Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe, co teraz porabia pani Anna J.

Polecane posty

Gość gość
Ja w ogole tego nie rozumiem dlaczego naprawde ktos kompetentny tego wszystkiego nie potrafi sprawdzic to jest jakieś chore ta pani ci sie wypowiadala w programie nie widzi tego wszystkiego a jeszcze mieszkanie jej dadza i taka to pozyje cale zycie cos od kogos i zadnego wkladu pracy swojej

Gość gość
Nie ma wpisow czy to jakas blokada

Gość gość
Moze tego laptopa chce dla siebie :)

Gość gość
misio wszystkim działasz na nerwy czas odejść z kafeterii żegnaj opasie :)

Gość gość
Dziś znowu szaleje na fejsie! Złożyła wniosek o zmianę asystenta rodziny, gdyż do swojej asystentki zadzwoniła, ze ta ma ją odwieźc do szkoły syna, a asystentka jej na to odpowiedziała, że nie jest jej taksówką :D Oczywiście Anka wściekła i już na kobietę doniosła do odpowiednich władz :-D matko, Anka chce żeby wszyscy byli na jej usługi! Przecież asystent rodziny to nie jest jej szofer, ani służący! Patrzcie, jak to się takie dno panoszy?! Nie dość, że to leniwe, głupie i niezdolne, by dziecku byt zapewnić, to jeszcze w stosunku do wszystkich ma wymagania! Nie docenia tego, ze i tak ma wiele, ze wszystko od ludzi! G..no powinna dostać! Gdybym ja pracowała w którejś z tych instytucji w jej mieście, to bym się nią zajęła odpowiednio! Ukróciłabym jej to żebranie, a jak nie potrafi na chleb dla dziecka zarobić, to zabrać dziecko do normalnej rodziny i oddać gdy ta leniwa baba podejmie się pracy i przestanie cyrk robić na portalach internetowych!

>>>Ja w ogole tego nie rozumiem dlaczego naprawde ktos kompetentny tego wszystkiego nie potrafi sprawdzic to jest jakieś chore ta pani ci sie wypowiadala w programie nie widzi tego wszystkiego a jeszcze mieszkanie jej dadza i taka to pozyje cale zycie cos od kogos i zadnego wkladu pracy swojej<<< Bo taka jest niestety prawda, że kto najgłośniej DRZE MORDĘ, ten najwięcej dostaje :(. Media mają w d_pie prawdę i szukają tylko sensacji. Nie mam pojęcia: dlaczego oddano jej dziecko, ale podejrzewam, że ktoś przestraszył się presji mediów i oddał "mamusi" kochane dzieciątko. Tacy ludzie nie zmieniają się, więc ja nie wierzę w jakąkolwiek pracę z tą kobietą :(.

>>>misio wszystkim działasz na nerwy czas odejść z kafeterii żegnaj opasie<<< Nie sądzę, aby tchórz, kryjący się za gościem, reprezentował kogokolwiek oprócz siebie.

Gość gość
zabrac tej pani dziecko, skoro nie nadaje sie na matke

Gość gość
Ance jeszcze mało pieniędzy! Będzie się od państwa więcej domagać. Pisze, że będzie wysyłała pisma do wszystkich instytucji, które mogą jej pomóc

Gość gość
obserwując aktywnosć jej osoby - NIGDY nie dam na żadne szlachetne sraczki czy inne badziewie... Niech ludzie, którzy naklepali dzieci sami na nie pracuja. Nie będę fundować leniwym cwanym babskom i ich bachorom luksusów a lepiej dam SWOIM dzieciom. Po prostu. Skoro babsko ma czas wałkonić się całymi dniam i w necie i ma komputer - niech ruszy d...pe iZaROBI NA swoje dzieci.

Gość gość
Dokładnie tak! Żeby to jeszcze pisała na jednym poratlu, ale ona całymi dniami po wszystkich portalach skacze i całymi dniami się obija, a obcym ludziom jeszcze zarzuca, że sama na siebie musi liczyć, bo nikt jej nie pomaga Ze asystentkę rodziny chce zmienić, że donos na nią napisała za to, że ta nie chciała po nią samochodem przyjechać i do szkoły syna odwieźć i wprost napisała, ze jeżeli mają jej pomagać, to we wszystkim,, że takiego asystenta, co jej odmawia to ona nie potrzebuje! Wymagania ma jak księżniczka, gruba leniwa baba! Sama od siebie nic nie daje, nawet dziecku na prezent świąteczny nie zarobiła, tylko biadoliła, że nikt jej na to nie dał! Niech ruszy swój leniwy gruby tyłek do roboty, skoro potrafi całymi dniami w necie siedzieć i niech nie pisze, ze zbiera na komputer dla syna, w ciągu kilku lat ona już kilka kompów miała do sprzedania! Ludzie jej dają, a ona sprzedaje!

