Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę schudnąć po odstawieniu antydepresantów

Polecane posty

Gość gość

w trakcie leczenia najpierw miałam nudności i sporo schudłam bo nie mogłam nic przełknąć potem lekarka zmieniła leki i zaczęłam tyć praktycznie z powietrza, przytyłam 12 kg nie mogę tego się pozbyć od 3 lat mimo diety, treningów, z tego co znalazłam z internecie dowiedziałam się że antydepresanty spowalniają metabolizm a druga informacja to taka że leki wiążą się z tłuszczem i dlatego ciężko schudnąć, może ktoś mi doradzi coś jak schudnąć bo póki co nic nie działa, jak przyśpieszyć metabolizm?

Gość gość
dodam że leki odstawiłam 3 lata temu i od tego czasu nie chudnę :(

Gość gość
up

Gość Beatkka
czesć. masz trudną sytuację i na forum nie ma ekspertów, żeby ci pomóc. najwyżej ktoś napisze jakieś glupoty, a to niewiele popchnie sprawę do przodu. ja w kwestiach odchudzania wolę zaufać specjalistom i przez tą stronę http://www.sklepdiety.pl/konsultacje-pm-13.html kontaktowałam sie z dietetyczką. najpierw wypełniłam formularz, a potem do mnie oddzwoniła bardzo pomocna pani dietetyk i wszystko ustalałyśmy na bieżaco. to chyba najlepsza droga, żeby skutecznie i zdrowo schudnąć. 3mam za ciebie kciuki. mi się udało i tobie też się uda :)

wątpię, żeby to było od odstawionych tak dawno depresantów. może to tarczyca i przez to masz depresję udaj się do endokrynologa

Gość gość
rok temu była ta sama sytuacja badania na tarczycę w normie

Gość Beatkka
No to nie ma co gdybać, bo my tutaj na forum ci nie pomożemy./jak pisałam konsultacje z dietetyczka to najlepsza opcja. tym bardziej, że możesz to zrobić telefonicznie czy przez internet. szybko rozwiejesz swoje wątpliwości i może w końcu coś pomoŻe. oby się udało :)