Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe, co teraz porabia pani Anna J.

Polecane posty

Gość gość
Wpiszczie sobie w wyszukiwarkę na NK: feng shui, a w rubryce miejscowość: szczecinek i wam wyskoczy ten jej profil

Gość gość
Bo linku tutaj z nk nie da się wkleić, musicie przez wyszukiwarkę na nk, ale ten jej profil wyskoczy tylko jeden w szczecinku, więc nie ma problemu :-)

Gość gość
Misio roz******lasz topik. Tak jak tamten. Przez to wchodzę z ciekawością, ale i niechęcią :( jaki do cholery oddział schizofrenii? Znów Twoja znajoma :D haha. Byłam w dwóch szpitalach psych., w tym jeden bardzo znany w Pl Ale nie podam gdzie, i wyobraź sobie, że nie ma dzielenia pacjentów na jednostki chorobowe. W jednej sali leżą schizofrenicy, osoby z depresja, anorektycy itd itp. Jedyny podział jaki był to że wzgl na płeć. Weź się nie wymadrzaj i nie chwal bo nie ma czym. Nie to że Cię nie lubię, siedzę na kafe dosyć często (bo aktualnie jestem w ciazy, studia- dziekanka, ale mam rentę a mąż pracuje) i widzę że w wielu tematach się udzielasz, i sorry, ale mega w******jace są w większości Twoje wpisy, non stop "moja zaprzyjaźniona pani doktor", "moja znajoma dyrektor banku" no ludzieee.. Skończ. I nie używaj caps locka jak Cię proszę :-D W OGOLE :-P ps. W tamtym topiku też pisałam ze trzy razy, pewnie skojarzysz, głupi nie jestes. No. Koniec! :-D

Gość gość
Aha, i nie pisz, że ta cała Anka uważa się za osobę całkowicie zdrowa, bo z tego co wiem, nie byłeś na jej profilu na fb (tak twierdziles) a ja z kolei tak, i ona przyznaje, że choruje. 🖐️ Ps. Jaka masz "specjalizację" w zakresie pedagogiki? :-P :)

Gość gość
Tak, Anka przyznaje, ze jest chora, ale ze od lat nie ma już objawów choroby

Gość gość
Matko, na tym NK to dopiero masakra! na terapię uzależnień skierować trzeba tę panią

Gość gość
Po co ona jedzie z synem na badania wykluczajace ADHD? Czy takie coś też wymaga się od matki, która odzyskała dziecko?

Gość gość
Przeciez ona przez yten internet nawet swoich spraw nie pojechała załatwiać, bo oderwać się nie może

Gość gość
co p.Anna robi zawodowo?

Gość gość
NIc, siedzi na portalach społecznościowych i opisuje, że gotowała obiad, że syna ze szkoły odebrała, opisuje każdą niemal chwilę dnia codziennego na różnych portalach społecznościowych. Nie pracuje zawodowo,a kim jest z zawodu- nie wiadomo, nigdy o tym nie wspominała

Gość gość
Jak można pisać, ze pracuje się w ogródku w chwili, gdy siedzi się cały czas na necie?! Moim zdaniem ona ma zwyczajnie urojenia pisząc, że robi coś w danej chwili, a tak naprawe przecież siedzi na necie!

Gość gość
Po co ona to wszystko pisze? Po co obkleja w pokoju ściany zdjęciami kwiatów? Pisze, że to ma zmienić jej los, ale jak?

Gość gość
Jak osoba uzalezniona od internetu może właściwie sprawować władzę rodzicielską?!

Gość gość
Napiszczie coś więcej o tej pani, kto to jest? Ja jej nie znam! Z linku tego telewizyjnego wywnioskowałem, że jest bardzo biedna i że samotnie wychowuje dziecko

