Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garddzezę matkami ,które kupują te cale DADY I inny szmelc

Polecane posty

Gość gość
pewnie autorka to sztuczna blondyna :/radzę chodzić z dzieckiem do solarium bo ma blady tylek

Gość gość
Autorka ma coś z głową! jest nie dowartościowana i ma niską samoocenę! oczywiście pokazuwka :D wszystko na pokaz i zazwyczaj takie dzieci są nieszczęśliwe!!! rozpieszczona żałosna kretynka pozdrawiam :-)

Gość gość
Mam w rodzinie taką stukniętą rodzinke która temat o szczoteczce do zębów(markowej) tak porusza jakby to było niewiadomo co ulala hehe jak order-porażka-

Gość gość
A moje dziecko od produktów Pampersa dostaje uczulenia i co, mam na siłę mu zakładać bo jakaś nawiedzona baba tak twierdzi? Puknij się w czółko autorko.

Gość gość
Ale dadówy dziadówy sie w/k/u/r/w/i/ł/y

Gość gość
Pff moje dziecko tez ma uczulenie ale huj z tym zaloze mu Pampersa i będę kimś weź sie ogarnij kretynko bez wyobrazni no tak liczy sie kasa i pozory:)

Gość ROZUMMMMMMMMMMM
a mnie zwala kto co zakłada dziecku. Najważniejsze żeby dziecko było szczęśliwe i miało MĄDRĄ matkę, a do tych raczej autorka nie należy. A JA GARDZĘ LUDŹMI, KTÓRZY GARDZĄ INNYMI LUDŹMI!!

Gość gość
10.07 racja:)

Gość gość
Z Ciebie autorko niezły pustostan umysłowy skoro oceniasz lud******ategoriach tego czego używają. Mi to akurat głowy nie zaprząta. Każdy robi jak uważa. Używam pieluch pampers, chusteczek Nivea i kosmetyków linomag, pat&rhub itd zabawki tez kupuje tylko firmowe podobnie jak ubrania czy obuwie. Wcale nie obnoszę sie z tym przy ludziach bo niby czym? Stać mnie to kupuje gdybym musiała liczyć pieniądze to bym i te tańsze kupowała bo dziecko sie na tym wychowa bez problemów. Przez takich ludzi jak Ty ludzie biorą mnie za burżuja bo myślą ze jestem nadęta z takimi rzeczami a ja nie lubie nawet komentować co kupuje bo po co? Rozumem ludzi którzy oszczędzają na tym bo musza. Nie rozumiem tylko pO co komentować ze pampers to szajs, firmowe zabawki tez badziewie jak i ciuchy i ze lepiej kupić w lumpeksie albo w biedronce a "pieniążki" odłożyć na konto dla "maluszka" ze tego firmowego nie bo przeciez zaraz wyrośnie itd każdy ma inna politykę wydawania pieniądza. Sa ludzie którzy kupią dziecku to co wg nich jest najlepsze i odłożą na konto kasę bi ich zwyczajnie stac. No życie no

Gość gość
gość wczoraj nie ma sensu prowadzić dyskusji z autorka ktora jest kompletną ignorantką nie ma szacunkudo ludzi i do siebie także co wnioskuję po jej mało inteligentnych wypowiedziach.współczuję jej dziecku ze ma taką matkę a jej mężowi ze ma taka żonę.autorko tak wymyślać i kłamać nieładnieusmiech.gif i gwoli ścisłości;pieluchy dada maja pozytywna opinię instytutu matki i dziecka i wszystkie inne atesty wiec w czym rzecz miedzy pieluchami pampers a dada jest roznica cenowa ok 10 zl wiec czy naprawde uwazasz sie za lepsza od nas?wez sie za robite w domu zamiast siedziec i wypisywać p*****ly.dziecko przewin bo juz mu pampers przesiakl.do widzenia sa lepsze i ciekawsze tematy na kafe niz twoj durny tak samo jak ty xxxxxxxxxxxxxxx Widzę,że dla ciebie gdyby goowno mialo pozytywną opinię IMID,to też bys kupiła:ONajpierw dowiedz sie jakie są kryteria przyznawania tej opinii,a potem się wypowiadaj.IMID nie testuje produktów u siebie ,nie przeprowadza żadnych badań laboratoryjnych,tylko opiera się na informacjach podanych przez producenta,a poza tym w praktyce wygląda to tak,że nawet największy szmelc ma realne szanse uzyskac taka opinię,bo wiele produktów ma ją po prostu kupioną,więc przestań żyć w matrixie i zejdź na ziemię dziewczyno.Kaszki z cukrem, chusteczki i kosmetyki z parabenami tez mają taka opinię,i co kupujesz je?Jesli tak to gratuluję.A co do pieluch dada,to ja nie rozumiem ich fenomenu.W dotyku sa ok,ale nie chłoną dobrze i rozmiary są o wiele wieksze niż ma pampers.Nasłuchałam się ostatnio jakie są świetne i kupiłam na moje nieszczęście duży box.Moje dziecko nosiło czwórki pampersa,a ten sam rozmiar dady jest tak duży,ze wszystko leci bokiem.Pupa jest ciągle mokra bo sa mało chłonne.Użyłam kilku sztuk i reszta leży,bo przeciez nie zwrócę otwartego kartonu.Zrobiłam sie w jajo i nigdy więcej już nie będę eksperymentować bo potem efekty sa jakie są.Dużo lepsze od dady są bambino,sztywniejsze ale chłonne prawie jak pampers,niedawno kupiłam kilka sztuk bo jechałam do znajomych i zapomniałam zabrać z domu pampersów,a ,że tylko takie byly na sztuki to wzięlam.Gdyby były bardziej miękkie to kupowałabym je,ale dla mnie najważniejszy jest komfort dziecka i zostanę przy pampersach.Reszta niech kupuje co chce,ale niech będzie szczera bo przez takie farmazony,ktore tu wypisujecie o tych cudownych dadach wyrzuciłam pięć dych w błoto.

