Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł  Wilk

Wspolnota Polska Nocy Kupały

Polecane posty

Gość gość
"Funkcje Zony Wilka" pffffff podszywie, jestes best. Tak trzymaj :classic_cool:

Gość gość
o, to jest dobre: .....Paweł Wilk dziś wilk nie potrzebuje niebieskich tabletek usmiech.gif moja erekcja jest znana w calej wiosce wilka. Zawsze podczas biesiad gdy stol sie zatrzesie wszyscy patrza na wilka smiejac sie i mwoiac "Pawel, o czym znowu pomyslales?" :D

Gość niestała      czytaczka
Przepraszam. :( Wiem, że przy Gromi wypadam blado, albo wręcz wcale :D ale ja też chcę pielgrzymkę na klęczkach. :D :D O wzięcie na kuchennym stole nie śmiem nawet prosić ;) hahah :D Buziak 👄 Pierwszy raz nie żałuję, że tu zaglądam :) :D

Gość gość
Wąskoklaty wilk to kapuś z rodu kapusiów.

Gość gość
Wilk sam sobie stworzył podszywa. Pisze z podszywa i wilka. Paranoja.

Gość gość
Nowy w mieście gdzie jesteś? :)

Czytaczko, takie srodki wilk stosuje tylko w ostatecznosci. Z Toba tez chce sie pogodzic. Dostalem anoniomowy donos ze to jednak nie Ty stoisz za sprawa z Goralka Magda i teraz jestem na 100% pewny ze jestes niewinna. Wybaczysz wilkowi? Nie chce chodzic po calej Polsce na kolanach, a do Wadi mam nawet dalej :(

Gość gość
Wilk wyszedł w maju z psychiatryka.

Gość niestała      czytaczka
Pawełku. :) Wybaczam. I do mnie nie musisz na klęczkach. Możesz po prostu podjechać . Zrobię golonkę w piwie, zmrożę dobrą wódkę i pogadamy jak góral z góralką ;) :D Gromi ;) 🌻 Bawcie się dobrze. :)