Gość gość
W sumie, co to za matka?! Jaki ona przykład dziecku daje?!

Gość gość
Oczywiście kafeteria wstawiła gwiazdki zamiast przekleństwa, gdy skopiowałem i wkleiłem, ale Anka napisała to w całości, czyli nie powstrzymuje się nawet przeklinac w necie

Gość gość
Wszyscy pójdziemy do piekła wg pani Ani :)

>>>Wszyscy pójdziemy do piekła wg pani Ani<<< x Dlaczego WSZYSCY :( :( :( ? ? ? x Ja jej tam widzieć nie chcę :D :D :D x Będzie żebrać o lepszy ogień pod kotłem :D :D :D.

Gość gość
Bo nie czytamy Biblii i nie przestrzegamy przykazań ;)

>>>Bo nie czytamy Biblii i nie przestrzegamy przykazań<<< Ona może codziennie czytać, a przekazu i tak nie pojmie :(. x Ważniejsze jest żyć zgodnie z "wytycznymi" :D Biblii, niż ją tylko cytować. x Czy teraz prosi o chrześcijańskie miłosierdzie :D ? Tak robią najczęściej cyganki pod cmentarzem :(.

Gość gość
Przecież Anka niedawno pisała, że nie wierzy w Boga, że nie jest katoliczką! A teraz co, nagle Biblia? :-D Chyba znowu ma schizofreniczne jazdy! Ją trzeba zgłosić do MOPS-u, że szaleje, niech się nią zajmą, bo dziecko tylko cierpi

Gość gość
Oto jej wpisy z NK: " Byłam dziś w Sądzie ,na sprawie o zniesienie opieki Kuratora nad nami ,i o zniesienie obowiązku leczenia psychoterapełtycznego ,Sąd przychylił sie do mojego wniosku i oba obowiązki zniósł :)" "Hej :) jak tam u was? u mnie mały wstał i marudzi:)ale tylko do śniadania ,zaraz lecę coś pysznego zrobić :)" Ona o tym syneczku jak o niemowlaczku! A co do leczenia, to sad nie powinien go znosić, a skierować ją na przymusowe, a kuratora powinna miec przez 24 na dobę!

Gość gość
Oto kolejna "perełka" z nk: 'Wiktorek już w szkole a ja szaleję po necie:)dowiedziałam się że ten słup to Element Drewna ,i chyba nie szkodzi lecz ja tam swoje wiem bo mam dwie sprawy sądowe w toku" I pod tym tekstem wkleiła zdjęcie słupa, który przy drodze stoi :-D

Gość gość
" Wikuś śpi na zachodzie pokoju w domu-pałacu Metalu a ja śpię na południu w domu-pałacu Ognia"

Gość gość
To jakies chore jest jak oni mogli znies kuratora i leczenie

Gość gość
W ogole co ona pisze to masakra jest to nie jest normalne

Gość gość
No właśnie! Przecież ten brak leczenia widać, kobieta pisze bez sensu zupełnie, jakby nienormalna była!

>>>No właśnie! Przecież ten brak leczenia widać, kobieta pisze bez sensu zupełnie, jakby nienormalna była!<<< x Bo jest nienormalna :(. x I zapewne, oddali jej dziecko, pod warunkiem regularnego przyjmowania leków. Tyle, że takie zobowiązanie to zupełna fikcja, co wyraźnie widać po jej wpisach.

Gość gość
Jeszcze mieli jeden warunek, żeby dziecko mogła dostać- miała pójść do pracy i mieć jakiś dochód, ale nie poszła i dziecko tak jej oddali. Ona nawet na rente z tytułu choroby by sie nie kwalifikowała, gdyż do tego trzeba mieć jakiś okres przepracowany. Kiedyś pisałą z pretensjami na fb, że trzeba zmienić ten chory system i płacić matkom za wychowywanie dzieci, że to jest juej praca i ona chce miec za to zapłacone

Gość gość
A to z nk: "nie jesteśmy z synem katolikami i nie życzę sobie zmiany wyznania mojego syna,oraz jego udziału w świętach katolickich" Tej kobiety naprawdę nie da się zrozumieć! Raz pisze o czytaniu biblii, o piekle, o dekalogu, a innym razem pluje na religię, wypiera jej się. Widać, zę leków nie bierze

Gość gość
w górę

Gość gość
Co nowego u pani ani?