Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł  Wilk

Wspolnota Polska Nocy Kupały

Polecane posty

Gość gość
A co ty sie chlopku ze wsi Niunia zaslaniasz? Co ona twoja sekretarka jest czy rzecznik prasowy? Takie puste liczby to i ja moge napisac,jakos twoja "klata" nie wskazuje na takie wyniki. Podejrzewam,ze bys przebieg 1km i bys sie wlasna slina udusil :D

Gość gość
Jestem zwiedziona twoją klatą,po tym jak tu się opisywałeś i non stop podkreślałeś jak wyglądasz.Inaczej sobie ciebie wyobrażałam.Muszę powiedzieć że mieścisz się obecnie w tzw,przeciętnej.Dobrze że ćwiczysz,bo inaczej byłbyś zwykłym małym i chudym facetem.

@gość dziś Tumanie wygladasz pewnie jak worek loju z zapadnieta klatka pisz wyniki rekordow zyciowych i wstawiaj zdjecie tchorzu:):):) Zaraz wszyscy ocenimy Twoja klate:):):)

Gość gość
A ja mam zbliżoną budowę genetyczną do Cindy Crawford. Co prawda jestem o 30 kg grubsza, mam większy biust, obwisłe pośladki, cellulit i z gęby taka se, ale mam pieprzyk, tylko, że na czole. Ale genetycznie jesteśmy takie same. ;)

Gość gość
Wiem pedrylku ze lubisz ogladac klaty facetow,no ja takich upodoban nie mam. Pewnie pod tecza w Warszawie stoisz w pierwszym rzedzie "suchoklatesie" :D

Gość gośc znajomy
Oczywiście, że ostatnia litera nazwiska to "i" , a mam powiedzieć pierwszą? :) Przyjaciela zostawiam, choć wiem. Nie jego wina. Pisałem tu już kiedyś wiesz? W styczniu.Łysiejesz dlatego golisz się na łyso. :)

Gość gość
I pewnie codziennie trzepiesz gruche pod jego fotki? :D

Gość gość
Choćbyś miał klatę jak Schwartzeneger,to nic wspólnego bym z tobą mieć nie chciała.Jesteś zwyczajnie zapatrzonym w siebie,zadufanym starym dziadem i narcyzem:-oProponuję puknąć się na tej siłowni sztangą w łeb,może coś pomoże:-o

Gość gość znajomy
Wilku ale ty masz wyobraźnie. :)

@gość dziś Nie bij piany worku loju tylko wstawiaj zdejcie i podawaj wyniki wszyscy widza ze tchorzysz:)

Gość gość
Pedauuuuu :D

@gość dziś Specjalnie dla Ciebie jak bede mial troche wolnego zrobie zdjecie w podobnej pozycji co Travis i sama ocenisz czy mowilem prawde

Gość gość
Żałosny facet :-o

Gość gość
Bez złośliwości, ale jest tak sobie wilku. Jestem zaskoczona, że się na to zdecydowałeś. Bardzo chwaliłeś się co do swej postury i muszę przyznać, ze troszkę jestem rozczarowana. Lubisz panie o pełnych piersiach, pośladkach, a niestety powinieneś przy swojej posturze skupić się na patykach. Nie wyobrażam sobie, że zaniósł byś Salmę do sypialni. ;)

Gość gość
Nikt już nie chce oglądać twojej nędznej klaty:-oCo tok/u/r/v/a jest?

Gość gość
Niech ci zrobia zdjecie mozgu i wklej je tutaj,zobaczymy czy tam cos w ogole tkwi oprocz styropianu.

Gość malunia niunia
Wilk nie jadam o tej porze.

@gość dziś Pokaz nam swoja klate i piersi chetnie wszycy ocenimy jaka z Ciebie Afrodyta:):):)??? Talie tez chetnie zobaczy czy nie ma oponki:):):)???

@Niunia A czemu jestes na pomaranczowo? Jak nie jadasz o tej porze jak to Ty rzeczywiscie to musisz sie przynajmniej napic z Wilkiem

Gość gość
On i typ kobiety jak Salma buhahahaha:D

Gość gość
O ludzkiej głupocie... Trafisz na nią wszędzie, bo w swej powszechności, trudno ją ominąć- miej się na baczności! Nie ma na nią leku, nie ma też sposobu, by ją móc przechytrzyć- pozbyć się z narodu. Mieszka w każdym kącie, w każdym miejscu świata, nie ma na nią rady, ani nie ma bata. Świat nią przesycony jest do szpiku kości, mądry ją ominie a głupi ugości. Gdy już Cię dosięgnie, swym pasem omota, bez wątpienia powiesz- TO LUDZKA GŁUPOTA.

Gość gość znajomy
Byłoby dziwnie jak na mężczyznę, ale postaram się. Jesteś tak głupi, że nawet nie domyślasz się kto cię tu znalazł. I dobrze. :)

Gość gość
Hahahahha Wilk myslal ze podbije kobiece serca,a zostal wysmiany. Teraz tylko pozostaje rzucanie epitetami zeby ratowac swoje ego. Zalosny typ :D

@Niunia Nie mowie ze musisz:)_ Pytam sie czy sie napijesz z Wilkiem??? Czy tez sie przestraszysz i bedziesz poprawna politycznie na ERO ze z Wilkiem sie milo nie gada i nie mozna sie napic wina przy kominku:):):)???

Gość gość znajomy
Wilk ubliża kobietom rozczarowanym jego wyglądem? Typowe. :)