@Gromi To moj temat i szanujmy sie. Chyba ze chcesz mi powiedziec ze zamierzasz trollowac na moim temacie??? Jesli tak nie bede ci zakladal zadnego tematu ani nawet dyskutowal jakos z Toba po prostu jest mi bardzo przykro wtedy:( Doskonale wiesz ze to co zrobil Agent to zwykle tchorzostwo i bycie konfidentem a naprawde wiele mi zawdzieczal i jego jedyna motywacja zeby to zrobic byla taka ze jak mnie zaczal sam zaczepiac krytykujac moja obrone Wadi zwrocilem mu publicznie uwage ze zakazdym razem jak atakuja Wadi i Wiedzmy a nawet jak Ciebie Grota Nestle zwyzywal od Ukrainski Kur/rew Agent tchorzy i ucieka zeby nie narazic sie Chamom z ERO. Nie dosc ze Tchorzy to jeszcze pozniej atakuje Wilka jak broni Wadi czy Ciebie bo wtedy do Gorta Nestle tez zaareagowalem ostro w Twojej obronie d pomimoze nie bylismy w dobrych stosunkach zachowalem sie jak zawsze. Agent robi to zeby podlizac sie Chamom z ERO i ukryc to ze zabolalo go ze nazwalem go publicznie Nielojalnym Tchorzem wobec Wadi i nawet Ciebie bo tez w przypadku Grota Nestle siedzial cicho dobrze o tym wiesz. To jest naprawde jego jedyne motywacje nie ma zadnych innych!!! Ten podszyw ktory tu grasuje to nie jest wesoly projekt jakich wiele to jest proba po zmianie mojego Nicka wyeliminowania mnie z ERO choc tak zeby przejac moja pozycje i caly dorobek. To oczywiscie niemozliwe bo Wilk jest jeden i caly z reala nie zmienilem sie od poczatku ani namilimetr i Wilka nie da sie podrobic:):):) Mozesz roznie mnie oceniac nie zgadzac sie z moimi pogladami ale wiesz ze Wilk na ERO jest jeden i to wazna postac ERO. W sprawei Tabasko to byl przelom na ERO porazpierwszy zadrosna chamsko spamujaca konkurentke Tworczyni jednego tematu poniosla konsekwencje swojego dzilania stracila temat i nie mogla normalnie funkcjonowac pod swoim Nickiem na ERO bo wszystko cosie dzialo wobec Wadi i na jej temacie w sposob lustrzany dotykalo Tabasko nic wiecej. A probowalem jak pzobaczysz moja korespondecje z Tabasko udosotepniona za jej zgoida przed ta wojna zalatwic sprawe po cichu i polubownie bez niepotrzbenej nikomu wojny na ERO wychodzac z zalozenia ze jak sienie wpieprzymy w nieswoje tematy to na ERO jest wystarczajaco miejsca dla Wadi Wilka Gromi i Tabasko. Podejrzenie wobec Tabaskosa nietylko moje identyczne miala Wadi i Muszka. Wilk bronil Wadi jako swojej przyjaciolki tak jak robi to Wilk ostro i be litosci jak atakuja jego przyjaciol i mialem do tego prawo wadi o wszystkim wiedziala odpoczatku i nigdy dojej slawetnego wpisu nieprosila mnie ozaprzestanie takiej formy obrony. WQrecz przeciwnie dziekowal mi za nia uznajac Ja za bardzo skuteczna. Ale to inny temat Chcesz dolaczyc do tych ktorzy nieczystymi metodami nie potrafiac ze mna otwarcie wygrac probuja Wilka wyeliminowac na rozne sposoby prosze bardzo. Nie bedzie ani tematow o Tobie ani dyskusji z Toba. Po prostu ze wzgledu na to co nas laczylo kiedys a teraz jeszcze przed swietami mielismy sie spotkac osobiscie zeby sie poznac jakim ludzmi jestesmy naprawde poza tym zgielkiem ERO bedzie mi bardzo przykro ze taka decyzje podjelas tylko tyle nic wiecej:(

@gość dziś nie wiesz o czym mowisz :) jesli wiesz to powiedz jak sie nazywal ten zaklad i kto byl ordynatorem, wszyscy przyjaciele wilka wiedza takie szczegoly a Ty jestes nikim na ERO bez historii i stalego nicka wiec nawet sie nie osmieszaj :):):)

Moj podszyw jest tak glupi ze o Agencie pisze na Wspolnocie Polskiej Nocy Kupaly :):):) Tu jest miejsce na rozmowy o Polsce i Milosci. Teraz widzicie ze jego jedynym celem jest sklocenie wilka z ERO. Nie pozwolcie mu na to :):):) Wiem ze w glebi duszy mnie lubicie i nie mozecie beze mnie zyc :):):)

Gość gość
Podszyw rządzi. Jest naprawdę świetny. :D :D

Gość gość
jaki podszyw? to wilk i ma radochę :D

Gość gość
To nic nowego.Wiedziałyśmy że wilk ma problemy z... osobowością.

@Wszyscy Podszywa latwor rozpozna bo jako pierwszy temat w swoje historii ma Tu jest Sparta!!! Ja mam Metoda Naja na realny romans z kobieta z ERO. Ten podszyw ktory tu grasuje to nie jest wesoly projekt jakich wiele to jest proba po zmianie mojego Nicka wyeliminowania mnie z ERO choc tak zeby przejac moja pozycje i caly dorobek. To oczywiscie nie mozliwe bo Wilk jest jeden i caly z reala nie zmienilem sie od poczatku ani namilimetr i Wilka nie da sie podrobic:):):)

@Wszyscy wejdzcie na spis tematow i kliknijcie na nick autora tematu Wspolnota Polska Nocy Kupaly. Zobaczycie ze jest nim prawdziwy wilk, ktory zalozyl temat Tu jest Sparta!!! Podszyw probuje mnie sklocic z reszta ERO i zaklada tematy jakby byl kapusiem a nie honorowym Goralem Bieszczadzkim :):):) Jedyne co podszyw potrafi zrobic to wklejac caly czas te same teksty w kolko. Zobaczycie, zaraz znowu to zrobi. Na szczescie nikt sie juz nie daje nabrac po tym jak wilk wam powiedzial jak sprawdzic ktory jest prawdziwy. Zobaczcie ze podszywowi nie zalezy na rozroznieniu nas, jego jedynym celem jest sklocenie wilka z reszta ERO!

