Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem_z_byłym

mój były pokazał kolegom moje zdjęcia z ,,sesji''

Polecane posty

Gość problem_z_byłym

witam , chodziłam z chłopakiem 5 msc , bardzo mu ufałam kochałam go ślepo , mimo ostrzeżeń przyjaciółki dawałam mu zdjęcia w bieliźnie ... jedno dolnej i górnej partii ciała i jedno całkowite ... z moją twarzą :'( . teraz on jest z moją przyjaciółką . kazałyśmy mu usunąć te zdjęcia z tel. , usunął je ale nie jestem pewna czy nie miał kopii tych zdjęć lub nie przywrócił tych zdjęć z fb . powiedział naszym kolegom że robiłam sobie nagą sesję i nie jestem do końca pewna czy czasami nie pokazał jakiegoś zdjęcia ... nie jestem pewna dlatego że kolega mi napisał : ,,ale mam beke z ciebie tak się poniżyłaś oooomgggg nara.'' mimo tego że mowilam mu że zniszczy mi tym życie napisał sorry , potem FCK YOU ... nie jestem pełnoletnia , boję sieo tym powiedzieć rodzicom , bo wtedy to by mnie chyba ,,zabili'' ... rozmowa mojej przyjaciółki z nim oraz mojej z nim nie pomaga .. nie wiem co mam robić :(

Gość gość
jak się szmacisz to to się ciągnie potem całe życie jak było na fb to już nie zniknie z internetu i pewnie już ktoś sobie wali pod Twoje zdjęcia

Dokładnie. Zupełny brak klasy u gościa. A temu co ma z Ciebie "bekę" coś pociśnij albo zlej zupełnie.

Gość gość
msc... no widac gibuskowy styl, wroc jak nauczysz sie pisac po polsku dzieciatko.

Gość problem_z_byłym
mam nadzieje że jutro nie będzie aż takiej beki ... w sumie to nawet boję się iść jutro do szkoły :/ @Deviant masz rację , bo naprawdę mu zaufałam ,a on teraz wypisuje do moich koleżanek że jestem poje**** , niby dlaczego ? że zaślepił mnie miłością aż do takiego stopnia ? że bardzo mu zaufałam ? teraz czuję w stosunku do niego obrzydzenie , ine wiedziałam że można tak rozgłosić takie sprawy prywatne ...

Gość gość
nie ma prawa pokazywac zdjec , powinnas powiedziec o tym rodzicom