Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystko mam w życiu,jedynie czego nie mam to praca

Polecane posty

Gość gość

i ta dziedzina w zyciu mi sie nie udała mam dom, męża, śliczne zdrowe dzieci , samochód,niczego mi nie brakuje, 5 lat już nie pracuję

Gość podwładnafranc
nie przejmuj się, ja w 5lat trafiłam kilka razy na k...gdzie miałam kraść dla nich (w ramach tej współpracy one oczywiście były szyte kryte a ja miałam brać wszystko na siebie). W efekcie wpadłam w taką depresję, że do zawodu złodzieja już nie wrócę... to tak jakbyś chciała np.pracować w prestiżowym zawodzie księgowego c***iszę.

Gość gość
miałam dwie propozycje ale na umowę zlecenie, jak poczytalam opinie w internecie tych firmach to straszne rzeczy piszą, że opóźniają się w wypłaceniem pieniędzy, że trzeba ich błagać o pieniądze, że wykorzystują więc zrezygnowałam , mąz mi powiedział że chyba na głowe upadłam że tam chce iść nie mam znajomości a zreszta nikt już ich nie ma, wszystko co dobre już jest obstawione

Gość gość
brakuje mi kontaktów z ludźmi, nie oczekuję super pracy za wielkie pieniądze bo ma średnie wykształcenie , 10 lat doświadczenia w biurze medycznym mam do biedronki się zatrudnić ?

Gość gość
zazdroszczę ludziom którzy rano wychodzą i ida do pracy. Ja siedzę w domu, dom mam ładny, wszystko wyszykowane nowe , wysprzatane, wypachnione

W internecie ludzie potrafią różne rzeczy pisać i prawdziwe i nieprawdziwe nie można brać wszystkiego na serio! Nie musisz w jednej pracy być do końca życia można w międzyczasie szukać lepszej ważne ,że coś się ruszy będziesz mieć jakieś doświadczenie.

Gość gość
podwładnafranc - wiem, że sa tacy psudopracodawcy , znam życie

Gość gość
kardulaki - ale jesli jest kilkaset negatywnych komentarzy na temat tej firmy to tez mam wątpić ?

To może idź jeszcze do jakiejś szkoły zaocznej dla dorosłych albo na jakieś kursy doszkalające..?