Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Na całuski zapraszam 2 ..czyli usterka

Polecane posty

Gość stary le troll
;)😘🖐️

Gość gość
Trolu 👄 po ikonkach widać,żeś ty z tych starych dobrych. PSu jeszcze mi taką grzywę blond załatw ;-) środa,jak nie środa,co?

Gość gość
Widać,że to ja?:-) Ona 👄 zaglądaj częściej.

Gość gość
Hehehe grunt,żeby było za co pociągnąć by naprężone plecy podziwiać?;-)

Gość gość
Brykaniem jak na sprężynach?:-) To ja na górze!

Gość hajabuza93
Luiza👄powroty mówisz?Ja n_ra nawet coraz rzadziej widzę.:-) niby kafeteria na wysokich obrotach od rana,a jakoś pogadać nie ma z kim.Teraz to tak wygląda,że żeby popisać,to trzeba tu być cały czas,z minimalną tylko na spanie przerwą....tylko o czym z kimś takim znów rozmawiać?:-DGdzie biurwy i pióra wieczne???:-D Niech wam dzień lekkim będzie 👄:-)

Odmłodziłeś przebieg nickiem :-D,zrezygnowałeś z avka...hmmmm stawiasz więc na nagą wyobraźnię....tylko się zaczaić :-p

Nie no jasne.Mój post nie przejdzie.Piszą,że spam. Za to jeździec apokalipsy nas odwiedził.:-D

Podejrzanie dobrze się na tym znasz.:-pChciałam wyrazić zdanie,ale tutaj można już tylko mądrze jak wyżej pisać.

Często piszesz,że grypsuję:-D a ty mnie tak mam nadzieję z sympatii za język ciągniesz,bo dobrze rozumiesz tak naprawdę.

Gość Boska z awatarem
Małe wtrącenie do radosnej pomarańczy - mam dziś boski bucik na sobie, całe 14 cm wysadzane ćwiekami, jak nie zamkniesz mordeczki to Ci centralnie tę szpilę w doopę wsadzę :classic_cool:

Monika to mój wiecznie niedościgniony wzór kobiecego piękna :) Ale faceci "wolą blondynki", więc może Haja przy tej blond grzywie zostaniesz ?:)

Luizo,poza nielicznymi wyjątkami bruneci i brunetki podobają mi się bardziej,także nic z tego. PSuju co za swojski widok.:-p

Luizo...makitą jestem zafascynowana,więc jakby tak los nagle dał własną to paliłabym wiertło kilka razy dziennie,a ciebie tzn do ciebie wtedy pukam na start.:-D👄 Słoniu 👄 pisz coś,bo przestanę w słoniowe szczęście wierzyć.;-)