Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby ktoś was zgwałcił i zaszłybyście w ciąże to dokonałybyście aborcji?

Polecane posty

Gość gość

gdyby ktoś was zgwałcił i zaszłybyście w ciąże to dokonałybyście aborcji? czy donosiłbyście ciąże, urodziłbyście sn i np oddały do adopcji lub same wychowały? Pytam te które maja dzieci bo tylko one zdają sobie sprawe jaki to trud opieka w pierwszych latach życia dziecka i ile pracy to wymaga oraz co oznacza poród.

Gość gość
usunęłabym.

Gość gość
mylisz sie.. dopoki nie mialam dziecka to bym usunela... teraz sama nie wiem. Nigdy dziecka nie oddalabym do adopcji. Serce by mi peklo

Gość gość
dla kobiety (z pk widzenia psychologicznego) łatwiejsza jest wczesna aborcja niż oddanie do adopcji. dodatkowo społecznie jest źle odbierane porzucenie dziecka - taka kobieta nie miałaby juz życia w danym miejscu zamieszkania.

yyy po gwałcie poszłabym po te tabletki 72 po i plemnik s********a by nie zdążył. tygrys jest szybszy nawet od czegoś takiego;)

Gość gość
co innego wpadka z partnerem - trudno, uprawiałam seks więc podjęłam ryzyko więc muszę ponieść odpowiedzialność. ale co innego gwałt - czyli ktoś WYMUSIŁ STOSUNEK SIŁĄ I PRZEMOCĄ - dlaczego miałabym ponieść tego konsekwencje? Bo jakiemuś s**********i sie zachciało? Wiem co to jest poród i cc i sn, wiem jak wpływa ciąża na ciało (nawet juz nie chodzi o estetyke ale zdrowie), dodatkowo niesie to wiele zagrożeń społecznych - utrata pracy, utrata w oczach społeczeństwa.... Byłabym tą złą która porzuciła dziecko. Nie, nigdy.

Gość gość
Podejrzewam, że usunelabym

Gość gość
u mojej przyjaciółki nie zadziałały te tabletki 72h po....

Gość gość
Teoretycznie zgłosiłabym sie do szpitala i wzięła pigułkę "po" ale nigdy nie wiemy jak naprawdę zachowamy sie w danej sytuacji. Jeśli zaszła bym w ciaze, usunelabym.

Gość referfref
Oczywiście! Trzeba być zboczoną i lubić coś takiego, żeby gwałcicielowi urodzić dziecko, z jego zj******i genami, czy komuś takiego stwora podrzucić, nie wspominając o wychowywaniu. Każda która się decyduje na wyhodowanie takich genów t.j. gwałciciela, dokłada się do gwałtów na innych kobietach, bo promuje taki popęd.

a kiedy to odkryto coś takiego jak "geny gwałtu", bo nie jestem tak na bieżąco z naukowymi odkryciami jak kafeterianki

"trzeba być zboczoną, żeby urodzić dziecko":D:D:D:D:D:D:D:D w takich chwilach zastanawiam się, ki diabeł mnie popycha, by wchodzić na to forum

Gość gośćdsfsdfsd
osunęłabym bez idiotycznych wyrzutów, po co mi obcy w brzuchu?? To jest chore

Gość gość
Usnęłabym

Gość gość
trzeba byc zboczona zeby urodzic dziecko GWALCICIELOWI. nie ja pisalam tamten post ale czy ty broken cos tam potrafisz czytac ze zrozumieniem? poza tym skoro tu ciaaaagle siedzisz to chyba tez jestes kafeterianka ;)

Gość gość
Usunęłabym miało być :)

:( dlaczego mi to zrobiłaś, dlaczego powiedziałaś to na głos to jak piętno moim zdaniem to jest heroizm nikt Was nie zmusza do urodzenia, nawet polskie prawo, ale nazywanie zboczonymi BOHATERKĘ, tylko dlatego, że Was na to nie stać, to.... zboczenie kafeteryjne.

Gość gość
broken chyba dawno nikt cie nie w******* bo cos ci na mozg siadlo ;)

Gość gość
Najprawdopodobniej tuż po gwałcie wzięłabym ze 100 "pigułek po" a jeśli już to najprawdopodobniej bym usunęła.

broken chyba dawno nikt cie nie w******* bo cos ci na mozg siadlo oczko.gif x ot ambitna argumentacja tępej p***y z kafeXD

Gość gość
broken tępa p**do idz zrob laske swojemu smierdzielowi :D

Gość gość
nie jestem toba zeby to robic :D

ale z Ciebie tępa c**a mówię o lasce-gwałcie:O wtedy nie będzie ciąży z gwałtu guło, co jej trzeba żarty tłumaczyć:O

Gość gość
broken ale z ciebie tępa c**a :D

Gość gość
była taka sprawa że zgwałcono 14latkę i była w ciąży lekarz odmówił wykonania aborcji, zadzwonił po księdza, wydal oświadczenie prasowe że szpital nie wykona aborcji i naglośnił sprawę. dziewczyna była zaszczuta mediami, kosciołem. skończyło się tak że lekarz i ksiądz (bezdzietny facet który nigdy nie rodził i nie wychowywał dziecka) zmusili ją do podpisania oświadczenia ze nie usunie.... dziewczyna popełniła samobójstwo.

Gość gość
W Wągrowcu (woj. wielkopolskie) 11-letnia dziewczynka została zgwałcona przez dwóch kuzynów w wieku 14 i 15 lat. Według portalu wrc.pl dziewczynka zaszła w ciążę. Głos w sprawie zabrał Tomasz Terlikowski, który napisał, że aborcja jest "ponownym gwałtem na niewinnej osobie".

Gość gość
trudne pytanie...to by było także moje dziecko, a czemu ono winne?

broken ale z ciebie tępa c**a smiech.gif x a z Ciebie tępy k*******n:O siorb i kretynki teraz będą rozmawiać o zmuszaniu do rodzenia żeby sobie pojeździć po BOHATERKACH, które urodziły nie mogą znieść myśli, że ktoś jest od nich ODWAŻNIEJESZY matko, koncentracja głupoty to forum. gazowałabym