Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sraczki na 2018 kto ze mna ?:)

Polecane posty

Gość gościówkaaa
Za głupie są osoby które nie potrafią zrozumieć że potrzeba rozmnażania się jest bardzo silna i tak samo ważna jak potrzeba jedzenia, spania, picia - dzięki tej podstawowej potrzebie gatunek ludzki jest w stanie przetrwać. Wystarczy trochę poczytać o świecie, czymś się zainteresować i człowiek od razu mądrzejszy :) A normalni ludzie mówią na uprawianie seksu tak jak chcą i jak im się to podoba

Gość gość
hahahaha zalosne sa te sraczki boze co one maja w tych lbach zeby wymyslac takie debilne okreslenia?

Gość gość
Wielka mi tragedia grecka nie móc zajść w ciążę. Tragedia to jest zajść, urodzić chore dziecko, które umrze... I wiele innych życiowych sytuacji, dotyczących bliskich nam ISTNIEJĄCYCH osób, a nie czyjś świąd macicy. I mówię to jako matka. Sraczki maja swój problem a ja mam swój inny i nie wymagam, żeby cały świat mi współczul. No I niestety, póki będą się zachowywać w tak żałosny, infantylny sposób, który na pewno jest symptomem jakichś poważnych zaburzen, to niestety, ale ludzie będa się z nich śmiać.

Gość gość
zalosna to jestes ty bo nie kazdy powinien sie rozmnazac i natura wie co robi a w przypadku sraczek na pewno tacy ludzie nie powinni sie rozmnazac skoro takie glupoty wypisuja

Gość gościówkaaa
Widzę że już nikt nie ma odwagi odpowiadać na moje pytania niby banalne źle jednak za trudne. Mimo wszystko spróbuje raz jeszcze: dlaczego osoba która rozmawia z druga osoba o swoim problemie jest kretynka ?

Gość gość
dla mnie sraczki sa zalosne nikt normalny sie tak nie zachowuje i nie pieprzy takich glupot jak one

Gość gość
niech se gadaja ale mozna gadac normalnie a nie wymyslac jakies idiotyczne nazwy z ktorych wszyscy sie smieja

Gość gość
Dokładnie. Idźcie juz stąd staraczki :o

Gość hoc
Myślę że autorce tematu nie chodzi o obrazę ludzi, tylko języka. Mnie też rozśmieszyło określenie na sex serduszkowanie.

Gość gościówkaaa
Słuchajcie powiem wam szczerze dla mnie na serio osobami które się tu osmieszaja są hejterzy . Nie zajęcie sobie sprawy z tego, że robicie z siebie mniej myślących wiem wiem zaraz ktoś napisze że mniej myslace to są staraczki - skąd wiem bo tylko na tyle stac umysłowo upośledzoną patole. Każdy ma swój własny problem i ma prawo o nim dyskutować w sposób w jaki chce. Tylko idąc waszym tokiem rozumowania: sami zakladacie wątek o waszym głupim problemie jakim są staraczki ( wiem dla was to problem pierwszej i najwyższej wagi), uzywacie obraźliwych i dziwnych słów więc jesteście tacy jak one. Pozdrawiam cię osobo bez pasji, mające niższe IQ niż przeciętny Polak. Wiedz, że jesteś posmiewiskiem tego forum. Tym czasem idę poczytać książkę. Pozdrawiam upośledzoną umysłowo patologie, nie mam siły czytać niespojnych postow, z których nic nie wynika. Pozdroooo :)

Gość gość
Straszne :)

Gość gość
Po pierwsze moga sie starac ale czemu na dziale ciaza macierYnstwo porod??? Niech spadaja na dzial o plodnosci!!!! Po drugie ok chca nirch sie wymieniaja doswiafczeniami ale czy musza tak opisywac to?? Ze wydzielina z pochwy jest..... I okreslenua ze zygac sie chce. I najwazniejsze co to za infantylne okreslenia kurde kobiety po 30 a pisza jak platynowe blond pustaki ze wsi. Bo wytlumacCie mi czy nie lepiej napisac: *serduszkowanie- sex z partnerem *TZ (towarzysz zycia) - partner *ovulka, tempka- owuacja temperatura *podglad kurnika- podglad usg czy jest owulaCja, czy sa pecherztki. ( to mnie rozj***lo)

Gość gość
matko!! skoro ci się rzygać chce czytając jaki mają śluz to po co to czytasz?? jestes masochistką? :D

Serduszkowanie to super określenie moim zdaniem :)

Gość Teresa Romero
A ja ide serduszkowac z moim Azorem, bo mam sluzik plodny takze trzymajcie kciuki, potem bede świece robic czuje ze sie uda, mozecie mi gratulowac bede fasolkować

Gość gość
nie zapomnij sprawdzic smaku sluzu swojego i azora

Gość gość
Dorosłe kobiety, które chcą zostać matkami, serduszkuja z mężami, wzmacniają jego żołnierzyki, marzą o fasolce i o tym wszystkim zaciekle informują na forum, opisując swoje słuzy( BTW. mają na to jakaś nazwę?;) ) i na forum tez pytają czy mogą być w ciąży, ABSOLUTNIE nie są śmieszne i żałosne, skądże! To my, wrednI hejterzy się osmieszamy!