Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka19

zakochana w zonatym

Polecane posty

Taka prawda sama sb zasluzyla. Przestala poswiecac mu czas zrobila sie opryskliwa i wredna. Wieczne wymowki w lozku nic dziwnego ze mial dosc

Gość gość
a o jakim finale marzy bo nie doczytałam? że niby odejdzie od zony? hahhaha dobre

Gość gość
Zdradził raz to będzie to robił teraz regularnie...nie koniecznie z tobą blondi, pamiętaj o tym...

Gość gość
taaaa, ja też znam takich facetów :D zaliczyć co się da (skoro się trafiło) i wrócić do żony do ustawionego i cieplutkiego życia

Gość gość
aha, z kolegą pojechał :) chyba każdy facet do zapewnienia sobie alibi używa argumentu kolegi :D

Gość gość
Mam nadzieje, że jego żona cię dorwie i dostaniecie wp*****l oboje...

Gość gość
no i za ile odejdzie od żony? wspominał? ile lat różnicy jest między Wami? ja Cię podziwiam, ja jestem zazdrosna o byłą dziewczyne mojego męża, a Tobie pasuje że Twój facet wraca do żony

Gość gość
Jak taka wredna, oziębła i okropna to dlaczego do tej pory jest z nią ?!?! (a nie z Tobą Maleńka, niestety :O - Ciebie tylko roocha :O)

Gość gość
ja bym nie chciala zonatego

Gość gość
nie odejdzie bo ja KOCHA, a tobą się tylko zabawia

Gość gość
no właśnie, jak nie mają dzieci to co go zatrzymuje? Boże, ci faceci ciągle mają te same gatki a biedne naiwne dziewczyny w dalszym ciągu łapią się na to samo... jaki to ten facet nieszczesliwy, a tak naprawdę sypia z dwoma a może nawet pięcioma naraz, kolega powiedziałby - szczęściarz! :D a ten Macho mówi do Ciebie po imieniu, czy "Maleńka" by imion kochanek nie pomylić? :D

Wy chyba nie wiecie co to zakochac sie w kims do szalenstwa. Nie tak latwo dac sb z kims spokoj

Gość gość
Haha co za idiotka wszyscy znajomi wiedzą co miedzy nimi jest, nie mogę normalnie co za debilna blondi...tylko czekać aż któryś z znajomych was sprzeda i jego żona o wszystkim się dowie :) Tego wam życzę!

Gość gość
to jesteś z nim tylko dla seksu chyba, jeśli wiesz że nie odejdzie i to ci nie przeszkadza.

Gość gość
weź Maleńka zobacz sobie w kinie "50 twarzy Greya" - i zakochaj się do szaleństwa w tamtym aktorze - to mniej więcej to samo :D :P Tyle, że nie zrobisz z siebie qur/wi/szo/na

Gość gość
jeśli kochasz mimo że ma inną i że nie chce byś była jedyną to to nie jest miłość. Jak się kocha to chce się mieć miłość swojego życia na wyłączność. czyli że żona kochająca męża, która chce się rozwieść bo ten ma kochanke, wg cb wcale tego męża nie kocha tak?

Gość gość
Alez ja wierze, ze ty go kochasz, bo wierzysz w ten kit, który on ci wciska i go usprawiedliwiasz. Ale on cię nie kocha na pewno, on cię tylko roocha.

Gość gość
Maleńka zrobiłaś literówkę - powinno być: "Walcie mnie wszyscy" :O

Gość gość
uhu brak argumentów, pewnie jeszcze dziś z nim zerwie :D

Gość gość
nie musi z nim zrywać.. on już się powolutku sam odstawia...

Gość gość
nie martw się kiedyś zrozumiesz na czym polega Twój błąd, nie mówię że dziś, jutro czy za tydzień, ale jak już wydoroślejesz to na pewno pojmiesz :)

Gość gość
gosc ma wlasna dzialalnosc, jezdzi w samo-delegacje a nie stac go na wynajem i musi pracowac od 7 do 23? jpd ale nieudacznik :D nic dziwnego ze zona w****iona chodzi moze mysli jak tu pogonic dziada :D

Gość gość
facet znalazł sobie dziunię, farciarz, dziewczyna nie oczekuje zaangażowania, rozstania z żoną, łatwa kochanka ;d

Gość gość
Ooooo maleńka sie wkurzyla:D Szkoda tylko, ze na nas, a nie na tego debila, który ja robi w balona

Gość gość
ee no przecie to wielka miłość jest, grunt że facet doświadczony w łóżku i zaspakaja młodą to już jest love 4ever tylko żeby mu kiedyś wiagry nie braklo

Gość gość
głupia. Żona się dowiedziała, dlatego się oddala.

Gość gość
Hehe.....facet tyle pracuje, ze moze na viagrę zarobi