Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość Maria Anna 86
Nie mialam zadnych wpadek dziecko jest planowane:):)P:)) prosze zglos mnie do socjalu moze mi jakos pomoga:)bede bardzo wdzieczna. a policja juz u mnie dzisiaj byla, zadzwonilam po nich bo sasiad znecal sie nad psem.i patrz jakos mnie nie zapuszkowali, jaka szkoda nie?:(:(:(

Gość gość
ostatnio była afera z jakąś naciągaczką i skonczyło się poważnymi kłopotami i sprawą sądową

Gość Maria Anna 86
A JAK mieszkamy to sobie zobacz zdjecia na fejsie

Gość gość
No moze jestesmy a skad mamy wiedzi3c ja wyglada i ktote to zdjecie jak kilka jest o tym nazwisku

Gość gość
No moze jestesmy a skad mamy wiedzi3c ja wyglada i ktote to zdjecie jak kilka jest o tym nazwisku

Gość gość
a czy ja gdzies napisalam, ze eksmisja jest z powodu zaleglosci czynszowych????????? powodem jest brak tytułu prawnego i to ze nowy wlasciciel nie chcial przedluzyc umowy najmu tylko zaproponowal wykup albo opuszczenie mieszkania. Nie moje dokumenty?A CZYJE????czy wy jestescie normalne????????BOOOOZE xxxxxxxxxxxxxx Mieszkam w mieszkaniu po babci bez tytulu prawnego w prywatnej kamienicy, mam nakaz eksmisji, nie place czynszu, bo właściciel podniosl go z 280 zl na 900 (!!!) xxxxxxxxxxx Tu pisałaś o zaległościach w czynszu.Na gazeta pl.Gubisz sie w swoich kłamstewkach.

Gość gość
gość dziś No moze jestesmy a skad mamy wiedzi3c ja wyglada i ktote to zdjecie jak kilka jest o tym nazwisku x Jak wygooglasz po adresie mailowym trafisz na profil firmy i znajdziesz wszystko.

Gość gość
zglosilam temat do usuniecia

Gość Maria Anna 86
zacytuj moze dalej --- nie place czynszu bo podniosl na 900 i nie chce zwrocic kosztow remontu ktore ponioslam.wiec ok skoro mam sie i tak wynosic to niech sad to rozstrzygnie - na poczet czynszu zostana te pieniadze za ktore odnowilismy te nore. w niczym sie nie gubie wyjmujecie z kontekstu urywki i dorabiacie ideologie nie znajac sedna sprawy

Gość można się wkurzyćccc
Maria Anna 86,tepawa babo jak ci nie wstyd siedziec na necie,żebrac.A moze tak zajumij sie swoim dzieckiem,z męzem czas spedz.Ty pusta głupawa istoto.

Gość Maria Anna 86
przestalam placic czynsz, kiedy nowy wlasciciel zapowiedzial, ze nie zwroci kosztow remontu ktory byl robiony za poprzedniego zarzadcy nieruchomosci.dal nam wybor albo wykupujemy mieszkanie albo opuszczamy lokal.

Gość gość
Aniu nie tlumacz się.Co bys nie napisla i tak bedzie zle.Zglos temat bo Ci jeszcze kolo d**y narobią.

Gość gość
Jasne, mam wypadek samochodowy i pierwsze co robie w szpitalu, czekajac na pomoc, ur******** neta i pisze, jak to pieknie schudlam...

Gość gość
Więc wolisz iść na bruk z dzieckiem?

Gość Maria Anna 86
a co mam zrobic??????? nie mam 500 000. to mieszkanie nie jest nawet polowy tego warte, kamienica z 1920 roku. byly poprochniale podlogi, brak lazienki, wszystkie instalacje do wymiany, wlozylismy 30 ooo w to mam faktury pokaze w sadzie.

Maria Anna 86 ,wieź mi wytłumacz jak to ejst,że tutaj potrafisz wytłumaczyc,zawalczyc o to aby ktos ci pomógł a jakaś niezaradna zyciowo jestes gdy trzeba powalczyc z instytucajmi o swoj i rodziny byt realnie? Nie zrozumiem tego nigdy.Albo jestes naprawde jakąs tepą sierotą albo po prostu zwykłą bezczelną żebraczka ,która chce miec cos za darmo od naiwnych ludzi.

Gość Maria Anna 86
slonce ale co mi narobia kolo d**y? ja juz nie mam sie czego bac... nic zlego nikomu nie zrobilam, to i czego sie obawiac?ludzkiego gadania i nienawisci? ehhh

Gość gość
Odpowiedz po co ci zabawki dla córki?Od grudnia wyrosła ze starych?Nie lepiej poprosic o cos bardziej przydatnego?

