Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowały randki zanim kobieta uprawiała z wami seks?

Polecane posty

Gość gość
shaf78... nie mówimy o ciastku, czy jakimś tam bukieciku.

Gość gość
Facte, który jest skąpy i wylicza ile pieniędzy wydał na kobietę to też materialista. Nie - Materialista, nie zważałby na to.

Wy baby myślicie że my kasę mamy z powietrza.My musimy się nieźle nacharować na kasę,tak jak zresztą wasi tatusiowie.Gdybyśmy byli tacy jak wy,to też kasy byśmy nie mieli,bo aby mieć kasę to trzeba charować jak wół, a wy i tak sobie wybieracie faceta i pipkę mu popuszczacie jak macie ochotę, do tego jeszcze fochy robicie. Dlatego wolę dzifki, bo tam też się płaci, ale przynajmniej są miłe i nie robią foch.

Gość gość
gość dziś Byłam zakochana niewiele razy w życiu, ale wiesz co? Żaden nie był bogaty. Ale zawsze coś w charakterze mnie do nich ciągnęło. Tylko z jakiegoś powodu ludziom się ubzdurało, że trzeba kobiety kupować. No przecież to chore. Czasem miło jest coś dostać, ale nie ciągle. Przecież to wręcz obraźliwe, bo kojarzy się z prostytucją. Pamiętam w pracy jeden kolega powiedział mi ile zarabia. Często rozmawialiśmy o takich rzeczach (to był kolega, taki normalny bez podtekstów), natomiast kiedy zdarzyło mi się rozmawiać na te tematy z innym kolegą, który pracował na tym samym stanowisku, co ten pierwszy, to nijak nie potrafił wypowiedzieć na głos jaką ma wypłatę. Tylko narzekając na pensję mówił coś w stylu "przecież ja tu nawet nie zarabiam 4 tysięcy", tak jakby powiedzieć wprost było wstydem. Czy to cokolwiek zmieniało ile on zarabia? Był fajny, świetnie się gadało, miał masę zalet. I co? olać bo pieniądze?

shaf78... nie mówimy o ciastku, czy jakimś tam bukieciku. <><><> To nieistotne czy mówimy o 10, 100 czy 1000 zł. Skoro jesteś bogaty (a przynajmniej tak twierdzisz) a ukrywasz ten fakt przed kobietą, którą jesteś zainteresowany to po prostu jesteś skąpiradłem, który myśli tylko o kasie i o tym, że o to właśnie ta kobieta tylko czyha na jego majątek.

Gość gość
A ja myślę że postepuje słusznie. Przynajmniej wie czy dziewczyna leci na niego czy na jego pieniądze. I to nie ma nic wspólnego ze skapstwem

.My musimy się nieźle nacharować na kasę,tak jak zresztą wasi tatusiowie. <><><> Dobrze, że kobietom kasa spada sama z powietrza :D Człowieku, odstaw kolorowe gazetki, 90 % kobiet nie ma życia Paris Hilton tylko pracują od rana do nocy za niewdzięczne pieniądze bo bez kobiecego wkładu do domowego budżetu facet nie dałby sobie rady sam utrzymać rodziny.

A ja myślę że postepuje słusznie. Przynajmniej wie czy dziewczyna leci na niego czy na jego pieniądze. I to nie ma nic wspólnego ze skapstwem <><><> Ma, bo martwi się o swoje dobra materialne i z góry zakłada, że kobieta myśli o jego pieniądzach, czyli sam ciągle o nich myśli, wręcz ma obsesję na ich punkcie i widzi we wszystkich złodziei czyhających na jego majątek - typowy materialista.

Gość dawny cream
shaf78 ..obrotna panna moze miec kino , randki spotkania na ciacho za darmocały czas bo pewnie sie muawia z kilkoma naraz i przez to zabawe ma cały czas za darmo a faceci tylko mają płacic

Gość gość
Shaf 78 p********z głupoty

Gość gość
no cóż, jak sie jest kiepskim ch... to tylko płacenie zostaje żeby dziewczynie zaimponować

Shaf 78 p********z głupoty <><><> Wulgaryzm :) Typowa reakcja na brak kontrargumentu :)

Gość gość
Zgadzam się z shaf ! Facet, ktory wid******azdym zagorzenie dla swojego majatku to tez materialista.

Gość gość
Napisała ta co na 90% tematów wyzywa ludzi od debili:-O

Gość gość
widzi w kazdym zagrożenie *

Gość gość
Pieniądze rzecz nabyta, dziś masz jutro nie, po co się chwalić. a co będzie. jak kasy nagle zabraknie? Panna w dupę kopnie bo nie będzie prezencików, a przecież brała kolesia z kasą. I co potem cierpienie i złość ze była z nim tylko dla kasy. Dobrze chłopak robi ze tego nie pokazuje, przynajmniej może odróżnić te wartosciowe. Ja tu skąpstwa nie widzę.

