Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście ta matkę która pokazuje w mediach swoje niemowle bez rąk i nóg ?

Polecane posty

Gość gość
Zeby was nie pokaralo takim dzieckiem suuuuki. Obchodzi cie akurat ze podatki ida na to, gowno a nie zobaczysz swoja kase. Zawsze beda zabierac, myslisz glupia kozo ze gdyby nie chore dzieci polglowku mialabys wiecej pieniedzy? Mylisz sie i to bardzo. Poza tym do zarzygania slysze o tej kasie tylko. I dobrze niech chore panstwo placi na cos takiego. Lepsze to niz wystawne kolacje, auta i wakacje poslow

Gość gość
Wśród lekarzy wielu jest konowałów. Mój lekarz pomylił płeć mojego dziecka. Poroniłam ciążę, a potem dowiedziałam się, że płeć dziecka była inna niż twierdził lekarz na USG. Dziecko znajomej także miało niewykształcone ręce i nogi, a lekarka na USG stwierdziła, że wszystko jest cacy, a dziecko zdrowe... Coraz bardziej przerażają mnie takie historie, niekompetencja, przestaję się dziwić cesarkom na życzenie. Kobiety zwyczajnie się boją i nie ufają już lekarzom. A im włos z głowy nie spadnie. Ta matka miała prawo wiedzieć wcześniej, miałaby wybór, a jeżeli nie chciała aborcji to mogła się psychicznie przygotować. Została tego prawa pozbawiona przez konowałów i zapewne gooowniany sprzęt (pewnie chodziła na NFZ).

Gość katarzyna22
Tragedia jak można tak mówić o chorym dziecku co ono jest winne

Gość gość
co innego jak ktos w wieku 40 lat trafi na wozek. taki ktos przezyl wiele rzeczy szczesliwych chwil mial przyjaciol itp. a taka kaleke od urodzenia to co czeka? jedno wielkie gowno

Gość gość
to sobie idzcie prywatnie do lekarza a nie chodzicie byle gdzie

Gość gość
Nie widzicie, ze autorka to jakaś tępa, ograniczona kretynka? Szkoda energii na tego trolla, radzę zignorować.

Gość gość
co sie czepiacie autorki kazdy ma prawo do wlasnego zdania

gdyby sie matka dowiedziala wczesniej, to najprawdopodobniej lekarze przeprowadzili by operacje ratujaca malenstwu konczyny. Co zescie sie tak uwzieli na biedna matke i biedne dziecko? to NIE ICH WINA, TO WINA LEKARZA.

pierwsze słyszę ,zeby iliśc rąk czy nóg warunkowała liczbę przyjaciół :D jak ktoś ma tylko jedną ekę to ma polowicznych przyjaciół ? albo nogę amputowaną za kolanem - do ilu przyjaciół ma prawo ?:) ten temat to plugawa prowokacja .

Gość gość
tak zawsze wina lekarza wedlug was a moze jej ? cos tam gadali zze jeden lekarz cos zauwazyl. jakby jej tak zalezalo to w tym momencie powinna isc prywatnie do lekarza a nie teraz pretensje urzadzac i sie zalic

only - dzięki tobie dowiedziałam o tym powąznych schorzeniu tak że swój glos w sprawie uwążaj za ważny i potrzebny :) pojęcia nie miałam o takiej genezie tej wady ,aż trudno w to uwierzyć .

Gość gość
Nie jestem lekarzem a w ciazy bylam 9 lat temu ina usg (mam zdjecie do dzis) widze jak maly ma noge na noge zalozona i tak smiesznie piety na tym zdjeciu widac , to byl 24 tydzien a tu po 9 latach kiedy sprzet wystrzelil do gory technicznie nikt nie zauwazyl tak powaznej wady???

Gość gość
nie chodzi o ilosc ale bardziej ogolnie o jakosc zycia watpie ze taki kalub bedzie miec jakichkolwiek znajomych a co dopiero dziewczyne kto by chcial takiego kogos za kolege

Gość gość
wlasnie teraz to wzystko widac. moim zdaniem to lekarz ich ostrzegl ze moze sie urodzic kaleka a ona urodzila i teraz chce kasy

Gość gość
U niektórych tutaj nienawiść zakrawa na barbarzyństwo emocjnalne, neurologiczne i psychiczne. Niektórzy tutaj są ponad podli, ponad ochydni ponad wstrętni. Jak tacy ludzie mogą w ogóle funkcjonować?! Skąd się tacy biorą?! To są dopiero osoby kalekie. Wyglądemprzypominają człowieka a wewnątrz jest sama trucizna i nienawiść.

