Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe, co teraz porabia pani Anna J.

Polecane posty

>>>na jakiej podstawie misio1 twierdzisz że jest ona zdegenerowana?<<< Na podstawie opisu zachowań tej kobiety wobec rodziny i sąsiadów, którzy pomimo jej PATOLOGICZNYCH zachowań, nadal zapewniają dach nad głową obojgu i zapewne żywią młodego :(. x >>>jeśli faktycznie choruje na schizofrenie to wszystko co robi składa sie w ksiażkowy wręcz obraz choroby<<< To trzeba ją zamknąć w szpitalu, a nie dawać jej dziecka na wychowanie. x >>>Dlaczego miałaby oskarżać kogos o pedofilię ? czy była juz podobna sytuacja?<<< Publicznie oskarżała o to... własną siostrę, a na zlikwidowanym temacie częściowo nawet mnie :(. To był wg niej powód, mojego zainteresowania jej synem :(. x >>>Ja uważam że na początek powinna pójsć na oddział dzienny szpitala psychiatrycznego,tak by nie kolidowało to z obowiązkami domowymi i opieka nad małym. Po takim trzymiesięcznym pobycie kiedy będzie miała dobrane leki mozna myslec o szukaniu pracy.<<< Moja znajoma odpowiada za oddział schizofrenii. Jest jedna zasada: leczyć można tylko tego, kto sam tego leczenia chce. Ta kobieta uważa się za zupełnie zdrową, a każde zwrócenie uwagi, na jej chore zachowania, odbiera jako próbę, zabrania jej maskotki - dziecka :(.

Gość gość
Tak, była podobna sytuacja, kiedy oskarązała publicznie, że jej rodzina to pedofile i kazirodcy i że jej dziecko wykorzystają i ją też napewno chcą. Przecież na NK to ponad tysiąc ludzi czytało (miała tylu zaproszonych znajomych), gdy pisała o tej pedofilii i o tym, że wszyscy seksualnie czyhaja na nią i na dziecko.

Gość gość
Nie tylko rodzinę oskarżała o to, że czyhaja na nią i dziecko seksualnie, ale też innych jakichś ludzi.

Gość gość
Oddział dziennny i terapia byłaby super rozwiązaniem na poczatek! Zgadzam się z opinią, że słanie paczek i pieniędzy nie pomoże tu w niczym, bo problem jaki był taki jest. Może wręcz zaszkodzić, bo rozleniwia tę panią, zniechęca do podejmowania wysiłków, by dziecku byt poprawić, gdyż wystarczy poprosić i już dostanie! Napisała, że nie miała za co dziecku prezentu na święta kupić! Bo nikt nie dał na ten prezent! A tak, wystarczyłoby, żeby skojarzyła pieniądze z pracą, to napewno by się rozwiązanie znalazło! Przecież przed świętami ludzie sprzątają, myją okna. Szczecinek to nie jest aż tak mała dziura z dwoma domami na krzyż. Rozwiesiłaby ogłoszenia, że chętnie umyje komuś okna lub w świątecznym sprzataniu pomoże, podała nr telefonu i napewno ktoś by się odezwał. Ja sama tak robiułam, gdy byłam w trakcie poszukiwania pracy, a dla dziecka na coś potrzebowałam. Zawsze się ktoś odezwał i się troszku zarobiło, żeby np. dziecko miało na zimowe buty. Przez pół roku miałam taką sytuację, później pracę dostałam i już nie musiałam.

Gość gośćula
niestety zmusić do leczenia moze ja tylka sad ,najbliższa rodzina lub kurator sądowy składa wniosek wraz z kompletem dokumentów o0d psychiatry. jezeli ta pani leczyc sie nie chce to niestety małego trzeba zabrać ,bo widze że asystent i kurator jacyś kulawi. Ja nie zagłębiałam się w inne topiki,tyle co w tym wątku i zobaczyłam fb i podane tu linki. ktos tu dobrze zauważył -mały rosnie ,zaraz zacznie się normalny bunt nastolatka,a jak pani Ani "głosy" powiedza ze on jest szatanem i zatłucze go siekierą to kto wtedy będzie winien ? Nieleczona schizofrenia to duże zagrożenie zarówno dla otoczenia jak i samej dotknietej nia osoby.

>>>gdy pisała ... o tym, że wszyscy seksualnie czyhaja na nią...<<< To nie tylko schizofrenia, ale i niezły NARCYZM :D :D :D. x Gdybym był hazardzistą, to postawiłbym duże pieniądze na to, że ten nieszczęsny tirowiec, był jej jedynym partnerem seksualnym :D :D :D.

