym forum, ale jesli okres bedzie inny to powtorz test Aguss 3mam kciuki i,czekam na wiesci :-)

Gość kasik922
Owszem dlabsza jest bo teraz to bardziej brudze niZ by sie krew lala. Ale zobaczymy. Wiem ze od początku byla taka kreska bo ja widzialam a zawsze jak testy robilam nie bylo mowy o kresce. Ale nic jak to test felerny to kolejnu cykl staran przed nami tylko z kroczkami do przodu po badaniach :)

Gość gość
Dziś u mnie 24 dc ( 30 dni) mam katar, boli mnie gardło, ramiona( przewiało) piersi, są wrażliwe i nabrzmiałe i jeszcze piecze w okolicach intymnych( może się obtarło).Mam pytanie w związku z czym do Was czy jeśli byłabym w ciąży to czy na takim etapie mogę przyjmować leki na przeziębienie? Na tą chwilę przyjmuję lekkie takie strepsils/ tantum verde bez żadnych antybiotyków.Ale gdyby się nie polepszyło to antybiotyki przepisane przez lekarza można brać?

Chyba mi sie owu przesunela bo dzis dopiero sluz rozciagliwy a tu dupa bo pozarlam sie z pajacem. Alez jestem zlaaaaaa.

Gościu kiedy ja miałam potworne zapalenie gardła i poszłam do lekarza to powiedziałam, ze sie staramy i ze tak naprawdę nie wiem czy jestem w ciazy. Lekarka nie dała mi antybiotyku, tylko same naturalne leki.. Najlepiej powiedz lekarzowi, on bedzie wiedział co możesz wziac a czego nie:) Kamyczku sex na przeprosiny jest super!:))

Gość angel55
Witajcie moje drogie. Nie wiem czy moje pytanie pasuje do tego wątku, ale może Wy mi pomożecie w moich obawach. Moje cykle są regularne co 28 dni, a okres trwa zazwyczaj 6 dni. Dzień po skończonej miesiączce (31.07) miałam tylko kilka ciemnych resztek i w ten dzień (z wyliczeń czas względnie niepłodny) kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia lecz do wytrysku nie doszło ponieważ robiliśmy to może z 30s po czym się opamiętaliśmy. 1.08 zaczął kłuć mnie prawy jajnik i boleć kręgosłup. Teraz (4.08) odczuwam ból podbrzusza, kłucie jajników, kolkę i czasami kołatanie serca (chociaż to zdarzało się już w czasie @) i wgl czuję się słaba, ale może to też przez te upały. Owulacja przewidziana na 11.08. Powiedzcie czy to może być ciąża, ból implatacyjny czy może zapalenie przydatków? Poradźcie mi coś!!!

hehe kamyczku bo tak to bywa czasami hehe faceci sa okropni, moj to nie umie przepraszac i rzadko reke wyciaga pierwszy, raczej przechodzi do porzadku dziennego, a najgorsze jest to ze my tak samo sie klocimy w owu, w tamtym cyklu,tak bylo... ciezkie jest nasze zycie :-P :-P gosciu za wczesnie na objawy implantacji, nawet jakbys owu miala tuz po okresie