Gość gość
mylicie sie facet który ciągle mysli o swojej kasie nie jest materialista bo to jego kasa sam ją zarobił od nikogo nie dostał, więc nie musi jej ładowac w kobiete aby ta raczyła z nim byc

Gość gość
I to ja napisałam że. p********z głupoty. Tak uważam. i tyle:)

Gość gość
Shaf78 jestes stary a naiwny jak dzieko. Koles ma racje ze sienie obnosi z kasa, przynajmniej jak laska bedzie dla niego fajna i mila to bedzie mial pewnosc ze to on sie sie jej spodobal, a nie stan jego portfela. Jestem baba i widze po moich kumpelach. Jak wyrwa w miare kasiastego goscia to mu slodza i sa do rany przyloz, a potem na babskich pogaduchach opowiadaja jacy to frajerzy i jak nabieraja sie na kilka czulych slowek. Milo? Jaka milosc! Czysty interes.

Gość Lake_
Po pierwsze to mamy równouprawnienie drogie kobiety. Chcecie perfumy,kosmetyki czy ciuszki to proszę z własnego portfela. Celem faceta jest utrzymać rodzinę, a nie minimalizować kobiece fanaberie o jej wyglągdzie wykladając kase na to i tamto. Dzieci mają mieć dostatek, stabilność jak i kobieta. Resztę kazdy w swoim zakresie. Jak tak długo będzie to niedługo będziemy zabierać kobiety do parku, pić wodę z fontanny. Myślicie kobiety ze coś wam się należy? Należy się 50/50. Jeden będzie wydawał na kobietę 300 zł, a drugi nic bo akurat będzie miała chcicę. Nie ma reguły.

Gość gość
Ty chytry chuju żeby ci do końca życia już nie stanął.

Gość gość
fajne te wasze związki, ciągłe pilnowanie portfela, kombinowanie, czy jak kupię kawę to da d... czy nie da, a może nie kupie to też da, albo może sie zakocha, a jak podjadę tramwajem to obciągnie, a może nie, nie szkoda wam czasu i energii na te pozory... . Nie chcesz materialistki to nie pokazuj pannie z disco kompletu kart kredytowych , szukaj sobie normalnej miłej dziewczyny bez cyca z silikonu, tipsów i tapety na 3 cm i z tą dziewczyną idź czasem na kawę. Nie są to koszty które spowodują ze wyjdzie za ciebie dla twojej kasy, bo szczerze mówiąc 10 zł to nie jest coś o co warto byłoby sie zabijać, a jednak miło

Gość gość
mój facet przez dwa miesiace wydal z 6 tys na mnie ale seksu ma teraz pod dostatkiem;p

Gość gość
estem baba i widze po moich kumpelach. Jak wyrwa w miare kasiastego goscia to mu slodza i sa do rany przyloz, a potem na babskich pogaduchach opowiadaja jacy to frajerzy no to po co sie zadajesz z k...mi?

Gość gość
Jesteś szmata nie facet. Żeby ci już do końca życia nie stanął,

Gość gość
och mój boże... zarabiam na siebie, za swoje kupiłam mieszkanie, meble, ubrania, kosmetyki,prowadzałam sie z biedniejszymi od siebie i nie miałam z tym problemu, w lokalach płacę za siebie jeśli facet sie nie upiera ze on chce płacić, jakoś nie widziałam zeby któryś facet takie rzeczy doceniał

facet który ciągle mysli o swojej kasie nie jest materialista bo to jego kasa sam ją zarobił od nikogo nie dostał <><><> to jest pracowity, nie jest leniem, ale to wciąż materialista. Materialista to ktoś kto ceni dobra materialne, luksus itd. niezależnie od tego czy zdobył je sam czy przez kogoś. Gdyby nim nie był oddał by wszystko biednym i sam zyl skromnie.

Dobrze chłopak robi ze tego nie pokazuje, przynajmniej może odróżnić te wartosciowe. <><><> To może my zacznijmy wszystkie chodzić z chustami na twarzy i długimi sukniami zakrywającymi figurę, jak te kobiety z krajów arabskich. Niech się okaże, którzy faceci są wartościowi i nie lecą na wygląd, tylko na piękno naszej duszy :classic_cool:

Gość gość
tak biadolicie, zescie biedni, ale zadnemu z moich dotychczasowych facetow nie przyszlo do glowy, zeby wciac mnie chociazby na kawe. Nie oczekuje wydawania na mnie majatku, ale od czasu do czasu symboliczna kawa czy obiad bylyby mile. W zamian ja moge upiec mu ciasto czy wyswiadczyc jakas przysluge. Sama zarabiam i nie jestem jakas nieporadna zyciowo.