Gość gość
To juz starszy facet był, po 60

Gość gość
A co do tej pani, to ona ona leczy się! Sama wiele razy pisała, że bierze od kilku lat regularnie leki, ale widocznie one nie na wszystko działają, skoro nadal ma jakieś fazy schiz. No, chyba, że tylko pisze, że zażywa leki, bo sąd miał taki wymóg, a leków nie ażywa, tylko udaje- bo tak też może być.

>>>No, chyba, że tylko pisze, że zażywa leki, bo sąd miał taki wymóg, a leków nie ażywa, tylko udaje- bo tak też może być.<<< Na oddziale mojej znajomej, pielęgniarka sama kładzie tabletkę na języku pacjenta i przygląda się, czy przełknął :D, a i tak nie jest pewna: czy pacjent połknął lek :(.

Gość gość
Dobra beka z niej

Gość gość
Raczej wydaje mi się, że leków może nie brać, stąd te najścia. Niedawno pisała też na fb, że ojciec tego dziecka chciał je zabić nim się urodziło, a gdy jakaś znajonma powiedziała coś na temat aborcji- nie dotyczyło to jej synka, to ta natychmiast odpisała, że jak ona może także być za zabiciem jej synka, a przeciez ta kobieta ogólnie o aborcji pisała, nie o jej synku, a le ona odrazu to skojarzyła, ze tamta jest za morderstwem jej synka. No i oskarżyła tutaj naszego forumowego Misia, że podżega do zamordowania jej synka tu- na forum, co było oczywiście bzdurą! Napisała też, że Misio jest jej byłym nauczycielem z liceum, który na przerwie popełnił przestępstwo!!! I że ona wie, że to on- ten nauczyciel. Co oczywiście totalną bzdurą jest! Ona w ogóle wypisywała nie raz, że ktoś czyha na nia i na jej dziecko, doszukuje się w ludziach ciągłych spisków przeciwko niej i dziecku, wszystcy zawsze coś kombinują, coś mieszają. Kiedyś znalazła jakiegoś faceta, ale tez publicznie pisała, ze włamuje mu się na komunikator, żeby sprawdzać, czy nie zdradza. Po internecie szukała hakera- dawała ogłoszenia, bo potrzebowała, zeby ktoś jej pomógł robić włamy- taką manię prześladowczą miała. Później facet chyba zniknął, w sumie się nie dziwię, bo po takiej kontroli i ciągłym podejrzewaniu podstępu każdy by zwiał. A może żadnego faceta nie było? MOże go wymysliła i te całą historię, bo zdjęć żadnych z nim nie miała, pisała tylko, że jest, ze mieszkają razem i są w związku i że się oświadczył i planują ślub, ale czy to była prawda, czy wytwór wyobraźni- to nie wiem!

Gość gość
A koleżanka tej pani, która wspomniała tam coś o aborcji zasugerowała również, żeby Misia podać do sądu o morderstwo ;)

Gość gość
Tak, tak :-D Ale widać było po wpisach, że jakaś taka również nierozgarnięta jest :D

Gość gość
Ciekawe, czy ona naprawde łyka te leki?

Gość gość
gdzie to? bo nic takiego nie ma na jej profilu

Gość gość
Ona pisze tak duzo w ciągu jednego dnia, że nie zawsze się wszystko wyświetla

Gość celinakosior
Tylko Wiktorek i Wiktorek! Czy ona ma jakieś inne życie prócz Wiktorka? Jakieś inne obowiązki, pasje, które realizuje, przyjaciół, znajomych? Wygląda na całkowicie skoncentrowaną na tym 11 latku. Nawet na spacerki go prowadza jak pieska, a dziecko w tym wieku przecież może samo wychodzić. Ciekawe, czy jak mały jest z kolegami na podwórku to ona też się z nimi bawi? Lub gdy syn jest w swoim towarzystwie, czy miesza się mu do rozmów lub nadzoruje? Ja mam syna w wieku tego chłopca i chyba by się ze wstydu spalił, gdybym z nim na podwórku była. Kiedyś mieliśmy iść po szkole na zakupy, powiedziałam synowi, że pod szkołę po niego przyjdę i do miasta pójdziemy, na to syn, że nie, bo koledzy pomyślą, że mnie ze szkoły odbierasz jak pierwszaka. Oczywiście, rozumiem syna. Ma 11 lat, ma już swoje sprawy, życie, szkołę, kumpli, w piłkę grają, na rowerze jeżdżą, na kompie grają. Więc wiem, jak chłopiec w tym wieku pragnie odrębności, swoich spraw, swoich tajemnic i prywatności. Mnie to nie przeszkadza, cieszę się, że dojrzewa, że ma już własne zdanie i własny świat, zainteresowania. Ciekawe zatem, jak syn tej pani, który jest w wieku mego dziecka reaguje na jej zachowania- typu wspólny spacerek lub towarzystwo mamy na podwórku? Przecież napewno jest mu wstyd i woli być sam z rówieśnikami niż pod okiem mamy, która pilnuje go jak 5 latka.