Gość gość
Ja nikomu nie narzucam co ma kupować wyrazilam swoje zdanie mam takie prawo czyż nie poza tym używam różnych pieluch m.in.dada pampers rossmanowskie czy z Tesco i akurat najbardziej mi pasują Dada.co do chusteczek Dada zgodzę sie ze sa do kitu.raz kupiłam te zielone.nie mogłam dziecku po nich pupy posmarować sudocremem bo sie ślizgał zamiast rozsmarować.uzywam huggies albo cleanic,czasem bambino

Gość gość
gość dziś gó/w/no to ty masz we łbie idiotko :O Nastepna wymóźdzona matrona, co ustala standarny co kto na co i gdzie :O G/ó/w/no to cie obchodzi co kto zakłada swojemu dziecku, pilnuj swojego beretu i nie narzucaj swojej debilnej woli :O

Gość gość
11:02 a co cię tak zabolało w mojej wypowiedzi?

Gość gość
autorka jest prostolinijna, słoma z butów jej wystaje i ja sie jej nie dziwie, tez bym darla morde

Gość gość
Hahaha normalnie przestaję wierzyć w ludzi. Szkoda tylko waszych dzieci, które mają matki wykłócające się o pieluchy :D kazda z was myśli, że jest lepsza od drugiej, a tak naprawdę to pokazałyście się z najgorszej strony. Wy cebulary śmierdzące :o

Gość gość
Co jeszcze dziecku kupujesz? Pani Autorko. Co je? Jakie szczepienia miało? Itd jestem bardzo ciekawa!

Gość gość
To była prowokacja a wy łyknęłyście to jak pelikany :D Naprawdę jesteście aż tak głupie? :o 🖐️

Gość gość
glowa boli od czytania odmozdzonych przekup z osrana pielucha na japie. "zwlaszcza jak widze te matki takie zaniedbane w brudnych przecoponych ciuchach i jeszcze dziecko ubrane w nie markowe ciuchy i nie markowe pampersy . Żal mi was i waszych przetłuszczonych włosów smiech.gif" jeden debil mysli, ze jest lepszy i ukryje swoje braki intelektualne, bo na d**e wlozy markowy ciuch. Poza tym prostaku co nazywasz marka? Tania sieciowke w galerii handlowej? Armani to jest marka ale ty prostaku, ktory ma 100zl wiecej niz srednia krajowa i myslac, ze kupuje "markowe produkty", bo sa reklamowane w tv i tanich pisemkach dla debili nigdy sobie na to nie pozwoli. Mysl sobie dalej, ze kupujac pampersy jestes burzujka hahahah widac, ze z biedoty pochodzisz, zlapala mezusia, moze sobie wreszcie pozwolic na cokolwiek, wiec mysli, ze jest niewiadomo kim i dowartosciowuje sie tym, ze ktos inny kupuje taniej. Tylko umyslowy rynsztok i ktos ze sporym deficytem z przeszlosci tak sie zachowuje i chwali zakupami myslac, ze zrobi na kims wrazenie. Moze i wzbudzisz zazdrosc biedakow, ale nie ludzi, ktorych naprawde stac na wszystko co najlepsze, a twoje ogranicznone galy nigdy nawet nie widzialy i widziec nie beda:D Jakim dnem trzeba byc, by miec hobby podbudowywania swojego ego obrazajac kogos, bo kupuje co innego i tanszego hahahahha

Gość gość
nie wierzę w to co przeczytałam co za baby ja pierdziele ale Wam się nudzi komfort dziecka hahahahahah ale się usmiałam po prstu nie wierze że takie macie problemy ja kupuje dla dziecka chusteczki i pieluchy babydream mleko też stac mnie na najdroższe ale ja szanuje swoje pieniądze i nie wydaje na pierdoły moje dziecko ma komfort nawet nie mam kremu na odprzenia bo mi nigdy nie był potrzebny aaaa i kąpie też w płynie babydream i nic więcej nie mam bo nie ma potrzeby oliwki kremu pudru nie potrzebne to mojemu dziecku a jaka jestem zadowolona jak dostane jakies ciuszki z rodziny mam probem z głowy bo nie lubie chodzic po sklepach a za te ciuszki kupie zawsze coś nowego i nie mam z tego tytuly wyrzutów sumienia że innemu dziecku kupiłam oczywiście swoijemu tez kupuje żeby nie było

Gość gość
20:02 trochę poplątałaś się na końcu w tym swoim bełkocie bez przecinków

Gość gość
A ja gardzę osobami oceniającymi ludzi pod kątem grubości portfela.

Gość gość
Ja tez używam pieluch pampers i chusteczek tej firmy ale tylko dlatego ze po prostu mi odpowiadają.i z jakiej racji mam gardzić tymi które kupują dady?traktuje ludzi tak jak sama chciałabym byc traktowana i na pewno nie oceniam kogoś po tym jakie kupuje pieluchy bo to chore

Gość gość
a ja gardzę takimi tłumokami jak autorka, która języka ojczystego niezna

Gość gość
Od początku używam tylko dady i nie zamierzam zmieniać. Pampersa kupiłam raz ale kupka wędrowała gdzie chciała a z dady nie ucieka na spacerki. Za markę nie będę dopłacać. Matka ma wyglądać jak matka a nie k*******n.