Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pytający

Temperament i usprawiedliwienie

Polecane posty

Gość gość pytający

Mam taką znajomą w pracy która spotyka się z włochem. I niby nic mi do tego ale zauważyłem że on ją bije, dodatkowo chamsko ją traktuje. Nie podoba mi się jak faceci tak traktują kobiety, postanowiłem działać. Jednak wszystko na nic, na moje pytania odpowiada: WŁOSI MAJĄ TAKI TEMPERAMENT, inna baba z pracy: GORĄCY POŁUDNIOWY TEMPERAMENT, ONI NIE LUBIĄ JAK KOBIETA SIĘ ICH NIE SŁUCHA. Tego typu teksty! Raz mu zagroziłem to powiedział ze zadzwoni na policję, ona gada żebym się nie wtrącał. Wytłumaczcie mi bo chyba głupi jestem, włoski temperament to usprawiedliwienie takiego traktowania kobiet?

Gość gość
Milczenie niech będzie dla ciebie odpowiedzią. To Włoch więc nic nie poradzisz.

Gość gość
Kobiety lubią jak się je tak traktuje , a zwłaszcza cudzoziemcy moga to to robić. No bo jakby inaczej.

Gość gość
A ja bym się nie dała tak traktować,jakaś chyba walnięta,że sobie na to pozwoliła:(

Gość gość pytający
Nikt nie odpowiedział na pytanie. Poważnie co to za usprawiedliwianie typa, że ma włoski temperament,gorący itp. Jasne, jasne są Polacy którzy tak postępują, ale co te baby sobie myślą bo ja za cholerę nie rozumie , od dzieciaka wpajano mi że nie wolno bić dziewcząt a tu pozwolenie ze strony płc***ięknej.

Gość gość
Na to nie ma usprawiedliwienia.Mało mnie by to obchodziło,że to włoch,ale jak ona daje się tak traktować to co zrobisz:(może lubi takie sporty ekstremalne.

Ten typ to zwykły cham. Bije kobiety bo boi się mężczyzn... Ale skoro jej to nie przeszkadza to ich sprawa.