Gość gość
tere fere kuku:) na muniu :D

Gość gość
Hihihi,reszty z ERO nie trzeba z wilkiem skłócać. Wilk sam o to zadbał, by z wszystkimi skłócić się i poobrażać innych. Bravo wilk, zadyma na 102. I rechot z ciebie też.

Ależ to jest temat miłego Pawła Wilka, twojego alter ego, z którego powinieneś wziąć przykład :O

@Agent & Wszyscy @Agent Agent jestes zwyklym tchorzem i donosicielem jak Grota Nestle wyzywal od najgorszych ku/rew Magda78. To samo robil z Wadi i Wiedzmami Amstaf czy jak od wielu tygodni byl spamowany temat Wadi to siedziales cicho i trzesles du/pa ze strachu zeby sie nie narazic Chamom z ERO!!! Wilk oddawal Tabasko tylko co robilo Wadi nic wiecej!!! Wiec nie opowiadaj bzdur ze to bylo spamowanie!!! Wez donosicielu idz teraz wylizac du/pe Tabasko. To wszystko co mam ci do powiedzenia:) @Wszyscy Chciałbym zeby ten temat byl miejscem publicznej debaty i oceny zachowania AgentOrange1496 Wielu z was choc nie lubi mnie zdobylo sie na to zeby przy sprawie z Wadi negatywnie ocenic jej zachowanie i brak lojalnosci wobec mnie. Nikomu nie narzucam oceny niech kazdy wypowie wlasna opinie Ja swoja ocene Agenta zawarlem w tytule Tematu. Co wlasciwie zrobil Agent i dlaczego go nazwalem tchorzem i konfidentem??? Agent zglosil mojego ulubionego Nicka pod ktorym funkcjonowalem od poczatku i z niego byly wszystkie moje wpisy do usuniecia. Historia Wilka1946 i Agenta Znamy sie do poczatkow Bacowki nad Jeziorem to ze Agent wyszedl z Trollowania ma wlasnego nicka i jakas pozycje na ERO jest w duzej mierze moja zasluga. Ci co znaja nasz historie dokladnie o tym wiedza. Zaczynal jako Troll na moim temacie a pozniej moj podszyw wiele z nim przegadalem zaczecajac go ze fajnie pisze i warto pojsc swoja droga i zbudowac wlasna pozycje na ERO zawsze go w tym wspieralem na wszystkie mozliwe sposoby i bylismy w dobrych relacjach. Choc jego niechec do przjecie na kontakt na miala telefoniczny spotkania w realu pozowdowala ze nie bylem nic zainteresowany do czasu zmiany tego podejscia jako osoba z ktora chcialbym sie zaprzyjaznic bo dotego jest potrzebny real u Wilka. Dlaczego Agent to zrobil??? Nie jest prawda ze uznal Wilka za najwieksze zagrozenie na ERO ktore bez powodu atakuje innych. Powod jest prosty wielokrotnie w przypadku gdy tematy Wadi byly atakowane zarzucalem Agentowi ze nie dosc ze nie pomaga w bronieniu tych tematow zachowuyjac sie jak nielojalny tchorz zeby nie narazic sie chamom na ERO a byly to takie przypadki 1. Sprawa Amstafa - Amstaf wchodzi iwywzywa do kur/ew Wadi i reszte dziewczyn 2. Sprawa Tabasko - wielotygodniowe spamowanie tematu tak zeby zajechac psychicznie Wadi wyizolowac i doprowadzic do jej odejscia 3. Wiele drobniejszych atakow na Wadi Za kazdym razem Agent ktory swietnie sie bawil z Wadi i Wiedzmami znikal jak tchorz udawal ze nic sie nie dzieje. Jak Wilk