Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowały randki zanim kobieta uprawiała z wami seks?

Polecane posty

Gość Piotr J
30 zł. Wskoczyliśmy do łóżka już przy drugim spotkaniu.

Gość gość
"Czyli udajesz kogoś kim nie jesteś ? Ładne rozpoczęcie znajomości." Matołku.... stan portfela, czy samochód nie są elementami osobowości. Właśnie takie laski jak Ty staram się odfiltrować, bo szkoda mi czasu. x Matołku.. Właśnie takich facetów, jak Ty staram się odfiltrować, bo szkoda mi czasu. Grać możesz w podrzędnym teatrzyku amatorskim.

Piotr J dziś -Prawie cennik jak tirówka, z tym że tirówka obciągnie ci za 50 zł, z tym że nie tracisz znią mniej czasu na nudne i bezsensowne randki.

Gość gość
czekacie na seks

Gość gość
zbereźnik pisał "oni", a nie "ja" prześmiewając myślenie co niektórych typów, a nie mając na myśli, że powinno się takie teksty walić do kobiet

Gość gość
Musiał byś być mega przystojny i umieć PUA aby jej takie coś zaproponować, normalny facet za taką propozycję dostał by w pyski został oskarżony o molestowanie. x Ode mnie dostałbyś w pysk za PUA :P :P

Gość gość
oj tam, oj tam, zapuował by cię, zapłacił za ciastko a potem ty też zapłaciłabyś mu za ciastko

Gość gość
facet musi sie starac

Gość dawny cream
facet musi sie starac, a kobieta co musi?

Gość gość
facet musi sie starac, a kobieta co musi? x np. rodzić co jest wątpliwą przyjemnością.

Gość dawny cream
rodzic nie musi nikt jej nie zmusza do rodzenia

Gość gość
czepiajcie się biologii i ewolucji, że to kobiety rodzą. Jak w tym wina mężczyzn? "I nie macie czy zaimponowac normalnym kobietom, bo z takim podejściem jak wasze, nie macie - nie macie ani ogłady, ani kultury, ani inteligencji, ani klasy.." Kobieta z klasą sama za siebie zapłaci by nie czuć się do czegoś zobowiązana. Ale komu ja to mówię współczesne kobiety nie wiedzą co to klasa a o godności nie ma co pisać!

Wy rodzicie a my musimy potem charować a na końcu okaże się że tonie nasze dziecko.....Ilevbyłovtakich przypadków, autyntyczny przykład, nastolatek miał wypadek, ojciec chciał oddać krew, okazało się że krew wyklucza jego ojcostwo.....KOBIETY JESTEŚCIE Z***BOSTE,TAK Z******TE ŻE NIE CHCE MI SIĘ Z WAMI GADAĆ!!!!!!.Mam kolegów,widzę jak tou nich wygląda, nie chce być następnym frajerem jak wasi faceci.

Gość gość
"rodzic nie musi nikt jej nie zmusza do rodzenia" Nikt też nie zmusza do starania się o kobiety ani do płacenia za nie. Można tak jak BSA odpuścić sobie i co najwyżej mieć z nimi do czynienia on-line.

Gość dawny cream
ja robie tak samo jak bsa kontakt z kobietami on-line mi wystarczy i jest dobrze

rodzic nie musi nikt jej nie zmusza do rodzenia <><><> Jak już ktoś wyżej mądrze zauważył. Do starania się o kobietę, zapraszania jej i płacenia za nią też was nikt nie zmusza. Nie chcesz się starać o kobietę ? Nie rób tego. Nie chcesz płacić za nią ? Proste - nie zapraszaj jej.

Gość gość
115zł, 0zł i teraz jak na razie wydałem 15zł.

Dokładnie,baby to szuje, bedą żebać u faceta aby kupił im auto za 100 tys zł a jak facet kupi sobie konia za 6 tys zł,to dochodzi do awantury.Przykład autyntyczny mojego kolegi, ma firmę , dobrze zarabia, wybudował dom.Kobiety wziął z biednego domu,dał jej wszystko,ona chciała auto za ponad 100 tys zł, kupi jej go, on wychowany na gospodarswie rolnym,chciał konia, na swojjej posesji gdzie stała willa wybudował stajnie dla konia, aby pojeździć po lesie. Jej kobiecie przeszkadzał zapach więc kazała mu usunąć konia.Więc ja zarobiłem, bo on frajer i jej ustąpił a ja miejsce mam,to go przyjąłem a że kasę ma,to uczciwie za wynajęcie boksu go skasowałem. Śmiałęm się z niego że maskara, kurde,swój honor męski trzeba mieć, a nie być ciągle pipką.

