Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamka222

Dieta Dukana. Start 2 MARCA 2015 !

Polecane posty

Gość desperados1111
niezapominajka no niby na mojej wadze wskazuje 66 kg ale zawsz sie wazylam na mamy wadze wiec jak bede u niej to zobacze czy cos ruszylo :D

Gość desperados1111
hej dziewczynki :D jest tu ktos jeszcze ??? u mnie waga dzis pokazla 65 kg, to ta waga na ktorej wazylam sie od poczatku :D ale dzis mam proteinki, jak waga bedzie taka sama w poniedzialek to zaczynam 3 faze+ silownia :D

Desperados gratulacje!!! Ja się zważę jutro rano, ale szczerze się boję...jestem z Wielkopolski i w środę przegięłam z rogalami marcińskimi :< więc obawiam się, że może być dużo za dużo na tej wadze.

Gość misia41
Desperados pieknie musi byc mega różnica -jak reagują Twoi znajomi?

Gość desperados1111
dzieki dziewczynki :* oj znajomi mowia ze super, rodzina najblizsza mowi ze za bardzo zebym juz przestala bo jednak z mojej wagi do tej jest roznica tym bardziej ze nie bylam nigdy szczupla :D noi martwia sie troche i namawiaja do badan ale ja chyba sama sie boje tych badan :D ale teraz najwazniejsze ze doszlam do celu :D mam nadzieje ze 3 faza tez cos jeszcze pokaze na - byle nie na + :D

Gość misia41
Ale pięknie Wam idzie- brawo. U mnie dzis P a jutro dzien ważenia.

Gość gość
cześć :) Tak czytam i czytam i postanowiłam się wam rownieżpochwalić. Na diecie jestem od 19 października w sobotę stanełam na wagę i byłam w szoku od początku diety spadło mi już 8kg :-) Dawno nie miałam takiego spektakularnego sukcesu Mój cel to waga pomiędzy 65-70kg oczywiście wiadomo że wolałabym 65 :) Mam nadzieję że waga nadal będzie mi spadała bo jeśli zrobi się zastój to boję się że moge przerwać dietę a obecnie jestem w takiej fazie motywacji dzięki tym 8 kg oczywiście :) Wszystkim którzy probóją życzę wytrwałości :)

Gość renacia 41
hej ja tez mam za soba juz 8kg.pozdrawiam

Gość renacia 41
Dziewczyny ja tez tutaj zagladalam i sie dukanowalam:) diete zaczelam 20 pazdziernika i do dzis 8kg mniej.ciesze sie bardzo i tym razem sie zawzielam i mam duzo w sobie wytrwalosci bo szkoda do tylu tych dni .do czwartku mam proteinki.pozdrawiam

hej renacia41 widzę że zaczęłyśmy w tym samym czasie ja 19 ty 20 wcześniej pisałam jako gość :) Jestem obecnie na proteinach z warzywami właśnie skończyłam robić obiadek na jutro w menu gołąbki z sosie pomidorowo paprykowym :) PYCHOTKA a dodatkowo zrobiłam sobie galaretę z rybną mam nadzieję że będzie dobra. Wytrwałości mam nadzieję że będziemy się wymieniały doświadczeniami no i oczywiście pozytywnymi spadkami wagi :)

Gość renacia 41
hej iwona 86 fajnie ze jestes to bedzie razniej.ja posilki mam nie tak wymyslne jak ty.najpierw gotowanie dla rodzinki a potem ja biedny zuczek:) a wiec cos szybkiego. dzis mialam kotlety z piersi kurczaka na obiad, drobno posiekane mieso z jajkiem i platkami owsianymi.palce lizac.i do teraz zielona herbatka.iwona 86 z jakiej wagi wychodzisz?

Gość misia41
Hej jak tu gwarno- super. Gratuluje spadków. Dzis u mnie na wadze 66,1- ciesze sie bardzo ja mam dzis warzywka to bedzie -bułka otrębowa,sałata, pomidor -twaróg, papryka, cebula -leczo -deserek kawowy -2 jaja na miekko, sałata,pomidor, korniszon A Wy co dobrego dzis zjecie?

Gość misia41
Desperados zaczęłaś 3 faze?

ja zaczynałam od 86 lub 87 powiem szczerze że dokładnie nie wim. Ja robię sobie trochę wymyślne obiadki bo jestem sama więc to zawsze łatwiej nie trzeba dla każdego oddzielnie robić :) galarety dzisiaj postanowiłam z rana skosztować i wyszła PYSZNA :) A gołąbków wyszło tyle że na 2 dni spokojnie starczy

u mnie w menu - bułeczka otrębowa z pastą z tuńczyka i ogorkien - obiadek gołąbki z sosie pomidorowo paprykowym - kolacja.............. jeszcze się zobaczy jak wrócę do domu ale może jakiś twarożek z warzywami :)

Gość misia41
Ty tylko 3 posiłki jesz? Ja 5 czasem 6 co 2,5 godziny ale małe porcje.