Gość gość
Przecież jeżeli ona pisze, że była z dzieckiem na rolkach, to zapewne razem z nim jeździła na swoich rolkach, a nie, że go pilnowała, bo wątpię, by matka na spacer chodziła z tak dużym chłopcem

>>>Przecież jeżeli ona pisze, że była z dzieckiem na rolkach, to zapewne razem z nim jeździła na swoich rolkach, a nie, że go pilnowała, bo wątpię, by matka na spacer chodziła z tak dużym chłopcem<<< Ona nawet wypróżniała się przy nim, w pokoju, więc możesz spodziewać się wszystkiego :(.

Gość gość
O fuj, to straszne! :-(

Gość gość
jak to k***a? :o

Gość gość
Napiszemy maila do uwagi żeby się tym zajęła?

Gość gość
Albo do "Sprawy dla reportera" :-D

Gość pelertyna
Wiecie, kiedyś ona zamieściła w internecie dokumenty swoje na fb. Była tam decyzja o odebraniu jej tego synka. Pisało w niej, że ona całymi dniami przesiadywała z małym w pokoju, choć miała łazienkę załatwiała się przy nim do wiadra w pokoju, że ciągle przestawiała meble- codzienne przemeblowania wg feng shui, że dziecko było zadbane, ale chroniła go przed kontaktem ze światem, nie pozwoliła, by rodzina się do niego zbliżała i ktokolwiek inny, że panował tam bałagan, że dziecko było dzikie, przeklinało, nie znało kontaktów społecznych, że wciąż do niego o feng shiu mówiła. On był wtedy kilkuletnim chłopczykiem. Że ich dieta opierała się głównie na jedzeniu zupek z torebek i dań gotowych. Gdy to przeczytałam, to wcale nie dziwiłam się, zę małego zabrali wtedy. Ona cały czas twierdziła, że to, co tam napisano to było kłamstwo, że ci ludzie wszyscy zostali przekupieni, że wszyscy wmawiają jej chorobę, bo samio są chorzy i że to pedofile i chcą wykorzystać seksualnie ją i dziecko, ale ona go ochroni, nie da się itp. Namawiała na portalach społecznościowych, żeby obcy ludzie pisali do śadu, by jej dziecko oddali, że im więcej osób napisze i ją poprze tym lepiej! Wiecie co się kilka lat temu działo na jej profilach! Bluzgi, wyzywanie od k... od zboczeńców, pisała o siestrze- podajac jej imię i nazwisko, że to pedofilka i słynna k... w mieście, że ojciec to zboczeniec, że seks rodzeństwo między sobą uprawia i z jej rodzicami też! OBrażała wszystkich jak leci! Wklejała swoje świadectwa ukończenia szkoły, podkreslała, że ona z byle kim się nie zadaje, bo ona jest z rodu szlacheckiego i jest inteligentna i z prostakami się nie zadaje. Na to oczywiście odzywali się jej znajomi z profilu, czując się obrażeni, kazdy, kto ją za coś skrytykował był wrogiem nr 1 blokowała taką osobę, wyzywała, a niewygodne komentarze usuwała! Straszne to było, zasłynęła nie jako dobra osoba w internecie, a jako agresywna, wulgarna baba, która obrażała wszystkich za wszystko.

Gość gość
Haha, teraz znów ją wzięło na informatykę, ja nie mogę! raz feng shui, za kilka dni informatyka, potem decoupage :-D Zwariować można z nią :-D

Gość Pyza18
Jasny gwint! Wy to zobaczcie! Ona pisze jednocześnie na FB i NK! Przecież ta kobieta chyba w ogóle od kompa nie odchodzi! To jest uzależnienie! A na naszej klasie to pisze dopiero głupoty! http://nk.pl/#profile/34171927

Gość gość
Powiedźcie mi, kiedy ona zajmuje sie tym domem, synkim, gotuje, sprząta, skoro ona od rana do nocy pisze na portalach społecznościowych! Teksty typu: idę gotować obiad lub sprzątac to chyba kłamstwo, ona schodzi np z fb, by napisać znów na nk. Uzaleznienia się leczy! Na portalu Google + też ją widziałem, ze pisze! Przecież ona powinna iśc na terapię, to jest uzależnienie! Przeczytajcie sobie jej śledzika na NK, szczególnie te starsze wpisy! Ale jej się w głowie przewracało wtedy! No i nadal się przewraca- jak widać!