spacyfikowal Amstafa i Tabasko wracal i znowu milo sie bawil. Ale przy sprawie Tabasko posunal sie dalej nie dosc ze nie pomagal to jeszcze mial gebe pelna frazesow jakie to nieetyczny jest ze Wilk to co robi Tabasko dokladnie w sposob lustrzany przenosi z tematow Wadi na Tabasko co pozwolilo Wadi zlapac oddech i uruchomic w miare spokojnie bez wielkich zaklocen nowy temat. Ale Agenta bolalo ze publicznie nazywam go tchorzem i nielojalnym wobec Wadi ktora podobno tak lubi jak i reszte Wiedzm zawsze w chwilach zagrozenia okazywal sie nielojalnym tchorzem. I to jest jego jedyna motywacja Agenta dlatego co zrobil to mu wytknalem publicznie to go tak zabolala ze posunal sie do tego ze zachowal sie jak ostatni Tchorz i Konfident ze zglosil do usuniecia Wilka ktoremu w duzej czesci zawdziecza swoja pozycje na ERO bo do dzisiaj mogl pozostac zwklym Trollem niczym wiecej to Wilk go z tego wyciagnal i namowil do zbudowania wlasnego Nicka Avatara pozycji i historii na ERO wspierajac na kazdym kroku jak tylko moglem. Te dyskusje przy sprawie Tabasko nie byly z mojej inicjatywy zawsze przypieprzal sie do mnie Agent. Ja juz dawno stracilem nadzieje ze bedzie sie zachowywal jak Honorowy Mezczyzna i ze skoro twierdzi ze lubi Wadi i wiedzmy bawi u Wadi w goscinie to jak ja atakuja bedzie pomagal Wilkowi ja bronic i rezte Wiedzm. Agent jest malym czlowieczkiem nie potrafil przyjac na klate oceny swojego zachowania ktora mu sie nalezala wygrac z Wilkiem sporu publicznie bo byl nie do wygrania wiec jak konfident poszedl do Redakacja Kafe wykorzystujac to ze pracuje tam wielu ludzi ktorzy sami uczestnicza w ERO ichcieliby byc gwiazdami ale Wilk im to blokuje nie potrafia wygrac z Wilkiem w normalnej rywalizacji wiec kasuja tematy a teraz wykorzystujac donos Konfidenta Agenta uzyskali pretekst zeby zablokowac mojego Nicka. Wilk ma to w dupie poradze sobie tak czy tak to drugorzedne. Chodzi o to ze uwazam ze to jest podobna nielojalnosc wobec Wilka ze strony Agenta jak ze strony Wadi roznica jest tylko taka ze z Wadi bylem blisko prywatnie ale Wadi nie zawdzieczala mi tyle na ERO a Agent na ERO zawdzieczal mi jesli chodzi o swoja pozycje prawie wszystko na moim nicku jako podszyw sie wylansowal to Ja namowilem go do zbudowania wlasnej pozycji i wspieralem zawsze na wszystkie mozliwe sposoby. A teraz proboje sie wylansowac na pogromce Wilka i obronce Chamow i Spamerow z ERO jak Amstaf Tabasko i jej cale chamskie i bezczelne towarzystwo ktore spamowalo Wadi i Wiedzmy itp Chcial zostac bohaterem ERO a zostal zwyklym Tchorzem i Konfidentem szczytem nie lojalnosci i nie wdziecznosci na ERO tym zostal tym co zrobil taka jest moja cocena. Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
DEBIL !!!!!

Gość gość
Bosze, ten typ ci sobą nie reprezentuje, potrafi tylko nudne wklejki wciskać. Zupełnie nic,zero,nul....

