Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcesz żeby facet za tobą lataj? Moje wskazówki

Polecane posty

Gość gość

Po moim doświadczeniu ( całkiem sporym bo mam 29 lat) mogę napisać ,że najprędzej zatrzymasz przy sobie faceta: -generalnie bądź miła jeśli na to zasłuży, jesli nie powiedz mu dobitnie ale spokojnie co ci sie nie podoba - czasem go wystawiaj do wiatru żeby sie pomartwił - badź zawsze piękna, nigdy na poczatku nie pokazuj mu się zmeczona czy w gorszej formie,jak widzisz się z nim masz wyglądać olśniewająco dopóki on się nie zakocha -czasem badz miła i dostepna przez telefon, czasem nie odbieraj/ nie odpisuj cały dzien - miej pełno swoich zajęć , ambicji, niech mu się wydaje ,że jestes bardzo zajeta osoba - Jak pisałam badz zadbana i piekna, ale jednocześnie na codzien nie ubieraj się wyzywająco ! - Jak po jakimś czasie ( nie za szybkim) dojdzie do seksu to nie sprawiaj wrazenia bardzo doswiadoczonej , ale spraw zeby było mu cudownie - ubieraj się seksownie ,ale specjalnie dla niego, nie tak jak na codzien - bądż tajemnicza żeby on nie był pewny czy jest jedyny - badz powsciagliwa z okazywaniem uczuc dopoki sie nie zakocha - Nie rób mu pretensji i wymówek i scen zazdrosci - badz soba, nikogo nie udawaj - miej poczucie humoru, badz pogodna - jeśli on nie jest zbyt miły możesz być oschła i zakonczyć randkę - mów co ci sie nie podoba, otwarcie, foch kidy on przegnie jest wskazany, ale bez awantur i wymówek

Gość gość
:D @ i dopilnuj by tego nie przeczytał !@

Gość gość
ale najpierw gdzieś trzeba tego faceta poznać żeby te wskazówki zastosować. A coraz więcej kobiet ma z tym problem - nie mają gdzie kogoś poznać bo wszędzie przeważają kobiety.

Gość killerow__ dwoch
wskazowki mam dwie, godzinowa i minutowa

Gość gość
Słabe, musisz mieć to '' coś'',seksapil konieczny, reszta jest do opanowania. Facet nie zainteresuje się miotłą, chyba że sprzątacz.

Gość gość
seksapilem można przyciągnąć, zainteresować faceta, a zatrzymać da się go najlepiej tak jak napisałam . czasem się zdarzy, że kobieta jest cały cza smiła ,a on i tak kocha, ale to tylko czasem. Jak się faceta nie zaintryguje w ten sposób żeby nie mógł przestać mysleć o kobiecie to na początku bedzie zainteresowany, ale potem sie znudzi, smsy i telefony staną się coraz radsze ,albo niespodziewanie urwie kontakt

Gość gość
czasem byłam dla faceta za dobra, albo olewałam go nieswiadomie kiedy jeszcze nie doszłam do takich wniosków, że latali za mna głownie ci co ich olewałam często, generalnie byłam miła, ale jak do kolegów, a ci których kochałam okazywali się po jakims czasie " zimnymi draniami". Wbrew pozorom każdy facet może być zarówno zakochany po uszy i dobry jak i zimnym draniem, zalezy to od okoliczności i postepowania z nim, to prawda, są tez różne osobowosci, charaktery, ale bardzo duzo daje nasze podejście do niego

Gość gość
baby lataja za tymi co ich olewaja, faceci też. wszystkich trzeba leczyć.

Gość gość
Najlepsza laska nic nie upoluje ,jeśli nie ma atrakcyjnej zwierzyny. I tu jest ambaras. Reszta to technika. Zdobycz musi cieszyć i być zadowolona. Posiąść czy pokochać? Na dziś czy na jutro? Dla siebie czy dla świata?

Gość gość
może i chore ,ale tak jest :) oczywiście, że kobieta musi mieć seksapil, tobardzo wazne żeby faceta soba zainteresować. Tylko jak już on sie zainteresuje to trzeba sprawić żeby tego zainteresowania nie stracił ( oczywiście jesli tego chcemy i nam zalezy). Faceci czesto jak kochają, wspominaja swoje miłości to bardzo często przewija sie ten sam motyw: ona go rzuciła, była dla niego " niedobra", zdradziła itd i oni takie kobiety pamiętaja najdłużej. Nawet w piosenkach typy " Peggy Brown" to jest widoczne, psychologia :) Jak facet nie będzie pewnien czy kobiecie zależy to nawet jego zranione ego mu nie da spokoju. Będzie myślał co jest w nim nie tak ,że ta kobieta go nie chciała i będzie go to dręczyć,aż w koncu on zacznie dreczyć ją :)

Gość gość
To co ja mam powiedzieć, facet którym się zainteresowałam poznał mnie gdy ja byłam zasmarkana od choróbska - musiałam być naprawdę "pociągająca" ;D

Gość gość
Odnalazd,dostrzegł w tobie kobietę, nawet pod maską choroby. Będąc chora wydalas się mu łatwiejsza do zdobycia, zaryzykował i się opłaciło. mi

