Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamka222

Dieta Dukana. Start 2 MARCA 2015 !

Polecane posty

Gość Asiaoo
ktoś jest na 3 fazie???

Gość Niezapominajkaxd
hejo, ja jestem na 3 fazie ;)

Gość desperados1111
dziewczyny ratunku moje ostatnie kg nie chca spasc :((((

Gość Iza899
Ja też nie wiem co robić jestem w drugiej fazie waga stanęła już od tygodnia nie ma spadku wagi jak przyspieszyć odchudzanie?

Ja też tak miałam pod koniec 2 fazy. Waga potrafiła stać w miejscu przez 2 tygodnie. Może już się powtórzę: pijcie więcej wody. Serio. Im mniej pijecie tym więcej gromadzicie. Może zacznijcie pić herbatki ziołowe: pokrzywa (poprawi dodatkowo kondycję włosów), rumianek, lipa, mięta... Inny powód: może organizm sugeruje już, że wystarczy? Wiem, że chce się jak najwięcej zrzucić, ale niektórych spraw się nie przeskoczy. Na 3 fazie też da się schudnąć, tylko trzeba się pilnować. A ja ostatnio się rozpuściłam, więc ile dokładnie ważę po prawie miesiącu na 3fazie napiszę wam w piątek :)

Gość Iza899
Herbatek pije duzo ale wody ok.1 litr dziennie bo już mi nie wchodzi. TO mój 2 tydzień 2 fazy a do zrzucenie mam jeszcze 6 kg

Gość Mela42
ilka lat temu byłam na tej diecie i pięknie schudłam 11 kg. Przy wzroście 173 ważyłam 65 kg - wyglądałam i czułam się super. Potem przeszłam depresję, zajadałam kłopoty z facetem, przestałam uprawiać sport i wróciło podwójnie. Od 4 dni jestem na tej diecie znowu. Są efekty a mój "ukochany" twierdzi że tylko udaję, że się odchudzam, bo cyt.: "Ty nie masz charakteru do tego żeby się odchudzić". MAM. Wtedy się udało i widziałam jaki był wściekły, ciągle mówił, że przez dietę stałam się dla niego niemiła. Teraz znowu nowy kopniak - że nie dam rady. Dam radę i nie potrzebuję jego wsparcia! Czuję się na diecie świetnie, więc...musi się udać. Buziaki dla wszystkich.

Gość Amelka1313
Zgadzam sie:-(

Gość gośćOla
ulalala sraka gra

Gość desperados1111
mela nie obraz sie ale co to za facet ktory nawet w takiej sprawie cie nie wspiera ! jak zobaczy jaka bedziesz laska i jak za toba sie ogladaja to dostrzeze co moze stracic ! zycze powodzonka i dasz rade kochana bo jak nie my to kto :D niezapominajka ja pije wode, ale chyba ja na 3 fazie juz nie bede chudla bo widze ze jak mam pw to kg mi nieraz przybywaja, ide teraz 1/1 moze to cos zmieni :D ale trzymam sie i nie poddam dopoki waga nie pokaze 65 kg :D

Gość desperados1111
powiem wam dziewczynki ze teraz taka kucharka sie stalam oczywiscie w dukanie dla siebie :D ale jest tyle fajnych przepisow ze nawet niemam ochoty z niej zrezygnowac na poczatku myslalam ze nie dam rady, a jednak mozna tym bardziej ze na tej diecie sie widzi szybkie efekty i to daje kopniaka do dalszej walki, teraz moje dukanie to staje sie codziennosc :D

Gość misia41
Hej chce sie przyłączyć , bo czytając o Waszych wynikach to wowww. Jak czytam to kilka miało zacząć odzywajcie sie bedzie motywacja. Ja na diecie jestem od zawsze i mało która dieta na mnie juz działa. Na dukanie nigdy nie byłam pora więc spróbować . Mam do zrzucenia ok 10kg planuje 3 dni uderzeniówki a potem 1/1. Jakie witaminy polecacie?

Gość misia41
Desperados, niezapominajka jesteście super mam nadzieje, ze dalej bedziecie sie udzielać i wspierac nowe. Ja w nastepnym tyg, pójde zrobic sobie badania i powtórze je po zakonczonej diecie.

Gość gośćOla
Też coś napiszę, parę lat temu jako nastolatka, miałam może z 17 LAT wybrałam się z chłopakiem na romantyczny spacer. Nagle, cudowne śpiewy ptaszkow zaczęły przerywać piekielne odgłosy wprost z moich jelit. Z gorączką i kroplami potu na twarzy przetrwalam jeszcze z dwie godziny.. nalegalam żeby mój luby nie odprowadzal mnie do domu. Bieglam pędem, no ale niestety . Nigdy nie zapomnę tych 3 kg które nioslam w gaciach do domu. Dzięki Bogu miałam długą kurtkę i nikogo nie spotkałam po drodze.

