Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanapodłamana

Tabletki Zielona Kawa Max czy coś dają?

Polecane posty

Gość załamanapodłamana

Witam. Wraz z nowym rokiem zaczęłam wprowadzać postanowienie noworoczne w życie. Sami wiecie, że nie jest łatwo oczyścić organizm po świętach i po tylu miesiącach korzystania z fast-foodów. Szukam jakiejś zbilansowanej diety, która zarazem da mi kopa i póki co zajadam się pełnoziarnistym pieczywem, rybkami, trochę jajek. Zamiast batoników jabłuszka, sami wiecie takie podstawy, ale słodycze kuszą. Nie wiem czy to normalne, że przez te tygodnie czuję się też taka padnięta, czytałam coś o tabletkach z zielonej kawy. Coś dają? Jakie do tego ćwiczonka? Bo szukam porad, ale ilu ludzi tyle opinii. I jak w tym mętliku mam znaleźć coś odpowiedniego dla siebie, a z 10kg chce zrzucić no :(

Sama używałam zielonej kawy właśnie w tabletkach więc chyba to o co pytałaś, są ok. Miałam mniejsze łaknienie po nich dzięki czemu nie podjadałam a ponad to dawała mi niezłego kopa z rana, dzięki czemu mogłam odstawić zwykła kawę w pracy.

Gość aksamitt
Ja byłam uzależniona od kawy, a jak wyczytałam o pozytywnych skutkach działania zielonej kawy na organizm postanowiłam się przerzucić. Tyle, że kompletnie nie dało się jej pić. Co do tych tabletek, to nie wiem. Jeżeli w smaku są tak ohydne jak postać płynna, to podziękuje...

Gość gość
dają debet na koncie

Gość gość
Jak dla mnie zielona kawa działa- mam na bank więcej energii jak ją dodałam do mojej diety. Moge ćwiczyć całą para ! Hura niech żyje zielona kawa max .

Gość jannett
@aksamitt Wiesz z tego co wiem to właśnie tabletki jak te zielonakawamax.pl czy inne powstały właśnie dla osób, które odrzuca smak zielonej kawy sam w sobie. Mi posmak tabletek odpowiadał.

Gość gość
Tabletki zielonej kawy max biorę od kilku tygodni i na prawdę widać rezultaty Moja waga spada a do tego mam energię do działania i zadowolenie.

Gość MalaGonia34
@załamanapodłamana: swojego czasu stosowałam Green Coffee Plus. Teraz zamówiłam Acai Berry i będę stosowała łącznie z dietą bananową :D http://odchudzamy-sie.pl/dieta-bananowa/ Zobaczymy co z tego wyjdzie, póki co mam silne nastawienie a to podobno podstawa ;)

Gość załamanapodłamana
Jak już dajecie info o tabletkach to podrzućcie stronki, bo w mnogości tych ofert ciężko przewertować neta ;).

Gość gość
Zielona kawa działa bankowo wiem bo sama biorę już od ok miesiąca mam energie nie podjadam i waga spada . Dla zainteresowanych zielonakawamax.pl

Gość icogi
Suplementy jak to suplementy. Jedne coś dają inne nabijają klientów w butelkę. Najważniejsze by sprawdzić skład i czy nie będzie na nas źle oddziaływał jakiś substytut. Niekiedy naprawdę tabletki potrafią pomóc, czy to dodają energię czy to faktycznie spalają tkankę tłuszczową. Jak jest z zieloną kawa max nie wiem, bo nie stosowałam.

Zainteresowałam sie zieloną kawą max tak od kilku dni czytam sobie tu i tam koleżanki moje biorą różne suplementy diety , ja chyba się zdecyduje na kawę - ma dobry skład .

Gość sennanella
Ja chyba wykupie tę kurację 15 dniową. Szybko potrzebuję jakiegoś zamiennika, który da mi kopa z rana, bo chodzę jak zombie a zwyczajną kawę odstawiam...

Gość załamanapodłamana
Jak już będziecie je brały to dajcie znać czy faktycznie macie energię.

Gość beczusia
Na jakiej niby zasadzie działają takie tabletki? Serio mogą zastąpić kawę???

Gość gość
Do diety biorę tabletki Slimcea. Potwierdzam ich doskonałe działanie w kwestii blokowania popedu do podjadania. Spadek wagi jest o wiele większy więc potwierdza to teorie że suplement działa doskonale ;)

Gość gość
Ja dodaje do diety zieloną kawe max jak dla mnie działa mam dobrą energie i nie podjadam wieczorem a waga spada , staram się również regularnie ćwiczyc ale wiadomo nie zawsze się da.Zielonakawamax.pl

Gość mortadelka
Hejka, ja stosuje od 3tygodni zieloną kawę max i jak dla mnie jest ok. Ma dobry skład, waga spada a ja czuje sie dobrze.

Gość tymbarnie
A jak z podjadaniem? Pomagają coś?

Gość jannett
Podobno hamują chęć podjadania, ale ja Ci nie powiem, bo sama się oduczyłam podjadania między posiłkami.

Gość ryszardos
Przyznaje zmniejszą łaknienie oraz dają kopa energii + przyspieszają metabolizm

Gość tymbarnie
Skoro hamują to dobrze, bo ja mam straszne problemy z podjadaniem.

Gość gość
testowałam różne tabletki przez przeszło kilka miesięcy. Niektóre nie działały w ogóle, inne bez zadowalającego efektu. Widozcnie kwestia indywidualna. Najskuteczniej na mnie zadziałały tabletki Slimcea. Po tygodniu zmieniłam sobie już dietę. Głód się zmniejszył mimo że jadłam dużo mniej. Efekty zaczeły się po 2-3 tygodniach. Łacznie kuracja dała mi 11kg mniej.

Gość vegetacyjna
Zielona kawa świetnie oczyszcza organizm, lepiej korzystać z takiej niż zwykłej wg mnie. Co do tej Max, to nie korzystałam.

Gość Peppers
Cała ta skuteczność zielonej kawy w tabletkach, zależy od ilość ekstraktu w nich zawartych. Jeżeli ma sensowną ilość to efekt będzie taki sam jak w przypadku tej parzonej. Także najpierw należy zobaczyć skład tej zielonej kawy max.

Gość adelajdda
Ja już stosuje zieloną kawę max od ok 2 miesięcy i moge powiedziec , że sie sprawdza . Dodaje energii , nie mam po niej efektu podjadania wieczorem - waga spadła tak ok4 kg. Polecam zielonakawamax.pl

Gość gość
a mi nie odpowiadają jest mi po nich niedobrze + wydaje mi się że suplementy to nie najlepszy pomysł na zdrowy tryb życia

Gość gość
O zależy kto co lubi, ja na z kolei odczuwałam większą ilość energii po zażyciu tabletek + zauważyłam przyspieszenie metabolizmu.