Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowały randki zanim kobieta uprawiała z wami seks?

Polecane posty

Gość dawny cream
darker..cos nerwowy jestes

Gość gość
A ja mam do was panowie tu pytanie, czy skreslilibyście kobietę na partnerke życiową gdyby poszła z wami do lóżka po niecałym miesiacu znajmości?

Gość dawny cream
Darker.. cos nerwowy jestes

Gość dawny cream
ja bym nie skreslił ale w miedzyczasie szukał innej :)

Gość gość
dawny cream pytanie bylo skierowane do panow:D

Gość gość
wzajemne poznawanie się teraz nazywa się gierkami? co za manipulacja słowna nono

50 zł na randkę to dużo,tym bardziej że randki to nic fajnego,jak się wie że i tak dupy nie da. Wolę już tą kasę i czas spędzić tak jak lubię,zresztą Darker sam pisał że był na każde zawołanie a ona i tak go w dupę kopła i poszła do innego:D Zrobił biznes jak diabli.

Gość dawny cream
ja najwiecej wydałem 60 zł a najmniej 0 bo panna za siebie zapłaciła i co ciekawe potem kilka razy sie z nią spotkałem

Gość dawny cream
darker ..dobrze ze kogos poznałes przynajmniej masz szanse stac sie lepszym człowiekiem

Gość dawny cream
najwazniejsze abys posówał laski , jezeli masz okazje przynajmniej nadrobisz stracony czas:classic_cool:

dawny cream -Wierzysz w takie bajki że ktoś z brzydkiego prawiczka może stać się *****czem? Loooser podrywa laski, podobno jest przystojny , chodzi na randki i jakoś sukcesów jak na razie nie ma.To tak jak ktoś mi powie, że gość co w życiu się bał bić, to nagle zostanie skinem, co będzie się napierdzielał. Z tym się rodzi lub nie.

Gość gość
około 400 zl

Gość dawny cream
Bsa..a czemu by nie, kazdy moze sie zmienic jesli ma checi oczywiscie, ty tez a odnosnie loosera to on podrywa głównie mężatki

Gość gość
Sporo wydałem,na kawiarnie około 300 złoty, paliwo i taxi 500 złoty ,obiadki typu pizza z 300 zloty,do tego dałem jej na paliwo 300. Zł.około 1400zl. Ale warto było jestem najszczesliwszym na świecie ,daje mi tyle ile ja chce ,jest wspaniała dbam nadal o nią ,place za wszystkie wyjazdy,kochamy się

dawny cream -Zrozum że z tym się rodzi , dokształca w wieku dorastania i już ci to zostaje,skoro się z tym nie urodziłeś,nie wykształciłeś się wwieku dorastania,to znaczy że nigdy skutecznie kobiet podrywał nie będziesz, a Darker pisał że jest mega brzydki a teraz chce się kreować na *****cza...

Gość dawny cream
bsa..mysle ze to kwestia checi oraz odrobiny szczescia do ludzi ,darker jest pewnie przecietniakiem jak wieszosc z nas a ja jestem zepsuty

dawny cream -Ja myślę że on albo jest upośledzony, albo sobie jaja robi. Przeciętny prawiczek może znaleść sobie dziewczynę, gdyby napisał że ma dziewczynę,to by to była rzecz normalna,wielu z prawiczków znalazło sobie dziewczyny i dziś pewnie je bzykają,podobnie zresztą jak wiele dziewic znalazło sobie facetów. Ale ten pajac najpierw udaje starego prawika a potem usiłuje wmówić że stał się *****czem i bzyka laski na pierwszej randce, skoro łykasz takie bajki to twoja sprawa,ja takich bajek nie łykam, gdyby było takjak kreuje się ten pajac,to prostytutki były by bezrobotne...

Gość dawny cream
Bsa.. moze darker sie zmienił , czasami sie zastanawiam czy jak bym zaczał imprezowac z odpowiednim towarzystwem to czy udało by mi sie kogos poderwac

"a Darker pisał że jest mega brzydki a teraz chce się kreować na *****cza..." x Pokaż mi ten post gdzie pisałem, że taki jestem. Od razu mówię, że do adonisa mi daleko. Łysieć zacząłem ok 18 roku życia, ostatnio musiałem sprawić sobie okulary bo wzrok też coraz bardziej do d**y. Nie mam sześciopaka i chyba nigdy mieć nie będę. Wyrzeźbionej klaty też nie mam. Podobno mam pokraczny chód (opinia pewnej rudej szmaty). Imprez nie znoszę, alkoholu nie piję. Moje auto ma 15 lat ... i wciąż się toczy. Jedyne co mnie wyróżnia to moja bezczelność i brak ogłady. Mam głęboko w d***e co sobie inni o mnie pomyślą. Całkiem niezły skok na przód zważywszy, że jeszcze rok temu rozważałem samobójstwo.