@Gromi Doskonale wiesz ze Wilk taki nie jest:) Jestem mily i cieply dla Rodziny i Przyjaciol i Twardy Bezlitosny dla ich wrogow co chcieliby by ich skrzywdzic i to jest dopiero caly Wilk!!! Potrafie czule trzymac i tulic male dziecko na rekach tulic ukochana Kobiete w silnych goralskich ramionach a za chwile z zimnymi oczami zabic w kilka sekund tego ktory chcialby je skrzywdzic w jakikolwiek sposob i to jest dopiero caly Wilk!!! Potrafie milo i mocno erotycznie bawic sie z Przyjaciolmi a za chwile zabic z zimnymi oczami bez sekundy wahania tych ktorzy chcieliby ich skrzydzic i to jest dopiero caly Wilk!!! Ten podszyw wazelinuje sie do wszystkich moich "wrogow" i poniza sie przed nimi. Gdzie w tym widzisz Wilka Dumnego Gorala ktory swoja Godnosc Honor i Wolnosc ceni nad Zycie??? My Gorale Bieszczadzcy przed nikim nie klekamy nikomu Wojny nie odmawiamy jak ktos ma na nia tylko ochote:) Choc sami nie wywolujemy ich chcemy zyc w pokoju bo cale Bieszczady to Swieta Ziema gdzie na kazdym kroku potykasz sie o mogile swojego przodka cala nasiaknieta ich krwia tych ktorzy w obronie tej smiesznej dla was Goralskiej Godnosci Honoru i Wolnosci oddali zycie. Jakbym sie zmienil nie bylbym juz Wilkiem i Goralem Bieszczadzkim. A nie chce sie zmieniac na milimetr to Wilka swiadomy wybor zyciowy:):):) Ja nic na ERO nie udaje jaki jestem w realu taki jestem tutaj:) Mialas okazje poznac Wilka osobiscie jakos sie minelismy przed swietami w czasie ale propozycja nadal aktualna:) Jak bedze jechal w Bieszczady niedlugo dam znac bedziesz chciala to sie spotkasz:) Spojrzysz mi oczy zajrzysz do mojego Serca i sama sie przekonasz ze jestem dokladnie taki jak nieudolnie moze opisuje na ERO caly z reala mozna Wilka Kochac albo Nienawidzic stany posrednie rzadko wystepuja:):):) Ale Wilk jest caly z reala prawdziwy taka samo na ERO jak i w Realu. Bo ERO to tez Real choc inny sposob komunikacji ale za kazdym kompem nie siedzi robot tylko realny czlowiek i dokonuje realnych wyborow zyciowych nawet na ERO. Jaki jestes na ERO taki jestes w Realu choc na ERO duzo latwiej okazac: lojalnosc, wsparcie, wdziecznosc, solidarnosc mniej to tutaj kosztuje niz w Realu. Ale jak nawet na ERO tego nie potrafisz na pewno nie zrobisz tego w Realu:) Na ERO masz wszystko: 1. Honor i Nikczemnosc 2. Lolajnosc i Zdrade 3. Prawde i Klamstwo 4. Milosc i Nienawisc I tak moglbym dlugo wymieniac:) Polubilem cie kiedys z 2 powodow: 1. Potrafilas sie przecistawic poprawnosci politycznej na ERO zeby jechac po Wilku wzieliscie mnie zielonego z Toledo pod swoje skrzydla. 2. Nie mialas problemu z tym zeby zalozyciele Bacowki spotykali sie w realu na jakis wyjazdach cieszyla cie ta mysl:) Twoja pozycja na ERO swietne wymiany z Toledo byla drugorzedna nie miala znaczenia zaintrygowals mnie jako czlowiek. Do dzisiaj usmiecham sie na wspomnienie Twoich relacji na zywo z pobytu nad jaks woda juz nie pamietam co to bylo Jezioro czy basen:):):) Taka cie pamietam i za taka tesknie:(:(:( Jako za kumpela moze kiedys Przyjacielem choc to wielkie slowo u Wilka i nie kazdy jest gotowy na