Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie ladne dzieci?

Polecane posty

Gość gość
Moje córki śliczne,choć ja przeciętna.Poszły w męża przystojniaka.Duże oczy,długie rzęsy,kręcone włoski.Od ludzi ciągle słyszę jakie to mam śliczne dziecko,tak było przy pierwszej córce jak i teraz przy drugiej.

Gość gość
Wg mnie moja córka (5 lat) ma bardzo pospolitą urodę. Nic szczególnego. Ale ma dość ciekawe oczy, przepiękne rzęsy. Sądzę że może być lepiej gdy będzie starsza. Zobaczymy.

Gość Tasmanska
Nie znam ani jednego rodzca, które by otweracie a nawet na forum przyznalo ,ze nie ma dziecka ladnego ,ani nie jest urodziwe Przeciez to wiadomo ,ze kazdy rodzic będzie pisać i mówić ze ma ladne dziecko, nie powie ze jest brzydkie

Gość gość
Moja córka, gdy sie urodziła, była wyjatkowo ladna, jak na noworodka. Byla sliczna do jakichs 8 lat, potem zaczal sie okres dojrzewania i zbrzydla ( choc dla mnie byla zawsze najpiekniejsza),gdy miala ok 18 wypiękniała znowu i tak jej zostało) Syn, gdy sie urodził, był szkaradny - do 3 miesiaca mniej wiecej. Potem był ładnym dziewckiem do jakichs 5 lat, potem bardzo przeciętnym, gdy mial ok 20 zrobił sie wybitnie przystojny. Dzieci sie zmieniają.