Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam złożyć mu życzenia

Polecane posty

Gość gość

Jutro mój znajomy ma 20 urodziny. 3 tygodnie temu był ze mną na mojej studniówce. Potem napisał do mnie,pisaliśmy przez 2 czy 3 dni i kontakt się urwał, on juz nie pisał nic ja też nie pisałam do niego. Nie zaproponował żadnego spotkania, za to widziałam go z jakąś laską na mieście, teraz wstawiał fotki na instagrama z domówki ze swojego domu, prawie same laski obok niego. Ja miałam 19 urodziny 4 dni temu i nie złożył mi życzeń. Wiem,że nie powinnam się wogole zastanawiac nad tym,bo to oczywiste ze nie musze i chyba nie powinnam pisac do niego, ale on studiuje we Wrocławiu , ja tez bede po maturze , pomyslalam kiedys ze znałabym tam kogoś już,i że fajnie byłoby nie tracić kontaktu. Teraz jednak mam wątpliwości,czy warto kiedykolwiek ten kontakt odnawiać,skoro chyba nie złapaliśmy jakiegoś super kontaktu, a on chociaż jest mega przystojny,to jest tez zwyklym podrywaczem

Gość gość
Wogole to żałuje chyba,że z nim poszłam na tą studniowke :( Jak bedą już zdjęcia i film , to dziewczyny beda oglądać je ze swoimi partnerami, a ja sama jak zwykle.. nawet nie bede mogla wstawic na facebooka, bo musialabym to wczesniej z nim uzgodnić, a on ma tyle panienek na boku..

Gość gość
złóż mu tylko wtedy jak było Ci dobrze jak traciłaś z nim na studniówce cnote, jak pchał wacka na chama to nie składaj

Gość gość
co to znaczy powinnam? powinnosci to masz malzenskie, chyba ze cie glowa boli :classic_cool:

Gość gość
Złapałam go na studniówce za kusia a on mnie za pipke. Czy on się ze mną ożeni?

Gość gość
Nie przejmuj sie ani nim ani tymi zdjęciami, masz teraz ważniejsze sprawy na głowie-matura! Jak ją zdasz to sobie pojedziesz na studia i znajdziesz o wiele lepszego chłopaka,on widocznie na ciebie nie zasługuje,a ty miej swój honor i nie pozwól nigdy robić z siebie tej drugiej czy trzeciej cy czwartej ;) Skup sie na sobie i swoich sprawach a on kiedy jeszcze pożałuje