Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kierować się sercem czy może lepiej rozsadkiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem który dba o mnie zawsze mogę na niego liczyć nam z nim zapewnioną przyszłość jest sporo ode mnie starszy ale pragnę innego. Poznalam go za granicą w Polsce dzieli nas 500 km utrzymujemy ze sobą kontakt od grudnia. On mog by mieć każda a chce mnie. Zaproponował mi wspólne zamieszkanie za granicą. Chce być ze mną.

Gość gość
Nie wiem co mam zrobic. Wiem ze z moim facet będę miała łatwe życie on będzie o mnie dbał zawsze. Ale ja pragnęinnego. Jest bardziej w moim wieku było mi z min cudownie. Super spedzalismy czas i jestem dla niego warzna. Wyznał mi ze jestembpierwszą osobą która kocha.

Gość gość
Wy kierowały byscie się rozsądkiem czy szalenstwem? Mam dopiero 20 lat chce żyć a nie mieć juz ułożone zycie

Gość gość
Rozsądek! Jeszcze nie słyszałam żeby któraś laska narzekała na decyzje podyktowana rozumem za to te co poleciały za sercem wciąż narzekają

Gość gość
Nie wiem co mam zrobić proszę pomocy

Gość gość
zostan z obecnym partnerem. tu juz masz pewnosc,ze cie kocha,i ze o ciebie zadba. a ten nowy? hm jaka masz pewnosc,ze za kilka lat bedzie tak samo jak teraz? moze to tylko zauroczenie,ktore prysnie jak banka mydlana...jest ci z partnerem dobrze wiec nie ryzykuj dla jakiegos niedojrzalego dzieciaka