Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby faceta NIE ZAPŁACIŁ za was na pierwszej RANDCE?

Polecane posty

Gość gość
no sorry ale co to za facet dla którego celem nie jest kobieta? -Moja ciocia? Są mężczyźni jeszcze na świecie-naprawdę! Nie wszyscy są ukrywającymi się geyami Prawdziwe związki trwają całe życie i nikt się nie wykłóca o nic.

Gość gość
Ja zawsze testuje laski, proponuję kawę, jak dziewczyna nie zaproponuje ze sama za siebie zapłaci, to drugiego spotkania nie ma. Na szczęście więcej jest tych co same chcą za siebie płacić, a wtedy czasem pozwalam, czasem nie, zależy od sposobu odpowiedzi.

Gość gość
le co to za facet dla którego celem nie jest kobieta? x Facet którego celem jest kobieta, na ogół jest skończony i kończy w rynsztoku bez grosza przy tyłku. Kobieta jest tylko dodatkiem, a nie celem. Celem jest fajne życie.

Gość gość
Fajne życie jest tylko z właściwą kobietą!

Gość gość
daruj go sobie autorko. co to za facet w ogole. a juz nigdy brac slub z takim, zeby mu potem kazda zlotowke z gardla wydzierac. moja kolezanka miala takiego utrzymanka. nie dosc ze wiecej zarabiala i wiecej na dom wydawala, to mlotek jeszcze wyliczal jej rachunki. wkoncu zmadrzala, w doope kopnela. dziad mieszka sam. na dzieciaka placi alimenty - znacznie wiecej niz jak byli malzenstwem wydawal, a kolezanka sobie znalazla goscia na poziomie i juz dawno po slubie sa.

Gość gość
Żadna kobieta nie jest właściwa i każdą da się zastąpić lepszą, choć akurat z tym można polemizować, bo właściwie to wszystkie jesteście takie same, różnią was tylko szczególiki, a fajne życie to ja mam podróżując i żyjąc we własnym rytmie, a nie skacząc przy jakiejś kobiecie i spełniając jej zachcianki.

Gość gość
Właśnie dlatego kobiety nie są zainteresowane skąpcami. Mają świadomość swojej płodności. Co jeśli taki sknerus zrobi im 5tkę dzieci i będzie sknerzył? Będą udupione! Kobieta musi być mądra! Musi szukać hojnego z grubym portfelem bo tylko przy takim wszyscy fajnie przeżyją swe życie! Nie warto skazywać się na męki!

Gość gość
od takich DZIADOW jjak najdalej! to swiadczy ze chytrus jest ! moze znajdzie jakas desperatke !!

Gość gość
Ale to nie istotne co facet myśli o kobiecie. Ważne żeby ona była przekonana do danego mężczyzny i czuła że on jest w stanie dać jej szczęście. Jak zawsze(Odkąd byłam gotowa na stały związek) kierowałam się zasadą: MINIMUM SŁÓW, MAKSIMUM CZYNÓW.

Gość gość
Dlaczego cały czas wypowiada się jedna laska? Widać to po sposobie wypowiedzi, użytych słowach, itd... Sama ze sobą piszesz?

Gość gość
jeśli ja kogos zapraszam to ja funduję , nie chodzi o kasę ani o płeć jeśli zapraszam kogoś do siebie to ja stawiam jeśli facet mnie zaprasza to on powinien zaplacić , oczywiście mam pieniądze swoje w razie czego jak jesteśmy kumplami i idziemy razem to każdy za siebie płaci

Gość gość
jak ja kocham takich forumowych detektywow!!! zglaszam sie ja!! a kto tam jeszcze pisze to nie wiem, ale zglaszac sie :)

Gość gość
Widziałam że facet właściwy i nadający się do założenia rodziny nie będzie poruszał kwestii finansów tylko pomyśli co zrobić by na nic nie brakowało i zrobi to. Wiecie mężczyźni mają lepsze podejście do robienia pieniędzy a my kobiety możemy się od nich uczyć. A co do równouprawnienia-cóż no to chyba taka wymówka dla tych którym nie chce się szukać właściwej osoby do związku(powodów może być wiele)

Gość gość
KOBIETY RODZA Dzieci,,wychowuja dzieci,gotuja,piora,sprzataja ,zajmuja sie domem + pracuja ,FACTET tylko pracuje cos od czasu zzrobi w domu-..

