Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kombinatorka34

Dziwne podejście faceta :)

Polecane posty

Gość Kombinatorka34

Kombinatorka30 dziś [12:21] Ja mam od kilku dni problem który spedza mi sen z powiek otóż poznałam przez neta faceta 5 lat mlodszego .Ja jestem z Wrocławia on z okolic aczkolwiek nie jest to duża odległość i na początku pisaliśmy maile potem były smsy i telefony.Ja mam dystans do młodszych i tą znajomość traktowałam na zasadzie żartu zapchania wolnego czasu i po jakimś czasie stwierdziłam ze nie ma sensu ta znajomośc ze względu na róznice wieku i dystans oczywiście strzeliłam fochem żeby tylko sie odwalił usmiech.gif Zerwalismy kontakt na jakies 3 tyg i zdarzylam już zapomnieć o tym a le on odezwał sie i znowu sie zaczeło ale tym razem by ło inaczej.wiecej smsów dzownienia i jakoś go polubiłam.Chciałam sie spotkać a on na to ze jasne za jakies półtora miesiąca wpadnie do mnie (a ja taka niecierpliwa z natury)co mnie niestety wkurzyło do tego miałam stresy w pracy i nawrzucałam chłopakowi porządnie i.....przestał sie odzywać .Przeczekałam chwilę i dalej cisza więc sie sama odezwałam i dostałam odpowiedz ze jestem człowiekem który nie szanuje uczuć innych bla bla i ze nasza "znajomosc "raczej sie skonczyła.Nie dał sobie szansy poznać mnie i to mnie irytuje strasznie .Kombinuje jednaj jak tu go spotkać i pogadać bo jestem zawzięta i uparta może ktoś coś doradzi w tej sytuacji??Tylko prosze bez komentarzy daj sobie spokoj itp usmiech.gif

Gość gość
powiedzial Ci prawde i tyle w temacie.

Mi się wydaje, że zareagował normalnie, a nie dziwnie, na Twoją huśtawkę emocjonalną. Może spróbuj przeprosić.

noo...a w dzień kiedy ma przyjechać to rano strzel focha bo odpisał na sms-a o 2,34 sek. za późno. odwołaj wizytę. a wieczorem zarzuć go setką sms-ów, w ktorych jego obarcz winą za brak spotkania. aaa i oczywiscie poźniej nie zapomij napisać na forum, że faceci są dziwni :D

Gość gość
to jakieś prowo.Prawdziwa kombinatorka jest inna!!!i ma 35 lat.

Gość gość
ON CHCIAL TYLKO CYBERKA

Gość Kombinatorka34
Napisał mi przed chwilą że chce dowodu uczucia, mianowicie gołej fotki

Gość gość
I JEST JASNE smarkacz naciaga stra rure na cyberek

Gość gość
J****e malolaty nudzi sie wam ? Gaja tygodniami przez fona a nawet sie nie widzieli wyznawaliscie juz sobie milosc...? Do mnie dzisiaj napisala lasja na badoo 4 zdania wymienilismy i spotkanie umowione na niedziele i taka jest kolej rzeczy przez fona z nia pogadam jesli zaiskrzy bo tak to szkoda czasui siana gdyby odmowila spotkania to wypad ... a ty sie zachowujesz jak desperatka musisz sie prosic faceta zeby przyjecha ...1, 5 miesiaca bedzie zbierac na bilet autobusowy? Czy czeka az sie cieplej zrobi zeby przyjechacrowerem? Co za dekle...

Gość PRZYPADKIEM
pojechalas go dwa razy to dal se luz tzn jest normalny

Gość Kombinatorka30
Probowalam przeprosic ale mnie delikatnie olal.powiedzial ze. moze kiedys wpadnie do wro.wracajac do spotkania jak jeszcze byli ok to powiedzial ze nie bedzie sie spotykal na sile i ze dopiero za jakies pare tyg.to mnie wkurzylo bo to zazwyczaj kobiety sa niezdecydowane jezeli chodzi o spotkanie a normalny facet to by odrazu przypedzil:) Mam pewien plan i mysle o tym czy go wcielic w zycie;)Dalabym sobie spokoj ale nie lubie jak ktos mnie ignoruje nieloznawszy mnie dlatego ciagne temat:)

Gość kombinatorka30
Cos sie udalo ruszyc w temacie ale i tak korci mnie to zeby pojechac do niego i.pogadac w 4 oczy:)

Gość gość
to jedz

Gość Kombinatorka30
Myslisz ze kobieta moze tak sie blaznic i ponizac?? mieszka 70 km ode mnie.i co mam czekac az wyjdzie z pracy i zagadac do niego?? pomyslumi ze wariatka narzucajaca mu sie.

Gość gość5685
Nie czekać pod pracą bo faktycznie pomyśli, że jakaś wariatka-desperatka. Idź do kawiarni i zadzwoń z info, że załatwiałaś jakieś sprawy, czy coś tam (żeby nie było, że specjalnie przyjechałaś ) i jesteś tu i tu i, że jak chce to możecie się spotkać, wtedy się przekonasz czy jest zainteresowany.

Gość gość
Strzel focha i się obraź na wieki.

Gość Kombinatorka30
Dziwny jest ten koles i obawiam sie ze jak tam przyjade i powiem ze jestem gdzies blisko to i tak sie nie pojawi.Probuje rozwiklac jego problem dlaczego nie moze sie spotkac i wolalabym go zaskoczyc , zobaczyc w ogole i zapytac o co chodzi.moze jakis kulawy albo jest garbaty zartuje :) ale na serio mowil ze sie odchudza bo b duzo wazy chyba sie nie wstydzi swojego wygladu?? i dlatego ma opory ze spotkaniem sie??

Gość gość
@ normalny mazowsze

Gość gość
@ normalny mazowsze Faceci nie sa dziwni... Tylko czasem nie sluchaja tego co mowia ich kobiety. Panowie czesto wychodza z zalozenia, ze wiedza lepiej...

Gość gość
Przypuszczam, ze to prowokacja, bo nie mozna byc tak, oglednie, nieogarnieta. Wrzucasz kolesiowi Bog wie dlaczego i dziwisz sie ,ze cie olal. Dobre. Facet najwyrazniej ma eszystkie klepki w porzadku i nie daje jezdzic po sobie nierownowazonym emocjonalnie i chyba psychicznie rowniez pannom. I jeszcze jestes deperatka do tego. Mam nadzieje,ze na twoj widok w obronie wlasniej ucieknie

Gość gość
Dokładnie!,!!ja też myśle że to prowokacja.,jak kobieta może zadawać sie z młodszym? he he normalnue śmieszne.s

Gość gość
Zdecydowanie podpisuje sie pod wypowiedzia powyzej. :)

Gość gość
W dodatku zdecyduj sie nad ty nickiem,bo raz masz kombinatorka 34,a raz kombinatorka 30.to zdecyduj sie wrescie.Ja też znam kombinatora 34,ale to facet a nie kobieta.

Gość gość
15,20. mowisz o mojej wypowiedzi?.s

Gość gość
Tez :P

Gość gość
Panowie uciekajcie przed takimi paniami!

Gość gość
15,32. na bank provo!s

Gość gość
Ty tą utorkę nazywasz Pania? no co Ty..wulgarna zboczona i w dodatku ugania sie za młodszymi! porzadne panie tak nie robia ,wiem bo sama mam 35 l.i małolaty i sex mnie nie intetesują.s