Gość gość
do gosc 20:07 life is brutal pogodz sie z tym

gosciu, nie, nie zawsze.. jednak w tym wypadku zawalil lekarz. Zespol pasm owodniowcyh to straszna wada wrodzona - poczytaj i pozniej sie zastanow kto tutaj zawinil..

Gość gość
nick vujcic terz jest bez rak i nóg to choroba genetyczna ma mnustwo kasy gra w filmach pisze ksiazki

Gość gość
tak, idiotko bo ty wiesz lepiej co lekarz im powiedział :D co za debilka :O jakby wiedzieli to nie byłoby tej całej sprawy, przymknij się skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia

Gość gość
Jesli intelektualnie bedzie sprawny toja bym nie miala nic przeciw takiemu koledze , mozna przeciez pojechac z takim czlowiekiem na spacer , odwiedzic go w domu , porozmawiac na rozne interesujace tematy , kolega nie musi byc od trawy i kieliszka

Gość gość
jak tak narzekacie na lekarzy to rodzcie sobie same w domu lub przy asyscie kobiet z waszej rodziny. wtedy napewno zmniejszy się śmiertelność noworodków oraz komplikacji okoloporodowych :)

kolejny dowod na to, ze lekarz zawalil.. zauwazyl zmiane w kosci udowej, ale nie zalecil dalszych badan! widocznie wlasnie w tym momencie dziecko zaczynalo tracic swoje konczyny przez ucisniecie tasmy owodniowej - mozna bylo temu zapobiec I nikt nie mowi tu o aborcji, a o zwyklej operacji

Gość gość
ty sie idiotko zastanow jakim cudem w czasach gdy kazdy moze miec super wypasione komputery telefony co chce gdy jest usg 3d i inne cuda kilku lekarzy nic nie zauwazylo ? cos w tej sprawie smierdzi i to z daleka

Gość gość
gość dziś do gosc 20:07 life is brutal pogodz sie z tym Nope. Only if your society is made of as/s/ho/les. PL is one big asshole surrounded with more assholes. Nie muszę się pogodzić.

Gość gość
śmierdzi to twoja głupota i obwinianie matki

Gość gość
i co nie dziwi was to ze skoro jeden lekarz zauwazyl cos ale nie zlecil dalej badan to ze ona ni poszla sie zbadac do innego lekarza ? mi sie wydaje ze jak ktos chce miec dziecko to robi wszystko zeby bylo dobrze i powinna isc se zrobic badania prywatnie na wlasna reke

Gość gość
bo to sciema i tyle a teraz wieli placz w tv i wyciaganie kasy on naiwniakow

Gość gość
Oby to dziecko nigdy w żyiu nie spotkało swołoczy z kafe, tych tępych p**d, wszelkich kretynek, debili. Będzie miało nbormalne życiue wśród normalnych ludzi, a swołocz niech nie ujada i spier/dala w kosmos najlepiej. Nie mam litości dla debili w mojej pracy jak tylko mogę to ich spycham na margines, a ja to wtedy jęczy, prosi, biadoli.Zawsze przed oczami wtedy mam takie wpisy jak w tym watku, psu pomogę, ale hołocie nigdy, a jak moge to tresuję, za mogę często.

Gość gość
nie wiem jak można być tak brzydkim dzieckiem :O nawet gdyby mial ręce i nogi to jest brzydki ta matka schyliła się nad łóżeczkiem i coś do niego świergoli, tiu tiu , smieje się , zabawki daje a ten sztywna gęba i nie reaguje każde dziecko by się uśmiechało albo śmiało jakies reakcje a ten dzieciak leży i usta mu nie drgnęły nawet normalnie ma jakiś zespół, nie reaguje na słowa matki, nie nawiązuje kontaktu tylko patrzy tą paskudną twarzą :O do tego na dokładkę nie ma rąk ani nóg :O , tzn zamiast jednej ręki ma kikut z jednym palcem jakby fu/ck off pokazywał :O