Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku

Polecane posty

niom. ja w sumie krócej nawet sie tym interesuje pomijając okres młodzieńczy, po którym zapadłem, że tak powiem w letarg umysłowy:O dzieła zniszczenia dokonala tv, której już w ogóle nie oglądam (mam na sprzedanie Tv;) ) no i domino ruszyło. w zasadzie bardziej interesuje się obecnie "teoriami spiskowymi" w wykonaniu ludzi ale nabrałem nieodpartego przekonania, że to wszystko sie ze sobą łączy. jak zaczęło nabierać kształtu to powstała rzeczywistość i historia a także nauka alternatywna dla oficjalnej i tak w to brne bo już nie mam odwrotu:)

Gość gość
A znacie teorie spiskowe na temat depopulacji? Ostatnio ten temat mnie zainteresował

Gość gość
A znacie teorie spiskowe na temat depopulacji? Ostatnio ten temat mnie zainteresował

zaloguj sie bo teraz wychodzi na to, że jesteś gejem:D xxx Wada? raczej zaleta;) przynajmniej dla mnie:)

Gość gość®
Dokładnie, wszystkie te teorie uzupełniają się i składają w jakąś całość. A jak człowiek zacznie ten temat drążyć to juz nie ma odwrotu

ja znam ale to nie jest teoria tylko już wdrażany proces. Chociaż może to kwestia zbiegu realizacji interesów karteli farmaceutycznych z funduszami emerytalnymi akurat:)

Gość gość®
Tak zaloguj jak mi teraz głupi :o bo nie rozmawiamy ze sobą pierwszy raz,wiem to z mojej strony nie uczciwe ze nie wiesz z kim piszesz :(

Gość gość
ja jestem "kosmitą" jak wy ludzie nas nazywacie i powiem wam szczerze wasz gatunek jest taki głupi że szok :D

Gość gość
Chętnie dowiem się czegoś więcej na temat depopulacji, napiszesz coś gameover? Albo podeślesz linki?

ja też jestem kosmitą. Mieszkam w kosmosie i dla istot pozaziemskich byłbym właśnie kosmitą. A one same nigdy by tak sie nie przedstawiały raczej:)

Gość gość
ok. możesz nie wierzyć ale i tak wam zabierzemy waszą planetę i zrobimy z was niewolników :D

nie mogę. o kosmitach moge pospamować ale już o depopulacji nie za bardzo. szkoda zdrowia szczególnie jeżeli nie chodzi o własne;)

Gość gość®
A propo spamu to nie mogę podpisać o de populacji bo mi spamowanie zazucili

Gość gość
depopulacja jest ważna dla nas bo się rozprzestrzeniliście jak robactwo niedługo ocieplimy planetę i będzie klimat bardziej nam przyjazny :D

Gość gość®
A moja ulubiona teoria spiskowa to 11.9.01

słuchaj jeżeli ironizujesz czyli po kosmicku robiszsobie jaja to nie zamierzam się z tobą wdawać w polemikę (kosm: gadać) nie wiem czy dobrze zinterpretowałeś ten przekaz werbalny (ogarnąłeś bajere) ale teleportuj sie gdzie indziej (kosm.: spiertalaj):)

Gość gość®
Ocieplenie klimatu przez działalność człowieka to bzdura

Gość gość
ludzie ale wy głupi jesteście :D już na ziemi jest pełno nas mieszkamy między wami a wy nie zdajecie sobie z tego sprawy kontrolujemy wszystko niedługo Reptilianie będą rządzić ziemią

Gość gość®
Gameover jak zawsze dyplomatyczny :)

coś mi tu nie pasuje z tymi reptilianami. tzn nie zapoznawałem sie z tym dokładnie ale nijak kosmici mi sie nie kojarzą z gadami. gady to produkt lokalny. chyba, że życie na ziemi zostało zaprojektowane wgjakiegoś pozaziemskiego wzorca co też minie pasuje bo zwierzęta są przystosowane do warunkow w jakich żyją. skąd poza ziemią gady? chyba, że kosmici bylitu wcześniej izabrali jakiegoś tyranosaura ulepszyligenetycznie albo co.

co prawda znane jest zjawisko konwergencji czyli zastosowania podobnych rozwiązań w odizolowanych rejonach o podobnych warunkach ale jednak wolałbym coś bardziej egzotycznego. Np życie oparte na rna albo krzemie czy związkach chemicznych innych niż na ziemi

Gość gość®
Ale jest wiele mitów o bogach w gadziej skórze

Gość gość®
A tym wszystkim którzy się wyśmiewają z teorii spiskowych przypominam ta z naszego podwórka bo juz nie pamiętajcie jak się wszyscy smieli ze niby w Polsce są tajne amerykańskie wiezienia w których torturuja ludzi? I co jednak teoria się potwierdzila

równie wiele jest o gigantach w tym również i w bibli prawidłowo przetłumaczonej. myśle, że kabaliści mieliby dużo do powiedzenia na ten temat

gość dziś Zeby coś takiego wymyśleć i fajnie ciekawie opisać na pewno trzeba być inteligentnym,usmiech.gif x No to ubawiłam się przednio:D.

nie pamiętam w jakim to było filmie ale porównano te sześcioboki, które ortodoksyjni żydzi noszą przywiązane na czołach i rękach do odbiorników i nadajników:) Cięzko z dzisiejszego punktu widzenia odrzucić taką interpretacje. Ale z drugiej strony może to byc wspomnienie zachowane w tradycji na temat czegoś zgoła innego albo w ogóle jakiś wymysł walnietego na umyśle mistyka

Gość gość
Nie

gameover dziś A co cie tak rozbawiło? x No jak to co? Temat prowokacja, ale bardziej podziw inteligencji autora.