Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grudniowa mama 30

GRUDNIÓWKI 2015 !

Polecane posty

Ja mam jutro wizytę i tez będę jutro miała zakładana kartę ciazy a w piątek usg prenatalne. Może trochę o mnie mam 28 lat i 4 letniego synka. Milo mi was poznać

Gość oluszka29
Cześć feelings. Tez mam termin na 15 grudnia :) Tylko to moja pierwsza ciąża wiec jestem totalny swiezak. Dlatego tez grupa wsparcia w formie grudniowek 2015 na pewno się przyda.

Heh nikt nigdy nie przewidzi co go czeka :-D ja po cichu liczę ze pod serduchem rośnie mi dziewczynka... Ale i z chlopca będę zadowolona co by nie było byle zdrowe.

cześć dziewczyny w końcu mogę do was dołączyć. wcześniej pisałam jako gość . troche o mnie mam 28 lat pierwsza ciąża. termin 7 grudnia. pozdrawiam was

Gość gość
Hej, jeśli jesteście zainteresowane i macie fb to zapraszam na grupę. Dopiero niedawno założona także na razie nie ma żadnych tematów, grupa jest prywatna także nie wkręci się tam żaden troll, a z doświadczenia wiem, że tutaj na kafe często się pojawiają.. https://www.facebook.com/groups/104445726557009/

Gość krewetka86
Hej;) to tak jak ja:) tez termin na 7 grudnia:)))

Hejka. Moje wcześniejsze terminy to 16 i 14. Więc może też będzie 15? Dokładny termin będzie ustalony w czwartek :) dodam jeszcze, że obydwoje z mężem mamy urodziny w grudniu;)

Gość Asia140
U mnie termin 17.12 ale pewnie jeszcze się zmieni :) Za tydzień idę na USG i test PAPP-A. W końcu zobaczę maleństwo :)

15.12 urodzil sie moj szkodnik wiec dla mnie data fajna :) ja w czwartek mam usg (na 9 tydz) I tez sie nie moge doczekac- bo zaczynam sie schizxowac znowu dopplera juz uzywam od kilku dni I nadal nic nie namierzylam ( a mi tujedna maupa pisala ze ona juz w 8 tc slyszala :/ z objawow to tylko piersi, czasami ciagnie mnie brzuch I chroniczne zmeczenie ( klade sie spac I wstaje zmeczona )

panie w szkole chwala ze bardzo inteligentny ( po rodzicach he he) ale sama musze stwierdzic ze z charakteru jest baaardzo do mie podobny/ niestety jak mowie nie rusz, zostaw, przestan- to bodajby palcem, bodajby krok dalej- ale musi byc na jego lobuz I zadziora- no ale wiadomo ukochany synus :) poz tym/ typowy Strzelec :) na wp pl masz super horoskop dziecka to mozesz poczytac :)

Moja córcia, choć Rybka też ma "ciężki" charakter. Jak tylko usłyszy nie to jest ryk i rzucanie się na podłogę hehe Ale ostatnio coraz mniej robi takich "akcji" bo widzi że nie reagujemy :)

cześć. dziś byłam na prenatalnym badaniu Usg- moje maleństwo ma 6 cm i jest śliczne przeziorność wyszła 1.2.

Gość Asia1401
agazaw - super, gratulacje :) ewag - mam podobne objawy, jedynie ból piersi zniknął... Wczoraj dostałam od lekarza informację o bezpłatnym badaniu antygenu HPA-1a, które można wykonać pomiędzy 8 a 20 tc. Namawiał mnie żeby przystąpić do badania. Będziecie robić badania na konflikt płytkowy?

Gość Anna834
Cześć dziewczyny! Ja mam termin na 20 grudnia :) Obecnie czekam na pierwsze badanie prenatalne, ale ten czas się dłuży niemiłosiernie...

Gość KaeN
Na jakiej podstawie można zrobić to badanie bezpłatnie? My z mężem mamy konflikt w grupach RhD, córa urodzona z Rh+, immuno podana po porodzie.

Mój lekarz nie mówił mi o takim badaniu. Ale jutro idę do poradni genekologiczno-polozniczej przy szpitalu z nadzieją ze zrobią mi wszystkie niezbędne badania. Nawet nie wiem jaka mam grupę krwi. A jeśli chodzi o konflikt krwi to lekarz kazał mi tylko zrobić odczyn coobasa.

Gość żabaa
zaprosiłam się do grupy :)

Witam. Jednak termin mam na 14 grudnia a we wtorek usg wiec jeszcze może się zmienić. Ja tez jestem z grudnia dokładnie 17.. .

Gość Ewag
Aaaaa- jest serduszko- właśnie je namierzylam doppplerem Ale pięknie bije- mocno jak jakiś młoteczek Nawet Brian sie załapal na słuchanie :) Ale jestem szczęśliwa :) A jutro go zobacze :)

Ewag - tak się cieszę :D Ja jestem po pierwszych badaniach. Oprócz śluzu i śladowej krwi w moczu wszystko wydaje się być ok. Jutro na wizytę - lekarka założy mi kartę ciąży i dostanę zwolnienie :)

wy laski juz po prenatalnych I teraz juz z gorki- tylko ja sie w ogonie wleke I jaram ze wszystkiego :)

Ja prenatalne mam 18 czerwca - jutro będę dopiero miała kartę ciąży założoną...

a ja 22.06- tez jeszcze czekania a czekania :)

Ja badanie mam 12 czerwca. Dziś byłam po skierowania na badania z krwi i przy okazji sprawdziłam czy wszystko ok. Maluszek ma już 54 mm. O teście na konflikt płytowy zapomniałam zapytać. A co do witamin lekarz stwierdził że femibion narazie wystarczy i zeby nie wariowac. Tez jestem tego zdania. Trzeba zachować spokój i umiar. U mnie podobnie jak u was. Termin na 15 grudnia a sama jestem z 8 grudnia :)

Gość AMS
A ja mam jutro pierwsza wizyte u diabetologa niestety stwierdzo u mnie cukrzyce ciążową a jestem dopiero w 9 tygodniu. Przeraza mnie kucie sie codziennie glukometrem i wogole cala ta dieta itp.