Gość gość
Dokładnie. Zrobią remont a podobno większość jeszcze wynajmuję ekipę remontową bo sami nie potrafią. A mój potrafi wszystko Gdyby wyszła teraz i nie wróciła wychował by nasze dzieci na 5+ zajął by się domem na 6tkę I nigdy nie żałuje na nic ani mi ani dzieciom Są tacy? Są!

Gość gość
O czym wy teraz mówicie w ogóle, jakie dzieci, jaka rodzina, jakie pranie i sprzątanie? To było pierwsze spotkanie tylko, a nie randka z oświadczynami :P Kafeterianki naprawdę są dziwne (delikatnie mówiąc) dobrze że tylko w necie się takie spotyka :P

Gość gość
"KOBIETY RODZA Dzieci,,wychowuja dzieci,gotuja,piora,sprzataja ,zajmuja sie domem + pracuja ,FACTET tylko pracuje cos od czasu zzrobi w domu" To ja Ci współczuję faceta, mój gotuje lepiej niż ja, sprzątamy zawsze razem, albo sprząta ta osoba co wcześniej wraca z pracy, jak dziecko zachoruje, to mąż bierze zwolnienie, bo może i nikt nie robi mu problemów, z praniem też sobie radzi, zmywaniem również.

Gość gość
P spotkanie jest po coś prawda? A jeśli to pierwsze spotkanie bez zobowiązań i ewentualnych kolejnych spotkań w planie, to zdecydowanie niech facet płaci! Wypiję kawę na mieście zobaczę film za free w kinie a facet zapłaci i cześć-no ok. Nigdy nie płaciłam Dwa razy mi się zdarzyło na tą kawę -ale faceci tacy że żal mi ich było po prostu Nigdy mnie tacy nie pociągali więc i tak nie spotkalibyśmy się więcej bez względu na to czy bym zapłaciła czy nie.

Gość gość
autorko to ze nie zaplacil za ciebie na radce to wiadczy ,ze to chytrus !! egoista!! jak najdalejj od egoistow chytrusow :O

Gość malywloczykij
To działa tak: płaci za nas z przyjemnością a nie łaską - duży plus. Płaci tylko za siebie i nie proponuje za mnie - duży minus, zwłaszcza gdy on zaprosił. Generalnie chodzi o pewną grzeczność a nie jakieś wielkie rzeczy. Takie zachowanie należy do kanonu grzeczności.

Gość gość
CHYTRUSY Faceci ,tlumacza sie ze niby testuja kobiety" yhyyy :)

Gość gość
Spotkanie było typowo zapoznawcze i jego celem nie powinno być ocenianie potencjalnej osoby pod względem nadawania się na męża/żonę, ba... nawet nie powinno się jeszcze myśleć o chodzeniu ze sobą, bo to zalatuje straszną desperacją. Jak ktoś umawia się na randki w takim właśnie celu, to współczuję podejścia do znajomości, przez to tracicie szansę na poznanie naprawdę fajnych ludzi.

Gość gość
ale o czym tu mowa Gentlmen zawsze zaplaci to nic dla niego,chytrus,egoista nie zaplaci za kobiete,bedzie kombinowal zeby nie zaplacic :)

Gość gość
To ze nie zaplacil to wiele mowi o nim :)

Gość gość
Gentelmeni wymarli zaraz po prawdziwych kobietach, bo te dwa organizmy były od siebie zależne, poza tym od kiedy wy lubicie gentelmenów? Was kręcą dresy z ławki pod blokiem :P

Gość gość
To że jakaś sfrustrowana dziewczyna obgaduje faceta na forum, też sporo o nie mówi :) Oboje do siebie pasują idealnie.

Gość malywloczykij
Jeśli mężczyzna nie zna kanonu grzeczności, prawdopodobnie mu podziękuję. Na szczęście nie wszyscy o nim zapomnieli. Jeśli ktoś chce damy, musi być gentlemanem. Jeśli nie jest gentlemanem, niech szuka dresiary z podwórka.