Gość gość
Maria Anna 86 .a moze tak wysłac do twoich znajomych skan jak to żebrzesz w necie?

Gość gość
wiesz co przestań kłamać,jestem pewna że kłamiesz jak sporo tu osób które cię przejrzały, mało tego piszesz ze nie jesteś praktykująca katoliczka a za okazane wsparcie teksty typu: boże,dobro wraca dziękuje,duszyczki kochane,tak piszesz jak pobozna osoba oj kłamiesz kłamiesz! gdzieś też czytałam musze znalezć ,jak dziewczyna wysłała ciuchy dla dziewczynki w twojej córki wieku i potem te rzeczy były wystawione na sprzedaż na olx pogubiłaś się w odpisywaniu kochana...

Gość Maria Anna 86
sluchaj ale czemu mowisz ze nie walcze? 13 kwietnia mamy sprawe w sadzie o przyznanie prawa do lokalu socjalnego i zwrot kosztow remontu. Odwolalam sie od decyzji komisji Zus dot. renty, ktora przyznal mi ozrecznik, a zabrala komisja. zalatwilam rodzinne i stypendium dla KASI w szkole. co mam jeszcze zrobic? wiesz co sa takie dni ze nie moge wstac z lozka.. gdziekolwiek wyjsc.bo tak boli.ale zdrowy chorego nie zrozumie.

Gość Maria Anna 86
nie dostrzegasz roznic ?!to ze nie jestem praktykujaca katoliczka i nie chodze do kosciola bo nie lubie kleru i uwazam kosciol za niedobra instytucje nie kloci sie z tym ze wierze w Boga, w dobro, ze modle sie za osoby ktore mi pomogly!!!! ale od czarnych wole trzymac sie z daleka! kosciol a Bog to dwie skrajnosci jak dla mnie po co kasi zabawki? bo nie samym chlebem zyje i dziecko zawsze sie cieszy jak dostanie jakis drobiazg.sama cale wory pluszakow wozilam DO TPD jak sie okazalo ze mloda ma astme i nie powinna miec pluszanek, nie pytalam po co tym dzieciom pluszaki.

Maria Anna 86 matole jeden,niby polonistko,orzecznik ,a nie ozecznik. Poza tym dlaczego po pomoc nie idziesz do swoich znajomych?Co,wstydzisz sie?Wolisz udawac taka niby zaradną a żebrac w necie? Jak ja nie cierpie takich ludzi ktorzy nie mają odwagi prosto w oczy swoich zanjopmych poprosic o pomoc tylko w necie liczą na naiwnosc ludzi.

Gość gość
Przecież każda w miarę kumająca osoba widzi,ze to bujda na resorach,tylko te matki Teresy kafeteryjne dały się nabic w butelkę naciagaczce.Takie niezbite dowody na jej kłamstwa tu padły a te dalej swoje:D wysyła im jakieś papiery a one łykają jak pelikany.Nawet lekarze mają tak podrobione dyplomy,że mucha nie siada:D

Gość gość
no ja też pierwszy raz słyszę żeby nie prakktykujący katolik odpisywał z takim duchowym usposobieniem ;-) ściemnia jak nic!

Gość Maria Anna 86
wiesz co, mozesz wyslac skany moim znajomym komu tam chcesz, nie zalezy mi. i tak wszyscy wiedza w jakiej sytuacji jestesmy. niedostatek spowodowany choroba to nie wstyd.

Gość gość
Nikt kto potrzebuje pomocy nie bedzie pisal na takim forum. To prowokacja jest ktos wymyslil temat i ma ubaw ze tak sie wkrecacie

Gość gość
autorko, skasuj ten temat. Kto chciał Ci pomóc na pewno Twojego maila sobie spisał. Teraz juz tylko bluzgi Cię czekają, wiec odpuść. Ja kiedyś pomogłam dziewczynie z kafe- bez żadnych skanów udowadniających jej sytuację. Pomailowałyśmy, przelałam jej pieniądze na konto, zwróciła, tak, jak napisała. Jeśli ktoś chce Ci przelać kasę to podaj na maila nr konta- jeśłi jesteś uczciwa to czemu sie bronisz? Ja wtedy też przelałam pieniadze, bo tak jest łatwiej i szybciej. Ni emam czasu pakowac paczek. Na marginesie- autorka zrobiła literowke w slowie orzecznik matolasty gosciu. Jestescie kobiety denne- nie chcecie pomagac, nie pomagajcie. Ale nie, wy jeszcze musicie napierdzielac. Kretynki.

Gość gość
Nikt kto potrzebuje pomocy nie bedzie pisal na takim forum. To prowokacja jest ktos wymyslil temat i ma ubaw ze tak sie wkrecacie