Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowały randki zanim kobieta uprawiała z wami seks?

Polecane posty

Gość gość
yyy , hmm zero :D

Gość gość
Spotkałem kobiety, którym mój stary wóz nie odpowiadał , więc żegnałem się z nimi bez żalu, a nawet z poczuciem ulgi, że nie muszę z nimi przebywać. Ta moja prawdziwa dziewczyna, taka od serca, powiedziała mi, kiedyś, że chciałaby mieć wspólne konto, choć wcale nie wiedziała ile zarabiam, (mogła sądzić , że może nawet mniej niż ona), że ona jest oszczędna i sobie poradzimy. Myślę, że będzie mile zaskoczona, bo chyba nastawia się na skromne życie :)

Gość gość
"ale zadnemu z moich dotychczasowych facetow nie przyszlo do glowy, zeby wciac mnie chociazby na kawe" xxxx Ja z kolei nigdy nie spotkałam faceta, który zgodziłby się chociaż na płacenie na pół, nawet koledzy z którymi nie randkuje nie chcą ode mnie kasy, ale ja zawsze i tak im do portfela wrzucam skoro nie chcą do łapki.

Gość gość
z 400 zl co najmniej :P

Gość gość
facet który ciągle mysli o swojej kasie nie jest materialista bo to jego kasa sam ją zarobił od nikogo nie dostał <><><> to jest pracowity, nie jest leniem, ale to wciąż materialista. Materialista to ktoś kto ceni dobra materialne, luksus itd. niezależnie od tego czy zdobył je sam czy przez kogoś. Gdyby nim nie był oddał by wszystko biednym i sam zyl skromnie. x dokladnie. materialista to ktos kto lubi pieniadze, lubie je miec lub duzą wagę przywiązuje do nich i do tego zeby za duzo nie wydac (czytaj skąpstwo). Więc ten facet co ukrywa kase przed laskami to materialista bo niedosc ze skąpy to ma obsejse na punkcie kasy (ze ktos ciagle sie czai na jego pieniadze). Panowie mają tendencję do myslenia materializmu z pasożytnictwem. Ja nie ukrywam, ze jestem materialistą bo choć sam na siebie zarabiam to lubie dobre samochody, 5gwiazdkowe hotele i to jest właśnie materializm.

Gość gość
czyli średnio wychodzi ze z 500 zl trzeba wydac zeby z laska isc do lozka. To juz taniej prostytutka wychodzi.

Gość gość
No jak się nie potrafi normalnej kobiecie zaimponować osobowością, to trzeba kupować prostytutki (nie tylko te oficjalnie tak się tytułujące).

Gość Marrrrrek
0zl, ja swoją dziewice zaliczyłem juz na 2 spotkaniu :D, ładna, świetne ciało, piersi zaczęły jej rosnąć teraz ma już takie do rączki ;) (ma 20 lat, ja 21), teraz jesteśmy już rok ze sobą, kochamy się co najmniej 1/2 razy dziennie przez 1h ;) ,a z każdym kolejnym razem jest co raz lepsza :D

Gość __sandruhhna__
Najzabawniejsze jest, że faceci kobiety nazywają materialistkami a sami traktują je przedmiotowo na zasadzie "ile musze wydać by ją zaliczyć", jakbyśmy były zabawkami stworzonymi tylko do seksu. Gdzie tu jakiś romantyzm ? Co panowie ? Czy najważniejsze jest tylko, żeby wybzykać pannę i, żeby wyszło wam to jak najtaniej ? No faktycznie...postawa godna podziwu.

Gość gość
gość dziś No jak się nie potrafi normalnej kobiecie zaimponować osobowością, to trzeba kupować prostytutki (nie tylko te oficjalnie tak się tytułujące). x Każda kobieta coś kosztuje

Gość gość
Każda kobieta coś kosztuje każdy facet coś kosztuje, żeby zwrócił uwagę to trzeba się odp... ma maxa, ciuchy, kosmetyki, perfumy, zadbane ciało, paznokcie. Jakieś kolacyjki trzeba upichcić, koronki na d... włożyć. To też jest koszt, bo żaden z waz nie poleci na brzydka w babcinych ciuchach i bawełnianych majtach

Gość gość
No tak. Jak mi mój kiedyś ukochany, pisał mi wiersze, to w sumie stracił kilka kartek i trochę tuszu w długopisie. Też koszt, masz rację. I abonament w telefonie musiał opłacać, żeby móc ze mną pisać, bo ja wolałam smsy zamiast dzwonienia i internet. No i na znaczki też trochę wydał i koperty, bo był czas, że pisaliśmy sobie listy. Choć ja też poniosłam podobne koszty, bo odpisywałam.

Gość gość
__sandruhhna__ dziś x Mówi to ta co na nic nie musi wydawać swoich pieniędzy bo zawsze to facet płaci. heh To mężczyźni ponoszą koszty: spotkania, randki, związek, małżeństwo, rozwory, alimenty itd. Łatwo się wydaje cudze pieniądze!

Gość gość
"Jakieś kolacyjki trzeba upichcić, koronki na d... włożyć." A no. Pomijając bieliznę, ciuchy, to przecież nie liczycie tego, że ciasta, które pieczemy i posiłki, które WAM gotujemy wymagają zakupu składników. Tylko my nie liczymy ile musiałyśmy pieniędzy wydać, nim zaciągnęłyśmy Was do łóżka.