Darker dziś -I chcesz nam wmówić że laski na ciebie lecą.... Chyba musisz mieszkać w Warszawie....

Gość gość
Czyli laski lecą na bezczelność i brak ogłady

Darker -Chyba że uderzasz do jakiś megapasztetów,otyłych albo samotnych matek itp.

Gość dawny cream
darker ..to ja juz lepiej wyglądam a nie mam brania , więc jak ty to robisz ze na ciebie lecą jedyną opcją jest to ze startujesz do jakies laski i masz w d***e czy dostaniesz kosza czy nie

Gość dawny cream
bsa.. faktycznie darker cos sciemnia

"Czyli laski lecą na bezczelność i brak ogłady" x Tak. Bądź czułym misiem i patrz jak sobie wycierają tobą tyłki. x "chcesz nam wmówić że laski na ciebie lecą.... Chyba musisz mieszkać w Warszawie.... (...) darker ..to ja juz lepiej wyglądam a nie mam brania" x Nie lecą - sam muszę podejść i je sobą zainteresować. Macie jakiś p******y pogląd, że powinny was same zaczepiać. Mam takiego pecha, że przeważnie widzę, dziewczynę która mi się podoba gdy wracam z pracy do domu. Jestem wtedy spocony, źle wyglądam, auto jest brudne a ja jestem głodny. Kiedy się zatrzymuję, cofam, zakręcam, wysiadam, podchodzę i zaczynam rozmowę; one patrzą na mnie jak na gwałciciela-mordercę. To się nie zdarza w ich życiu. Wyjdą może raz w tygodniu na imprezę, pogadają z jakimiś kolesiami i to wszystko a tu tymczasem jakiś obcy gość czegoś od nich chce. Nie mamy wspólnych znajomych. Nie chodzimy do tej samej szkoły (w ogóle nie chodzę) Mam przesrane na wszystkich polach które mogą świadczyć o natychmiastowej atrakcyjności. Jedyne co mogę zrobić to starać się odżywiać w miarę zdrowo, ruszać się w miarę dużo, czytać książki, medytować w domu, przykleić sobie uśmiech na mordę i pokazać, że jej nie zgwałcę, nie zabiję i nie przerobię na abażur.

"Czyli laski lecą na bezczelność i brak ogłady" x Tak. Bądź czułym misiem i patrz jak sobie wycierają tobą tyłki. x "chcesz nam wmówić że laski na ciebie lecą.... Chyba musisz mieszkać w Warszawie.... (...) darker ..to ja juz lepiej wyglądam a nie mam brania" x Nie lecą - sam muszę podejść i je sobą zainteresować. Macie jakiś p******y pogląd, że powinny was same zaczepiać. Mam takiego pecha, że przeważnie widzę, dziewczynę która mi się podoba gdy wracam z pracy do domu. Jestem wtedy spocony, źle wyglądam, auto jest brudne a ja jestem głodny. Kiedy się zatrzymuję, cofam, zakręcam, wysiadam, podchodzę i zaczynam rozmowę; one patrzą na mnie jak na gwałciciela-mordercę. To się nie zdarza w ich życiu. Wyjdą może raz w tygodniu na imprezę, pogadają z jakimiś kolesiami i to wszystko a tu tymczasem jakiś obcy gość czegoś od nich chce. Nie mamy wspólnych znajomych. Nie chodzimy do tej samej szkoły (w ogóle nie chodzę) Mam przesrane na wszystkich polach które mogą świadczyć o natychmiastowej atrakcyjności. Jedyne co mogę zrobić to starać się odżywiać w miarę zdrowo, ruszać się w miarę dużo, czytać książki, medytować w domu, przykleić sobie uśmiech na mordę i pokazać, że jej nie zgwałcę, nie zabiję i nie przerobię na abażur.

No jasne że ściemnia,nie zrobisz z jaminka bulteriera, tak jak z starego prawiczka nie zrobisz *****cza.

Gość gość
Cała sztuka to najmniej wydać na ładne laski. Bo to kasa w błoto. Przeciętne bardziej się cieszą z prezentów. I nie biorą ich tak łatwo jak te lachony pazerne, którym możesz zaproponować wyjazd za 10 tyś i się zgodzi, masakra.