Goralska Przyjazn gdzie granica poswiecenia nie jest jest nawet smierc a nie Kobieta ktora chcialbym uwiesc:):):) To tyle co ci chcialem przekazac wolalbym na priv ale nie mam do Ciebie maila. I naprawde Gromi uwierz mi ten podszyw to nie wesoly mily Troll tylko strannie zaplanowana akcja zeby wyeliminowac Wilka z ERO choc to oczywiscie nie mozliwe:):):) Znasz Wilka Gromi:):):) Wilka mozna zabic jak kazdego czlowieka ale to na ERO mi nie grozi ale Wilka nie mozna pokonac i zmusic do poddania sie a to zasadnicza roznica:):):) Zwroc uwage ze jakby to byl mily wesoly zabawny Troll nie probowalby idealnie skopiowac mojej historii w swoim profilu zakladajac identyczne tematy. Cala jego dzialnosc teraz jest proba zdyskredytowania Wilka ponizenia go skoro poniza sie i kleka przed chamami i tymi ktorych oskrazal o chamskie trollowanie z zadrosci i spamowanie i zdanie nie zmienilem o nich!!! Jestes inteligentna znasz ERO przyjrzyj sie temu na spokojnie z dystansu zobaczysz to samo coJa. Popelnil tylko jeden blad na poczatku:) Ty bys na pewno wiedziala ze pierwszym podstawowym tematem ktory wznowie po zmianie Nicka bedzie: Wspolnota Polska Nocy Kupaly ktory realizuje idee Bacowki nad Jeziorem z 3 elementami 1. Wiez Erotyczna w stalych zwiazkach\ 2. Milosc do Polski i obowiazki wobec niej kazdego Polaka 3. Ostra Biesiada Erotyczna ktorej haslem jest Leonidas do Poslow Perskich powiedzial: Tu jest Sparta!!! A Ja Wilk wam mowie: Tu jest Wspolnota Polska Nocy Kupały!!! Podszyw nie rozumie ze te wszystkie 3 elementy Wspolnoty Polskiej Nocy Kupały sa rownie wazne dla Wilka stad jego blad:):):) Kiedys Gromi chyba ci juz tlumaczylem jaki jest klucz do zrozumienania Wilka zachowania na ERO. Dla Wilka ERO to wielka Karczma Goralska zupełnie realna a kazdy Temat to wielka debowa lawa przy ktorej siedza rozne towarzystwa. Przywodca towarzystwa jest Tworca Tematu to on decyduje o celach klimacie zasadach i tym kto jest a kto nie mile widziany przy danej debowej ławie. Ja sie zachowuje dokladnie tak jakbym sie zachowywal w takiej realnej Karczmie Goralskiej. Nie robie i nie mowie niczego czego bym tam nie zrobil:):):) To jest klucz ktorego zawsze uzyj jak nie rozumiesz mojego zachowania na ERO:):):)

@Niestala Czytaczka Na milimetr nie zmienilem zdania o Tobie jest odpowiedzialna najpierw za samodzielne chamskie wyzywanie z pomaranczy na wlasnym temacie Magda 78. A pozniej za zlecenie tego Grota Nestle na Wilka temacie Kobieta dla Nowego w Miescie. Przy okazji Grota Nestle tak sie rozpedzil ze wyzwal Gromi od tanich Ukrainskich Ku/rew jak stanela w obronie Magdy bo takiego chamstwa i swiadomego niszczenia psychicznie Kobiety na ERO jeszcze nie bylo!!! I to wszystko idzie na Twoje konto rowniez to wyzwanie Gromi!!! Zrobilas to zeby zlamac Magde psychicznie i doprowadzic do odejscia z ERO bo w Twoim mniemaniu ukradla ci adoracje Koke i chcialas sie w ten sposob pozbyc rywalki z ERO!!! Wiec krotko po Goralsku; WYPAD Z TEMATU WILKA!!!! xxx

@Gromi Dzieki to rzeczywiscie tema tego podszywa :) Juz uciekam do Siebie zobaczymy ile go utrzyma:):):)???