Gość gośćOla
Ja kiedyś byłam z kolegami i koleżankami na grzybach w lesie, a rano chyba musiałam zjeść coś nieświeżego bo mi kreciło w brzuchu tak ,że myślałam,ze się porzygam.No i idę oni zbierają grzyby, ja mowię, że najlepiej żeby albo w parach chodzić albo samemu, bo bez sensu tak, a więcej się znajdzie jak każdy własną drogę znajdzie, a poźniej się spotkamy przy takim domku. No i ja czym prędzej zostawiłam grupę, chciałam być sama. No i czuje, że coś ciśnie mnie w d***e, że szok. Uciekłam 1 km dalej. No i ściągam moje gacie, i sikam, a potem oddałam wielkie g****o było tak wielkie ,że myślałam najpierw ,że to kupa słonia. Jak zesrałam sie i miałam gołą d**ę, musiałam to wytrzeć w sensie d**ę . no szukam liścia i szukam a brzywa byly iglaste ..no i lalazłam coś ... nagle widze starszego pana który się onanizował ...on chyba tam byłprzez cały czas...bo miał już dużo spermy wylanej ..maskara mowie wam..potem do mnie powiedził,ze jak dam się jemu klepnąc po dupce i poc****e to on nikomu nie powie w sensie znajkomym...a ja się bałam..;cc ale dałam ..to mnie prawie w*****ał;p ale prawie. no i mi grzyba w dupsko i cip.sko wsadzi...teraz boję się,ze mam jakiegoś syfa;(((pomocyyy

Gość desperados1111
misia 41 witamy ! i powodzonka jak cos to sluze pomoca... a z jakiej wagi stratujesz i wzrostu? 10 kg to powinnas szybko zrzucic ja w miesiac jakos spadlam 14kg tylko ze im czlowiek ma wiecej do zrzucenia czyli tak jak ja 91kg wczesniej to szybciej leci :D

Gość misia41
Hej ,fajnie ,że sie odezwałaś -nie ukrywam ,że licze na Twoja pomoc i doświadczenie. Ja zaczynam z waga 68,8 a te 10kilo to do lutego bym chciała

Gość misia41
mam 170 wzrostu

Gość desperados1111
misia eee do lutego to ty juz bedziesz miala pewnie 4 faze :D

Gość misia41
no nie ale w 3 to chciałabym juz być w lutym zjadłam przed chwilą kolacje i pierwszy dzień moge zaliczyć do udanych- nie czułam głodu, ogólne samopoczucie super do jutra

Gość misia41
Hej witam sie z nowa wagą 67,8 , więc od wczoraj -0,8. dziś planuje; -bułka otrębowa z kiełbasa z piersi kurczaka -deserek kawowy- twaróg, kawa, słodzik,żelatyna -grilowany filet z łososia -jogurt naturalny -jajecznica na mleku A u Was co dobrego?

Gość misia41
Waga z dzis 67,4 ,od jutra 2 faza

Gość eliza38
desperadaos ile teraz ważysz kiedy przechodzisz na 3 fazę moja waga teraz bardzo powoli leci w dół dobrze że nie stoi i w miejscu 26 kg mam za sobą do końca lutego chciałabym przejść na 3 fazę ale jeszcze 14 kilo mam do zrzucenia pozdrawiam

Gość misia41
Hej melduje sie z wagą 66,9 dzis zaczynam 2 faze- 1/1. A co u Was?

Gość desperados1111
eliza ja waze 67kg :D jak mam warzywa to 68 kg :D a chce miec 65 kg i wtedy zaczne 3 faze, mi tez slabo teraz schodzi :D

hej dziewczyny :) u mnie wciąż 62.5- haha :D Ostatnio byłam na małej imprezie u mojego chłopaka. A właśnie, jego mama kupiła nową wagę. I co zrobił mój Misiu? Zaraz na nią wskoczył. Biegnie do mnie uradowany : 'Ważę 75kg!!!!'- i się cieszy. Pomyślałam, że to raczej niemożliwe, skoro jeszcze tydzień temu miał 83, no ale cóż..i ja postanowiłam wejść na tę wagę: pokazało mi 53.5 :') Waga zepsuta a głupiemu radość :D Dzisiaj miałam na obiadek pieczeń z sałatką z pomidora i papryki i serem feta. Przed chwilą wypiłam litr soku pomidorowego i jestem pełna. Masakra...a wy jak się trzymacie? :) Ściskam was cieplutko i trzymam kciuki!

Gość desperados1111
co tu tak pusto dziewczyny ? :D pisac jak idzie ?

Gość Niezapominajkaxd
Desperados jak u Ciebie? Waga troszeczkę ruszyła?

Gość misia41
mi idzie dobrze nawet bardzo