Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicknicknick96

Już nie potrafię się zakochać?

Polecane posty

Gość nicknicknick96

Witam, widziałam i czytałam podobne tematy co mój, jednakże chciałam napisać swój własny problem. Nie wiem co się ze mną stało, ale już od dłuższego czasu nie potrafię się zakochać. Mam 19 lat i jakby nie patrzeć to w przeszłości mnóstwo razy powtarzał się motyw z nieodwzajemnioną miłością. Myślę, więc , że te zdarzenia mają teraz wpływ na to, że po prostu nie mogę się zakochać. Nie umiem. Nawet jak miałam bliższe spotkania z mężczyznami(a próbowałam już kilkukrotnie, by sprawdzić, czy faktycznie tak jest) oczywiście nie mówię tutaj o seksie, ale np o całowaniu i pieszczotach. Za każdym razem absolutnie nic nie czułam. Nie wydaje mi się też bym była lesbijką. Na stówę jestem hetero, ale coraz bardziej zastanawiam się czy tak jest, Jestem zagubiona. Dodam jeszcze, że miałam jeden taki poważniejszy związek, lecz to było dawno. Przez bardzo długi okres jestem singlem. Miałam wiele szans na związek, ale po prostu sądziłam, że to nie ma sensu, gdyż nic nie czułam do tej drugiej osoby ;/ co myślicie o tym? Macie podobne zmartwienie ? Prosiłabym o rade, nie wiem co mam robić, boje się, że to nigdy nie minie i już zawsze będę sama.

Gość gość
masz 19 lat ,a dawno temu byłaś w poważnym związku, to ile wtedy miałaś lat 11 czy 13, nic dziwnego,że nie potrafisz kochać.:D