Gość gość
19:01- widocznie wg niego wyglądałaś ładnie mimo kataru

Gość gość
19:00- tak, gram w gierki i wychodzi mi to coraz lepiej, obecnie jestem w szczęsliwym związku i udało mi sie go utrzymac, już długo będziemy rok ze sobą, kiedys byłam głupiutka i naiwna, pokazywałam facetom, że dużo dla mnie znaczą, dopraszałam sie o kontakt i chociaż wtedy też byłam z wygladu nieczego sobie to oni za jakiś czas nawet jak byli na początku bardzo zainteresowani, potem je stopniowo albo nagle tracili

Gość gość
Facet jak nie zaufa, nie zainwestuje. Gierki ,dobre są na wstępie, później liczą się konkrety. Możesz być,podla ,lojalna musisz.

Gość gość
autorko,co z tego ze jakas tepaczka wezmie te wskazowki i bedzie sie ich sztywno trzymac, skoro i tak nie bedzie bardziej trakcyjna

Gość gość
Trakcyjną lale poznam. Kolejarz.

Gość gość
Trakcyjną lale poznam. Kolejarz.

Gość gość
atrakcyjnosc jest ważna, ale jak to sie mowi " wygladem można przyciagnac, charakterem zatrzymac", pewnie, że dla facetów wyglad duzo znaczy,ale nawet piekna i głupiutka dziewczyna jest czesto dobra ,ale na jedna nod, gora dwie, a potem nastepna. NIe można sie tez trzymać tych zasad sztywno ,a nie być sobą. Trzeba mieć swoje poczuci humoru, tematy do rozmowy, jak jesteś spokojna nie udawaj przebojowej bo wielu facetów lubi spokojne kobiety, ale jednocześnie z charakterem, to predzej czy później wyjdzie jaki kto jest. Ale też jednocześnie takie drobne gierki nie zaszkodza bo faceci tez je czesto stosują więc dlaczego my mamy z tego rezygnowac. A tak naprawde to najlepiej jak kobieta jest faktycznie zajęta swoimi sprawami i facet nie jest dla niej priorytetem ,ale jednocześnie dba o wygląd i jest ładna, wtedy samotność nie grozi

Gość gość
Mówiąc, krótko rada bądź normalnym człowiekiem takim jakim jest mężczyzna.

Gość gość
niektorzy mężczyzni też sie narzucają kobietomi cierpią, ale niektórzy świadomie stosuja podobne gierki wobec kobiet jakie tu opisałam żeby je zainteresować. Ale to forum dla kobiet więc pisze tu o kobietach i z perspektywy kobiety bo sama nią jestem. Ale, że oni tez czasami udają " niedostępnych" to jest wiecej jak pewne, szczególnie jak znaja sie na kobietach

Gość gość
ktorys juz raz wspominasz, ze mezyczyzni tez stosuja gierki. jakies przyklady? dla mnie to domena tylko i wylacznie kobiet. facetom z reguly nie chce sie p******ic z jakimis gierkami, to nie ich natura.

Gość gość
a tu sie mylisz, przykładem są np rozmowy między moim facetem,a jego kolegami-troche posłuchałam. Poza tym- wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło- Jak uwiesć kobietę. Nie chce mi się wklejac tu linków, ale same poszukajcie co trudne nie będzie i poczytacie troche na temat gierek facetów :)

Gość gość
co ma byc to bedzie

Gość gość
gierki juz mi sie znudzily

Gość gość
nie lubie tego powiedzenia" co ma byc to bedzie"- bo los zalezy w duzej czesci od nas , wiadomo ,że nie w 100% ale w duzej czesci, to czy facet straci zainteresowanie czy nie zalezy od nas jeśli już mu sie spodobałyśmy

Gość gość
Z większoscia sie zgadzam co tu napisalas, napewno z tym ze dla chlopakow trzeba byc wredna i slodka na przemian, ale nie zgadzam sie z tym stylem ubierania, dlaczego mam sie nie ubierac seksownie jak mam co pokazac ? :D

Gość gość
dla chlopakow trzeba byc wredna i slodka na przemian, x wrednej suki stosującej gierki nikt nie chce

Gość gość
Poza pierwszym punktem to stek bzdur...bądź sobą albo graj inna osobę, zachowuj się jak niedojrzała gówniara, nie rób scen ale wychodź z randki jak ktoś ma gorszy humor i nigdy nie bądź zmęczona? 29 i takie rady? Chyba kpisz.

Gość gość
Do tepej idiotki z 20:35: A no dlatego, ze kobieta, która szanuje swoje ciało i siebie na co dzien ma wyglądać KOBIECO a SEKSOWNIE wtedy i tylko wtedy kiedy wychodzi gdzieś z mężczyzna na wieczór. Skoro każdy facet na ulicy moze podziwiać Cię w seksownych strojach to co masz do zaoferowania temu jedynemu, Twojemu mężczyźnie ?! Pozostaje tylko gole dupsko :D a dla facetów masz być zagadka. Masz się tak ubierać, zeby się faceci zastanawiali jak wyglądasz bez ubrania a nie wywalić wszystko na wierzch, podać jak na tacy.