>>>Misio roz******lasz topik...jaki do cholery oddział schizofrenii? Znów Twoja znajoma haha. Byłam w dwóch szpitalach psych., w tym jeden bardzo znany w Pl Ale nie podam gdzie, i wyobraź sobie, że nie ma dzielenia pacjentów na jednostki chorobowe. W jednej sali leżą schizofrenicy, osoby z depresja, anorektycy itd Jedyny podział jaki był to że wzgl na płeć. Weź się nie wymadrzaj i nie chwal bo nie ma czym.<<< x Normalny oddział schizofrenii. W typowym szpitalu psych. masz podział na konkretne oddziały. Nie wiem, w jakim szpitalu Ty byłaś, ale moja znajoma jest ordynatorem oddziału schizofrenii. Na terenie szpitala, wszyscy posługują się skrótami-symbolami, więc może dlatego tego nie zauważyłaś. Poza tym, jeżeli trafiłaś na obserwację, to kładą Cię na tym oddziale gdzie jest miejsce i rzeczywiście na obserwacji są różne przypadki (nawet u geriatryków :D :D :D). Nie radziłbym Ci trafić na oddział dla więźniów :D, tam na szczęście, trzeba zapracować :D na miejsce :). Jako ciekawostkę mogę Ci powiedzieć, że oddział mojej znajomej jest koedukacyjny :). Oczywiście sypiają osobno, ale zajęcia odbywają wspólnie. Podczas moich wizyt, widziałem to na własne oczy. Nie rozumiem: dlaczego uważasz znajomość z ordynatorem oddziału, za powód do chwalenia się. Dla mnie jest to normalna osoba, którą szanuję za efekty jej pracy (nie tylko w szpitalu). x >>>mega w******jace są w większości Twoje wpisy, non stop "moja zaprzyjaźniona pani doktor", "moja znajoma dyrektor banku" no ludzieee..<<< Wybacz, ale nie rozumiem. Wczoraj spędziłem pół dnia w szpitalu w Katowicach i jak wg Ciebie mam nazywać kobietę, która usiłowała zdiagnozować moją chorobę - może cyrulikiem :D ? Jeżeli opisuję KONKRETNĄ osobę, to mam chyba prawo, nazwać jej stanowisko, jeżeli w kontekście posta ma to znaczenie? Dyrektorkę banku, znam od dziesiątego roku życia. Razem jeździliśmy na chatki studenckie i imprezowali. Mam się jej wstydzić ? x >>>I nie używaj caps locka jak Cię proszę W OGOLE<<< Wprowadź możliwość podkreślenia tekstu, to przestanę używać CapsLock-a.

Gość gość
Nadal żebra!

Gość gość
dziś jej syn dostał wymarzony fotel. A ja wpadłam na pomysł, by na swoim fb napisać prośbę, by ktoś mi kupił mysz komputerowa, gdyz ta mi się psuje. No co, jak się prosi, to się dostaje. Czekam tylko, kto ze znajomych mi sfinansuje tę mysz.

Gość gość
W sumie mam jeszcze kilka rzeczy do kupienia do domu, też nie będe wydawała swoich zarobionych pieniędzy, a poproszę, by ktoś obcy mi kupił.

Gość gość
Wstydziłaby się

Gość gość
Zamiast ją krytykować, to pomoglibyście jej! Przeciez widać, że ledwo wiąże koniec z końcem, prosi o pomoc, komputer chce synowi kupić, żeby dziecko miało. Gdybyscie byli tacy biedni i mieli dziecko na utrzymaniu to tez prosilibyście obcych ludzi, byle by tylko spełnić marzenia dziecka

>>>Zamiast ją krytykować, to pomoglibyście jej!<<< Szkoda, że nie rozumiesz różnicy między POMOCĄ, wiecznym życiem na cudzy koszt :(. Ta kobieta całe życie pasożytuje jedynie na wszystkich, obrażając ich w zamian. Przecież gdyby nie rodzina, to musiałaby mieszkać pod mostem, a z tych ludzi robi publicznie najgorsze potwory. Z tego, co zrozumiałem, nawet alimenty na dziecko, brała w czasie, gdy dziecko było w rodzinie zastępczej, a potem nie miała za co kupić mu prezentu na święta. x >>>Przeciez widać, że ledwo wiąże koniec z końcem, prosi o pomoc, komputer chce synowi kupić, żeby dziecko miało.<<< Każda matka tego chce. Tyle że NORMALNA MATKA na to pracuje, a ta ŻEBRA :(. x >>>Gdybyscie byli tacy biedni i mieli dziecko na utrzymaniu to tez prosilibyście obcych ludzi, byle by tylko spełnić marzenia dziecka<<< Znam biednych ludzi i jakoś nie żebrzą jak ona, więc mijasz się z prawdą :(.

Gość gość
misio1 w tym temacie lubię cię :) w politycznych pluje na ciebie ;)

>>>misio1 w tym temacie lubię cię w politycznych pluje na ciebie <<< Wybacz, ale widziałem na własne oczy i płaciłem własnymi pieniędzmi, za wyczyny pewnych ludzi. Dlatego, swojego zdania, o pewnych opcjach politycznych, nie zmienię :). x Mam przyjaciela, który startował do samorządu, z listy PiS. Poprosił mnie, o wywieszenie w moich sklepach, jego plakatów wyborczych. Zrobiłem to i oczywiście nie wziąłem za to, nawet złotówki :). Przyjaźń jest ważniejsza od różnic politycznych (dla mądrych ludzi :) ).

Gość gość
A dlaczego ona napisała, że ona wszystkim pomaga, a jak ona potrzebuje pomocy, to jej nie ma kto pomóc? Znaczy to, że nikt jej nie pomaga, bo widać, ze ma żal, że nie ma nikogo, kto chciałby jej pomóc

Gość gość
Nikt jej pomagać nie powinien, skoro jest gruba i leniwa!

Gość gość
Zaraz, zaraz! Czegoś tu nie rozumiem! Pani Anna zbiera na laptopa dla syna, ale przecież chyba w zeszłym roku ta pani miała do sprzedania laptopa! To co, komputer dziecku sprzedała, a teraz czeka, aż inni kupią jej dziecku nowy?! Cwaniara i tyle!

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...