Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanYy

jak się pozbierać? co ja mam zrobić....

Polecane posty

Gość zdruzgotanYy

kobieta mojego życia - ta pierwsza, jedyna, wyjątkowa, zostawiła mnie po prawie 10 latach. Marzyłem o tym, że zostanie moja zoną (3-krotnie się oświadczałem- zawsze słyszałem: "nie") właśnie mija miesiąc od jej wyjazdu, a ja codziennie piję, tylko tak jestem w stanie jakoś funkcjonować, żyć. wiem, że długo tak nie wytrzymam, w końcu skończy mi się urlop, wyrzucą mnie z pracy, ale....w sumie wszystko mi już jedno.... powiedzcie mi, jak wrócić "do życia"? gdyby nie najbliższa rodzina, odebrałbym sobie życie, wiem, że zrobić im tego nie mogę....

Gość gość
a mnie zostawił facet, ten pierwszy, jedyny, wyjątkowy i na zawsze.. :(

Gość gość
To weź się w garśc, nie chciała Cię, bo wyczuła, że jesteś słaby życiowo. Gdybyś był mocny życiowo, to byś nie pił i nie użalał się na forum. Wtedy by Cię nie zostawiła. Kobiety nie lubią takich facetów. Weź się w garśc, zabierz się do roboty i zapomnisz o głupotach, znajdź sobie kobietę i jakieś zajęcia - wtedy może ona sama się zainteresuje i odezwie. A jak tego nie zrobisz, to skończysz marnie.

Gość gość
nie marnuj sobie przez nią życia. Widać nie była wcale tą jedyną i na zawsze. Spotkasz jeszcze kogoś,zakochasz sie,teraz pewnie w to nie wierzysz,ale tak będzie :) Na pewno o żadnym samobójstwie nie myśl,bo to głupota,te osoby,które to zrobiły z takiego powodu zycie sobie zmarnowały,a dziś byłoby już po wszystkim i byliby z kimś innym myśląc,że głupio i niepotrzebnie sie przejmowali.

Gość gość
i moze lepiej idź do pracy bo w pracy sie czymś zajmiesz i nie bedziesz tyle myśleć o niej,a jak i prace stracisz to bedziesz miec dodatkowe problemy,po co ci to

Wiem że Ci ciężko ale to przejdzie.Uwierz mi.Wiele z nas było w takiej sytuacji.Ja też ale dawno temu i teraz wspominam to z sentymentem.Najlepszym sposobem na wyzdrowienie jest inna miłość.Nie pij tylko uśmiechnij się do jakiejś miłej,samotnej koleżanki.Ja się uśmiechnęłam do fajnego chłopaka,wyzdrowiałam o dziwo!!! dosyć szybko i jesteśmy razem już bardzo bardzo długo.Pozdrawiam i trzymam kciuki.Odezwij się jeszcze jak sobie radzisz!

Gość gość
poszukaj innej

Gość gość
3 krotnie sie oswiadczałes i nie.Ja po takiej akcji za 1 razem dalbym sobie spokój.Od początku wiadomo ze ci nie kochała skoro odrzucila oświadczyny.