Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy...6?

Polecane posty

zarty zartami ale tak spac bez obciaganka?? znaczy ze co na recznym? nie bedziesz az taka podla

wiesz czworka poes sie ofochala grozi brakiem seksu bo smieci nie wynioslem

czworeczka tobie chyba naprawde sie ta klateczka spodobala:) ale ja mam dobre serduszko wezme te wieksza za 129 e az normalnie sam siebie nie poznaje, takie mam dobre serduszko

no baa full wypas ide spac cos nie mam dzis weny nie bedzie wierszyka na dobranoc pa pa

komu niezle to niezle misiu ma migrene :P:P i swiatlowstret, echh to podle zycie

Dzień dobry :) Oho trafiłam chyba na sprzeczkę kochanków ;) Usunąć się? Czy przedmioty nie będą latały? :P :)

w sumie to mozesz niech juz ci bedzie jak nie umiesz wytrzymac to podrap mnie po pleckach a potem pozwole :)

oo lubie jak dobrze ze jestes badz dobra przyjaciolka, ujmij sie za mna ta twoja sis cos dzis jakas strasznie "r****iwa" :D od samego rana zameczyc chce misiu,

Patrz Sis, patrz i ucz się:-D foch z przytupem i od razu od razu nabiera ochotyja to jednak przebiegła jeste:-D:-D:-D Nieee przedmioty latać nie będą...no chyba że Pusza. Moich mi szkoda X Po pleckach? Ale tylko po pleckach?:classic_cool: :-D

Teraz mi niezręcznie w 2 stronę :D Patrzę ale się odwrócę jak podrapiesz Pusza po tyłku :P :D