Gość gość
każdy facet coś kosztuje, żeby zwrócił uwagę to trzeba się odp... ma maxa, ciuchy, kosmetyki, perfumy, zadbane ciało, paznokcie. Jakieś kolacyjki trzeba upichcić, koronki na d... włożyć. To też jest koszt, bo żaden z waz nie poleci na brzydka w babcinych ciuchach i bawełnianych majtach x prawda :P sama depilacja nóg kosztuje mnie 200 zł na 2 tygodnie ! Maszynka tego robic nie moge bo mam za wrażliwa skórę. Faceci chca wydepilowanych lasek a to kosztuje.

Gość __sandruhhna___
To mężczyźni ponoszą koszty: spotkania, randki, xx jak facet zaprasza to wiadomo, że to on płaci. Jak ja kiedyś zaprosze jakiegoś faceta to ja zaplace. I ile za takie spotkanie musisz zaplacic, 50 zl góra ? Serio chcesz wypominać dziewczynie ze wydales 20 zl na ciastko i kolejne tyle na kino...żenujący jesteś. A co do związków i małżeństw to inna bajka bo chyba tylko żony milionerów żyją sobie na utrzymaniu męża...cała reszta kobiet pracuje zawodowo jak faceci od rana do nocy.

Gość dawny cream
czyli gdyby nie faceci to chodiła bys nie ogolona , ubrana jak meliniara oraz smierdzaca

Gość gość
czyli gdyby nie faceci to chodiła bys nie ogolona , ubrana jak meliniara oraz smierdzaca x jak meliniara bym nie chodziła ale po co mi depilować nogi (szczególnie zimą) nie mając faceta ? Gdyby nie on, nie musiałabym wcale tego robic.

Gość dawny cream
to tego nie rób w czym problem?zyj jak chcesz

Gość gość
Też koszt, masz rację. I abonament w telefonie musiał opłacać, żeby móc ze mną pisać, bo ja wolałam smsy zamiast dzwonienia i internet. wiesz , ja musiałam zmienić telefon z karty na abonament bo trafił mi sie facet który jak miał dobry dzień to przysyłał mi po 30 smsów. Nawet jak odpisywałam na co któryś to i tak wychodziło mi prawie 10 zł dziennie, a to już było dla mnie finansowo za dużo. A tak na marginesie to rzucił mnie dlatego, ze podobno za bardzo byłam zaangażowana :)

Gość gość
to tego nie rób w czym problem?zyj jak chcesz x tylko, ze widzisz...wam facetom nie pasują nogi jak u małpy u dziewczyny...wiec zeby sie podobac sila rzeczy musze to robic, a ze nie jestem osoba aseksualna to jednak zalezy mi na atrakcyjnosci. Być atrakcyjną dla faceta to też koszt.

Gość gość
czyli gdyby nie faceci to chodiła bys nie ogolona , ubrana jak meliniara oraz smierdzac nie wiem jak ona, ale śmierdząca nie, bo sie myję, ale nie muszę dla siebie się perfumować, ubrana mogę być w jeansy i buty na płaskim a nie kiecki i obcasy, , włosy mogłabym obciąć na krótko, bo to wygodniejsze- ale przecież zaden nie chce panny z krótkimi. Malować też sie nei muszę na codzień, ale bez każdy będzie wydziwiał. I jak napisała dziewczyna wyżej nie musiałabym golić nóg cała zimę, bo po co skoro mogę chodzić w spodniach

Gość dawny cream
mi sie nie musisz podobac ja zawsze bede sam bo tak chce więc dla mnie kobieta nie musi nic robic bo i tak mnie to juz nie rusza:)

Gość gość
dokładnie, zeby sie podobac facetowi trzeba byc odpicowaną na maxa - a to kosztuje ! Chodzic na silownie by byc bardzo zgrabna, trzeba byc wydepilowaną praktycznie wszędzie z wyjątkiem głowy, kosmetyki - bo umówmy się, że mało która z nas wygląda olśniewająco bez nich. Nie potrzebowałybyśmy tego gdyby nie chęc podobania się facetom.

Gość gość
Ja tam moją uwielbiam w jeansach- wygląda bosko. Malować się też dla mnie nie musi bo ją kocham taką jaka jest. Jest przed 40-ką. Ma krótkie włosy, bo jej takie pasują. wielbiam oglądać jej kark jak ją biorę od tyłu.

Gość gość
"Nawet jak odpisywałam na co któryś to i tak wychodziło mi prawie 10 zł dziennie, a to już było dla mnie finansowo za dużo." A bo nie kombinujesz. :P Jak dobrze poszukać, to są fajne pakiety. Ja aktualnie mam taki, że za 10,- mam 1000 smsów do wszystkich sieci na miesiąc. W niektórych sieciach mają chyba nawet lepsze opcje czasem. :P Kombinować, szukać. Chociaż. Smsy smsami ale polecam pisanie listów. :) Może i droższe, ale zawsze to fajniej się taką kartkę bierze do ręki. I to oczekiwanie też jest fajne.

Gość gość
zgadzam się, a jak tego nie robisz to odstajesz, równa się wydajesz im się automatycznie brzydsza, chyba że któraś ma naprawdę ładną twarz bez makeupu zupełnie, ale to rzadko kto, nawet moja koleżanka uznawana za piękność, która mocnego makijażu nie robiła, bez niego już nie robiła zbytniego wrażenia

Gość dawny cream
taa widac na ulicach jak jestescie odpicowane :D moze jedna na 50 chodzi w sukience i tp ale co tam najwazniejsze aby facet sie starał i zapraszał oraz płacił a kobieta wystarczy ze jest

Gość gość
-12,50 bo zapomniałem portfela.

Gość gość
ale są modnie ubrane, maja makijaż etc o to odpicowanie im chodzi...