Gość gość
bo kocha facet-kobieta wymaga

czepiajcie się biologii i ewolucji, że to kobiety rodzą. Jak w tym wina mężczyzn? <><><> Nie ma tu ich winy. Ale wypadałoby docenić, że kobiety poświęcają ciało, figurę, zdrowie fizyczne i często psychiczne, narażają się na potworny ból, żeby dać wam waszego potomka. Nie, nie muszą ale jak para chce dziecko to jednak ten przykry obowiązek obciąża kobietę. Nie jesteście w stanie zdjąć tego balastu z barów kobiety, nawet jak byście chcieli (choć istnieje przekonanie, że żaden facet nie przeżyłby bólu jaki przechodzi kobieta podczas porodu) więc wypadałoby by facet wykazywał się bardziej od kobiety w innych aspektach np. więcej od niej zarabiał. A jak już się powołujesz na biologię to kobiety z punktu widzenia biologii są słabsze od mężczyzn a i tak sobie nic z tego nie robicie i wymagacie od kobiet tyle ile od siebie na gruncie zawodowym.

Gość gość
shaf78 dziś Ale co to ma wspólnego z płaceniem wszędzie za kobietę mimo, że dziś kobiety zarabiają i to często więcej niż spora część mężczyzn?

Gość gość
gość wczoraj u mężczyzn jest przez żołądek do serca a u kobiet przez portfel do serca. Bez zapłacenia za kobietę nie ma się szans na potencjalny związek czy choćby seks chyba, że wygląda się jak milion dolarów.

Gość gość
niech mi ktoś wytłumaczy z tych "spryciarzy" jak niby można chodzic z kims na randki i nie wydawać na to kasy? zapraszacie laski na spacer po mieście przy -15u stopniach jak dziecko z podstawówki czy tez robicie z siebie frajerów, których nie stać na zakup wuzetki i kawy? obie opcje żałosne i nie poleci na to zadna atrakcyjna pracująca kobieta, która moze przebierac w normalnych facetach..

Gość shaf78
Ale co to ma wspólnego z płaceniem wszędzie za kobietę mimo, że dziś kobiety zarabiają i to często więcej niż spora część mężczyzn? <><><> To tym większa ironia, ze dzis kobiety nie dość, ze rodzą to jeszcze wiecej od was zarabiają... W większości przypadków, facet to tylko balast dla kobiety. Dobrze, ze ja mam prawdziwego mężczyznę, który jest dumny z tego, ze jest lepszy pod względem finansowym od swojej kobiety. Każdej kobiecie życzę takiego partnera.

Gość gość
dokladnie ! skoro wy nigdy nie bedziecie rodzic to wy płacicie za randki.

Gość dawny cream
ja nie chodze na randki więc nie musze na was kasy wydawac i jest :classic_cool:

Nic mnie nie kosztowało. Za to po wszystkim był spacer z okazjonalnym wpadnięciem na kawę i czasem kino jeśli już naprawdę chciałem coś zobaczyć a nie mogłem znaleźć tego w sieci (małe miasto to i filmy z poślizgiem wchodzą ale za to kino 3x tańsze niż w stolicy). W trzech przypadkach nie wydałem nawet 50 zł na nas oboje.

Gość gość
chcesz powiedzieć że na takie tanie trafiasz bidulku ?

Gość gość
Prawda jest stara jak swiat, zadna kobieta nie chce byc z golodupcem ani zadny facet nie chce brac sobie kobiety paszczura. Normalna kobieta nie oczekuje od mezczyzny drogich podarkow i kolacji w luksusowcyh restauracjach na pierwszych randkach, ale kupienie dziewczynie kawy czy zabranie do do kina to chyba norma, ale pewnie wiekszosc to ma neizlego weza w kieszeni, ze po 3 razy obroca kazda zlotowke zanim ja wydadza. Wstyd!

"chcesz powiedzieć że na takie tanie trafiasz bidulku ?" x Nie. Chcę powiedzieć, że w odróżnieniu od reszty bydła tutaj z którymi łączy mnie jedynie wspólna płeć nie pozwolę aby żaden kelner, kucharz, konferansjer, aktor, sprzedawca w sklepie z prezentami, z ciuchami ani też jej rodzice, jej koleżanki, jej koledzy decydowali za mnie ile mam wydać i kiedy mamy pójść do łózka.