Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały..

Polecane posty

Gość gość
Prosto w paszcze wilka. Nie martw się jest mega przystojny i dobry w te klocki. Przekonasz się pomarańczo na własnej skórze. ;)

@AviatorkaW Zapominasz o jednym celu Wilka chcialbym miec przynajmniej jeszcze 2 Synow probujemy do 3 co Bog da przyjmiemy z Misocia:) Synowie to marzenie i duma kazdego Gorala Bieszczadzkiego . Wie chcialbym zeby w ciagu nastepnego roku moja przyszla Zona byla juz w ciazy:)

Gość gość
A dlaczego nie przyjmiecie do wiadomości, że Iness mogła po prostu wcale nie chciec tutaj bywać? ;)

Gość gość
Wilk chce wychowac kolejnego suchoklatesa z zapedami konfidenta,mitomana :D

Gość gość
Wilk o Iness nie wspomina, bo to zła kobieta dla goorolo była. Wypiera się, ale tak naprawdę to była goorolsko miłość. :P

Gość gość
Wilku udowodnij ze nie jestes publicznym klamca, napiszesz wprost ze nie nazywasz sie Pawel Macierzyński? Przeciez nikt tu twoim zdaniem nie odkryl jeszcze twoich danych :D A moze publicznie klamiesz dziewczynom? :)

Gość gość
Dzień dobry wszystkim panią ! Tak z innej beczki polecam wam udział w konkursie z okazji dnia kobiet do wygrania są bony na zakupy o wartości 250 zł ! : http:/dzienkobiet.5v.pl Mi się udało wiec postanowiłam się pochwalić pozdrawiam Karolcia

Gość gość
Iness pisze nadal :-),tyle ze zrezygnowała akurat z tego nicku :-)

Wilku ;) To ja pisałam na e maila. Może tu napiszesz mi coś więcej ;)? Mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego akurat w tej chwili mailować nie mogę ;) "forum" aż tak nie rzuca się w oczy. Pozdrawiam ;*

Gość gość
Skarbeczku, wybacz, lewitacja przez inne nieświaty mnie poniosła. "Wszyscy my bowiem jesteśmy synami światła i synami dnia. Nie jesteśmy synami nocy ani ciemności.Nie śpijmy przeto jak inni, ale czuwajmy i bądźmy trzeźwi." W stwierdzeniu o pokrewieństwie dusz nie było nic obrażającego. Stwierdzenie faktu.Tylko tyle i aż tyle. "Nie mają odpoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu i ten,kto bierze znamię jej imienia". " A jeśli u was jeden drugiego kąsa i pożera,baczcie,byście się wzajemnie nie zjedli". To tyle ku przemyśleniu o postawie wilka, jego totumfackich i oponentów. Przemyśl.

Gość gość
Wylogowana jakby co ,na kolejny slub prosicie?:-D

Gość gość
Dawaj. Pod jakim nickiem pisze Iness. :)

Gość gość
No i wróciła słodka Iness :-D

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale dawno nie studiowałam tej lektury. Czy to Biblia? Dobrze pamiętam?

Wylooogowana to gość dziś ;) I nie tylko. Pisałam tu wczoraj na temacie: "jaki jest Wilk" i dziś na "Stop manipulantowi z ero"... Poczytajcie moje posty to może ktoś zrozumie moje intencje. Ubliżajcie do woli skarbeczki ;*

Gość gość
Umarł król,niech żyje krol!:-)Mamy nowego nicka.:-D

Gość gość
Slodko winna z nowym nickiem?

Gość gość
Wylooogowana a ty masz nick z 3 miesiecznym stażem na ero?

Gość gość
to Slodka wkreca Wilka :D

Nie powiem wam jaki staż ma mój nik ;) Słodko winna i ines (nie wiem czy dobrze napisałam) to nie ja a raczej nawet ich nie kojarzę ;) Może mało przebywałam na ich tematach lub niespecjalnie mnie interesowały. Zgaduj zgadula ;) Tak czy inaczej już jestem skreślona. Dlaczego? Bo robię to czego wy nie potraficie. Rozmawiam. Ze wszystkimi. Otwarcie. Na każdy temat. A Wilk nie będzie wyjątkiem. tylko dlatego, że wy macie taki kaprys.

Gość gość
A kto cie skreslił?Chetnie sie piszemy na kolejne wesele na Ero :-D

Gość gość
"nie wiem czy dobrze napisalam".. to Slodka i jej inteligencja, na bank :D

Gość gość
Słodka.. daj sobie spokój

Dlaczego doszukujecie się we mnie kogoś kim nie jestem? Pisałam z wami jako "gość". Pisałam tez z zalogowanego użytkownika, ale to nie dla mnie. Za dużo tu ch/amstwa ;)

Gość gość
Nawet nie wazne czy to Slodka,. pojawi sie i zniknie....Była Kato,Nereid,Iness i wiele innych.Kolejny nick nie wiele znaczacy na Ero :-D

["nie wiem czy dobrze napisalam".. to Slodka i jej inteligencja] O tym właśnie pisze... Problem tkwi w tym, że to właśnie wasza inteligencja szwankuje

Gość gość
Wylogowana dawaj,napisałas juz emaila wilkowi?:-D

gość dziś Chcesz się założyć ;)? Potrafię być bardzo upierdliwa jeśli mam dzięki temu dopiąć swego. Do tego pewna siebie a to u was jest niemile widziane.

Gość gość
jak juz go poznasz w "realu" pogadaj z nim, zeby zaczal dbac o higiene. Owocnej znajomosci :)