Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są tacy popieprzeni?

Polecane posty

Gość gość

Jak mi na jakims zalezy to ma mnie w d***e generalnie chyba ,że jakos to ukrywam, a jak mnie ktos specjalnie nie interesuje to z kolei za mną szaleje. Ostatni przykład- zalezało mi na facecie to on mnie zlewał, ja zaczełam olewać jego on zaczął za mną latać... ciężko mi to zrozumieć,ale czesto tak wlasnie jest

Gość gość
Bo za dlugo przebywają z inteligentnymi babami

Gość gość
Młodziutka jesteś, to bardzo dobrze masz dużo czasu ,aby to pojąć. Istota rozumna ,czytaj facet zawsze kombinuje, kalkuluje, nie chodzi na skróty. Podświadomie szuka tej jedynej, szuka zdobyczy, poluje , na padlinę nie zwraca uwagi. Im szybciej uciekasz, tym jesteś cenniejsza, większa radość ze ''zdobyczy''. króliczek,kic,kic

Gość gość
Prezydent w trakcie uroczystości na cześć tych, którzy z bronią w ręku walczyli z komunistyczną okupacją, zaapelował o pamięć o... "ofiarach, które były ofiarami Żołnierzy Wyklętych". :O

Gość gość
ciezko mi jest to pojac wlasnie... I to nawet ten sam facet potrafił być dla mnie olewajacy chamski, a jak mnie zwyczajnie przestało zależeć zmieniał sie o 180 stoni po jakimś czasie. nie z dnia na dzien, ale tak było. I to nie raz, nie dwa jest podobny scenariusz. Jak olałam jakiegos faceta to np latał za mna i twierdził ,że jest zakochany, wystawał pod moim domem itd, a najgorzej jak ja sie zakochalam wtedy już nie raz olewał . jakby sie to zdarzylo raz czy dwa uznalabym to za przypadek, ale tak było juz wiele razy

Gość gość
up

Gość gość
Masz jeszcze jeden atut, inteligencję. Jak w szachach, przewiduj ruchy przeciwnika . Królowa broni króla. Czy on ,jest twym władcą? Szachownicy nie zmienisz, a figury... Szanuj się, ceń, jeżeli on tego nie potrafi,to już wiesz...... Masz dwie nogi, ale możesz iść tylko jedną drogą. Rozważnych decyzji, siemka lala.