Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
_:) crazy spokojnie :) widocznie gość nie ma dziś humoru musi się wyladowac tutaj , bo ciężko ruszyć d**e i rozładowac swoją złość na świeżym powietrzu .

Gość gość
Alex ; (

Gość Crazy75
Juz odpuszczam Pepulku :-) Dobranoc kobietki i nasz rodzynku :-) Mam dzis oczy nie dysponowane co widac w literowkach :-( Wiec grzecznie sie zegnam... Spijcie slodko i snijcie o wszystkim co Wam w serduchu gra :-) Moje oczy odmowily posluszenstwa :-(

Gość Crazy75
Ps. Dobry link Beznadziejka... lubie Twoje poczucie humoru :-)

Gość Alex79d
Siema łaski sory późno wrocilam bo sie wszystko dzis opóźniło, z pracy wyszłam przed 18 czyli Polska 19, potem korki, tez opóźnione, Słuchajcie dzis jej perfidia przeszła wszelki granice, weszłam do biura miałam na sobie taka seledynowa kamizelka, a niunia mowi ładna masz kamizelkę, ja jej na to dziekuje siadłam i zaczęłam pracowac, ona moze chcesz kawy? Ja sie patrze na nia, tak chce wlasciwie to bardzo prosze żebyś codziennie rano mi kawe robiła, jak juz wejdę do biura to ma tu stać i czekac cieplutka kawka, ona ok, bede ci robic kawe co rano, a jaka lubisz? Ja mowie z mlekiem i cukrem, a ona a ile cukru, na ja jej 5 łyżek ale nie mieszaj bo lubie gorzka, jak ina zaczela sie śmiać, i mowi dobry tekst, ale ty mi bedziesz za to dawać pomarancze, ja jej na to to juz nie drzewko albo czekoladę? Ona nie bo od tego sie tyje, ja mowie, no a od pomaranczy nie toksyny z organizmu usuwają, zdrowe sa, ona no wlasnie zdrowe, sty przeciez chcesz abym była mloda i i zdrowa i nie miała marszem i chcesz dla mnie dobrze prawda, ja sie spojrzałam w tym czasie piłam wodę i normalnie parsknęlam to woda, mowie, wież mie nie rozśmieszaj, ona tez w smiech to co chcesz tej kawy, ja mowie, ja nie wiem czemu jeszcze nie poleciałam robic, po chwili wraca z dwoma kawami dla mnie i siebie, pijemy, i była cisza, nagle niunia oblała sie kawa, ale dosłownie cała bluzkę wzięła jakies chusteczki i se cycki wyciera, nagle daje mi te chustkę i mowi no weź pomóż mi Ola wytrzyj mi bo ja nie widze i podsuwa mi te cycki pod nos prawie, ja juz miałam dosc i mowę,,słuchaj juz se wszystko sama wytarlas, ja nie musze.......kurde perfidna jeszcze moze mam jej dekolt wycierać publicznie przeciez jakbym dotknęła tych jej pomaranczek to bym umarła, chciałam powiedziec bułkę przez bibułkę ale cycka gola ręka, niestety nie miałoby to sensu po angielsku, mowie idz do kibla do lustra i sie wytrzyj , bez kitu, no i poszła, wraca po chwili i mowi no spójrz sa jakies ślady, ja mowie nie, nie ma, a ona to dobrze bo nie chce wyglądać jak matka karmiąca i znowu sie nachyla z tym cycami, i mowi jak urodziłam syna to miałam tyle mleka ze mogłam 3 dzieci wykarmić, mowie to swietnie, ale pomyslałam krowa jestes widac nie tylko z charakteru ale zatrzymamlam swoja złota mysl dla siebie

Gość gość z UK
Alex - ale wszystkie tesknia za Toba - mam nadzieje ze wszystko OK ! Daj mi jakis namiar na Ciebie to sie umowimy na to piwo / disco :) Milego wieczoru wszystkim !

Gość Alex79d
Literówki mi sie wkradły bo szybko pisałam poprawka nie drzewko a drożdżówki, i ja jej powiedziałam ze dziwne ze jeszcze nie poszłaś tej kawy robic

Gość odrodzona ona
Hej. Wow Alex ale miałaś historię :)

Gość Crazy75
Alex diable wcielony choc jedno sloeo trzeba byli wyslac :-) ZYJE ;-) Dobranoc :-)

Gość BezNadzieja22222
współczuję, Alex :( ....

Gość gość
_:) jest i Alex :)

Kurka, a miałem iść spać... I Ty się ze mnie śmiałaś, że spałem obok Misia i nie pomacałem, a sama co robisz...? I jeszcze miałaś odgórne pozwolenie.

Gość Alex79
Potem podeszła do szafki która ma przed oczami nachyliła sie tak ze jej spodnie pol stringów czarnych osłoniły i tak stała bezczelnie i świeciła tymi stringami mi w oczy, tak ze dwie minuty grzebała w jakis teczkach zgięta w pol dupa mi po oczach jakies 5 metrów potem podniosła sie i spojrzała prosto na mnie jakby z pytaniem czy widziałam, ale ja ostentacyjnie łeb w ekran i udaje ze nie widze. O co jej chodzi, najpierw te cycki, potem ten tyłek ze stringami, co ona na zasadzie nie dla psa kiełbasa czy co bo juz ńie wiem, drazni mnie cholera jedna .......