Gość renacia 41
hej ja jem 3posilki dziennie.dzis na sniadanie mialam jajecznice a na obiad beda wczorajsze kotlety z kurczaka:) obiad u mnie jest okolo 17godz a wiec do wieczora juz nic nie jem.dzisiaj w prac kolezanki zauwazyly ze schudlam bo nic nie mowilam.i to motywuje:) ze sa rezultaty:) taka jestem lekka:) podzwiam desperados 11 .jestes godna do nasladowania a moja wyjsciowa waga byla podobna do twojej.trzymajcie sie dziewczynki:)

genaralnie takie główne to trzy czasami 4 nie więcej bo zawsze jak coś gotuję to oczywiście coś podjadam probuję i takietam więc uważam że tak jest ok pomimo tych trzech posiłkow nie chodzę glodna ale i tak staram się po 19 już nic nie jeść I dodatkowo zainwestowałam w hula-hop powim wam świetna sprawa nie dość że frajda to talia super się wyrabia a na początku miałam od kręcenia takie zakwasy na brzuch że szok :)

Gość misia41
tez mam hh super jest- a Ty masz takie z wypustkami?

misia41 narazie mam takie zwykłe bez wypustek jak już wprawy złapię w tym to wtedy kupię z wypustkami bo one sa cięższe i trudniej jest kręcić generalnie wieczorem jak jakiś serial leci to ja sobie wtedy przez cały serial stoje i kręce jestem tak zadowolona wynikami diety że moja mobilizacja sięga zenitu :) generalnie wszystkim gratuluję sukcesu i życzę dalszych trzymajcie tak dalej bo warto :)

Gość misia41
Cięższym mi się łatwiej kręciło ale miałam okropne siniaki a to zwykłe było lekkie i ciagle spadało- kupiłam ciężkie, sportowe ale bez wypustek i jest super, też kręce przy serialu.

Gość renacia 41
iwona 86 jak robilas te golabki? bo sie juz czyta smacznie:)

Gość desperados 1111
Dziewczyny ja jeszcze nie zaczelam 3 fazy bo sie boje jej :-) ale of poniedzialku nastepnego zaczne jak wiecej poczytam jeszcze :-) a do nowych dziewczyn ta dieta polega na jedzeniu duzo zeby organizm mial z czego spalac ten tluszcz. Ja na poczatku tez jadlam malo, a teraz uwiezcie ze czasem zjem sporo a szybciej waga spada :-) powodzonka

już mówię: mielona pierś z kurczaka do tego pieczarki pokrojone w kostkę i cebulka jajko przyprawy wedle uznania i mieszamy kapusta włoska parzymy w wodzie i rozdzielamy na liście z liści wykrajany twarde części jeśli zostanie trochę kapusty to można ją posiekać i dodać do mięsa mięso zawijamy w kapustę i układamy w garnku dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę przyprawiamy solą pieprzem dodajemy trochę kostki rosołowej warzywnej lub drobiowej, gotujemy aż wszystko będzie miękkie

po ugotowaniu gołąbki wyjmujemy z wody trochę wywaru odlewamy(trzeb trochę odlać bo sos wyjdzie strasznie rzadki) dodajemy puszkę pomidorów gotujemy jeszcze chwilkę wszystko razem i rozblędowujemy n jednolity sos. sos zabielamy jogurtem i ŻYCZĘ SMACZNEGO bo jest naprawdę szyszne :)

Gość renacia 41
dziekuje iwona 86 za przepis.bede miala wiecej czasu to zrobie .u mnie dzis na sniadanie wedzona ryba a na obiad wolowe klopsiki.sa bardzo pyszne i syte.milego dnia dziewczynki:)

Gość Asiaoo
desperados 1111 nie ma co przeciągać 2 fazy... przechodz już na 3 fazę ... ja np. robia ucztę raz w tygodniu ... co chcesz wiedzieć więcej o 3 fazie ??? ja na 3 fazie jeszcze schudłam z 2 kg :)

Ja na 3 fazie na razie też schudłam 2 kg. Wagę trzymam od 8października. Desperados, bez stresu. Ja jem co chcę (oczywiście bez przesadyzmu), i waga ani drgnie. Więc śmiało! :) Zobaczysz, będziesz się dobrze czuć :*

Gość Asiaoo
ja jestem od końca września na 3 fazie :)