Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucenie palenia, Następstwa

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam ogromny problem z moją cerem i całym właściwie organizmem od momentu rzucenia palenia. Nie wciagam dymka już miesiac i tydzień natomiast mój organizm zachowuję się jakbym go truła. Na twarzy mam krosty, czerwone, bardzo suche plamy . Wygląda jak alergia ale na pewno nią nie jest, gdyż ja z alergią nie mam nic wspólnego. Powieki spuchnięte i czerwone, do tego ogólne wrażenie opuchlizny na twarzy. Samopoczucie koszmarne, i nie piszę tu o chęci zapalenia, ale czuję sie bardzo zmęczona, dużo śpię, nie chce mi się nawet najprostszych czynności domowych wykonywać. Wszędzie czytałam, że rzucenie palenia jest takie zbawienne dla ciała i duszy, ale u mnie jest chyba odwrotnie! Nie chce wracać do palenia, bo mi ten smród strasznie przeszkadza, ale chyba nie jestem gotowa płacić taką wysoką cenę za brak fetoru :( Jestem strasznie rozczarowana:( Gdzie moja promienna cera, kórą każdy lekarz obiecuje, Gdzie moja energia i chęć do życia???, Gdzie moja większa pojemnośc płuc i większa ochota na sport?????? Proszę, gdyby ktoś miał podobne objawy w przeszłości, jakieś doświadczenie z rzucaniem palenie, niech napiszę kilka rad, przedstawi swoją hiostorię Pozdrawiam Zu

Gość gość
To normalne, tzn z cera to faktycznie masz koszmar. Organizm sie odtruwa, masz prawo byc zmeczona i miec pryszcze. Daj sobie czas i nie trac nadziei, bedzie lepiej za jakis czas!