Gość gość
_:) dobranoc wszystkim :)

Gość Alex79d
Nie bede jej macać nie dam jej tej satysfakcji kolejna chora zagrywka z jej strony

Gość Alex79d
Worki dziewczyny ze tak pozno pisze dzisiaj dobrej nocy kochane i kochany rozdzynku ja jeszcze nie ide w kime ale pewnie za niedługo padam

Gość Baha35
Czytałam 2 strony zaległe,z dzisiaj i juz myslalam o Alex,oki na nastepnych sie meldowała Alex Denise ma dzieci Ja niedawno z pracy,wolny zawod,wiocha,50tys mieszkancow,kazda klientka to jak rodzina wiec pijemy na koniec dnia :D i swojsko jest

Gość gość
_:) Dzień dobry wszystkim :) miłego dnia :)

Gość gość
Alex fajnie cie szczuje Denis :p wyglada na mocno naarcystyczna nie badz zabawka

Gość BezNadzieja22222
Hej Wszystkim, x Alex, jak możesz postaraj się zachowywać spokojnie i nie reagować na prowokacje. Trzymam za Ciebie :)

Gość gość
Przecież Denis to zaplanowala i specjalnie sie ta kawa oblała. Tylko po co? Sprawdza czy Alex jeszcze ma nią leci? Panicznie boi się, ze Alex przechodzi zakochanie. Zobaczycie ona jeszcze cos wymyśli i to nie dlatego, ze chce sie dowartościować, Alex jej się podoba i szaleje za nią, tylko ma obway jak każda z nas.

Gość gość
A i jak będziesz z Drnis jechała autem, bo mam nadz.że pozwolisz jej się zawieść do tej dzielnicy , to polóż reke na jej udzie na chwilę tak w rozmowie, jak będziesz cos do niej gadac. Poloz i nie ruszaj, dziala jak cholera, wypróbowane. :)

Gość BezNadzieja22222
gość dziś może i działa, ale pod warunkiem, że druga osoba odwzajemnia. Mi tak zrobiła ta osoba, o której pisałam wczoraj, a moja reakcja była żadna , tzn. zdziwiłam się, ale nie dałam tego po sobie poznać - tak mi się przynajmniej wydaje. A ta moja księżniczka, jak mi kiedyś dłoń na moją położyła to myślałam, że pofrunę ... .

Gość BezNadzieja22222
gość dziś Nie wiadomo co ludziom w głowach siedzi - ale takie zachowanie mi bardziej kojarzy się z chęcią zadrwienia z drugiej osoby niż chęcią jej przyciągnięcia do siebie. Ale oczywiście ja się nie znam ... .Takie akcje może działają na facetów, żeby ich zaciągnąć na szybki numerek do łóżka i oczywiście też jako element flirtu, jest ok, ale jak druga osoba przechodzi gorsze chwile to takie akcje tylko zniechęcają, bo co to ma udowodnić - "zobaczysz, już Ci pokażę, że na mnie lecisz"? . Nie wiem, może to po prostu desperacja ....wtedy też człowiek nie wie co zrobić.

Gość Crazy75
Cześć Wam :-) Miłego dnia ! x Kurcze nie potrafię rozgryźć tej Denise... Zachowuje się prowokacyjnie a z drugiej strony oschle... Są trzy opcje albo jest wredna i gra z premedytacją... albo Boi się tego co czuje do Alex i świruje.... albo ma menopauzę... x Alex jesteśmy z Tobą !

Gość BezNadzieja22222
Crazy75 dziś Tak, zdecydowanie Lady D. potrzebuje mocnej ręki :) I tu by się przydało ją w tym samochodzie przycisnąć, żeby odnóżami nie wierzgała ...zapomniałaby o swojej menopauzie. I żyły długo i szczęśliwie. The End! x Można jeszcze spróbować pójść na całość i siarczystego klapsa w tyłek dać za karę (oczywiście, jak świadków nie będzie) ... chyba nie powinna się obrazić, jak tak tym biustem próbuje Alex od zmysłów odprowadzić ....a może nawet się podnieci trochę :)

Gość Crazy75
Beznadziejka :-) Uśmiałam się z tego w głos :-) x Miałam właśnie przed oczami wierzgającą Denis w aucie typu mini... a potem ręce i nogi na szybach...z wiadomych względów.... :-D x Siarczysty klaps w pośladek też niczego sobie.... choć to będzie raczej nie wykonalne bo Alex widuje ją tylko w pracy a w aucie się nie da :-P

Gość BezNadzieja22222
Crazy75 dziś z opowieści Alex wnoszę nieśmiało, że jest szansa na intymne momenty w zaciszu kuchennym :)

Gość gość z UK
Ale macie rozkminy dziewczyny! Haha :) ciekawe co by było jakby ta Deniska rozumiała po polsku i znalazła się na forum ;) teraz sama jestem ciekawa co u Alex - to jest lepsze niż najlepszy serial! Oczywiście mam nadzieje ze będzie happy ending! Pozdrawiam !