Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile was kosztowały randki zanim kobieta uprawiała z wami seks?

Polecane posty

Gość gość
i przyjdzie taki cieć co pożałuje 10 zł na kawę, ale chciałby się wmieście pokazać z d... odstawioną tak, żeby koledzy padli z zazdrości . I jeszcze panna ma ma mieć stale mokro w majtkach , ze trafił jej się taki ekstra koleś

Gość gość
aby facet sie starał i zapraszał oraz płacił a kobieta wystarczy ze jest a i le razy starałeś sie dla brzydkiej, ile razy zapraszałeś taką na randkę i obsypywałeś prezentami ?

Gość gość
Zawsze jest koszt? No tak, ale jak wychodzicie gdziekolwiek ze zwykłymi znajomymi, to przecież też ponosicie koszty, czyż nie? Taka cena życia towarzyskiego. Czy znajomym też wyliczacie? 'no, ostatnio kupiłem wódkę jak do mnie przyszli, a jak ja poszedłem do Tadka, to kupiłem 3 litry soku na zapitkę, a jak byliśmy w górach, to musiałem wydać pieniądze na kolejkę linową, bo Antkowi się nie chciało iść pod górkę. No i jeszcze ta pizza, którą zamówiliśmy z Marianem na pół, bo taki był głodny. To w tym miesiącu na znajomych wydałem...' Tak?

Gość gość
czyli gdyby nie faceci to chodiła bys nie ogolona , ubrana jak meliniara oraz smierdzaca x Nie wiem czemu zestawiasz na tym samym poziomie depilacje i dbanie o higienę... Myć bym się myła bo tego wymaga zdrowie, - ale gdyby nie chęć podobania się facetom to po co mi depilacja ? Te włosy nie przeszkadzają a pełnią nawet funkcję ważną dla organizmu, - gdyby nie chęć podobania się facetom to po co mi malowanie się ? Przez makijaż tylko skóra nie oddycha, - gdyby nie chęć podobania się facectom to po co by mi była seksowna bielizna ? Mi by wystarczyły sprane ale świeże i wyprane stare figi. - gdyby nie chęć podobania się facecom to nie musiałaby wydawać kasy na stanik z pushupem tylko normalny, no ale jest wymóg, że laska ma miec przeciez duze cycki, już nie wspomne ile kobiet decyduje sie chirurgicznie poprawiac biust i placa za to ogrmone pieniadze zeby tylko wam sie podobac. - reasumując - zeby kobieta mogla sie podobac facetowi musi zainwestować w siebie spore pieniądze (no chyba, ze z natury ma szczupla sylwetke i jednoczesnie wielki biust i piękną twarz bez make upu a do tego bardzo skromne owłosienie - ale to się rzadko zdarza).

Gość gość
aby facet sie starał i zapraszał oraz płacił a kobieta wystarczy ze jest a i le razy starałeś sie dla brzydkiej, ile razy zapraszałeś taką na randkę i obsypywałeś prezentami ? x dokładnie. Starałeś się kiedyś dla brzydkiej i dawałeś jej prezenty ? Czy ten zaszczyt mają tylko te najurodziwsze ?

Gość dawny cream
jak sie kiedys jeszcze starałem bo od 4 lat nie byłem na zadnej randce ale podchodze do tego tak jestem przecietniakiem wiec nigdy niestartowałem do super lasek , z przecietnymi nie wyszło wiec sobie juz odpusciłem za stary jestem na kolejne próby pozatym teraz juz nic ciekawego nie zaznam zawsze bede tym gorszym zawsze bede startował zgorszej pozycjii a to nie jest za fajne wiec juz sie nie staram :)

przeliczacie kase z randek na seks? :D smieszne, randki sa fajne same w sobie. chodzenie na randki z laskami co do ktorych juz na starcie wiecie, ze nie bedzie nic dalej tez moze byc zabawne... ;)

Gość gość
zbereźnik - masz rację, można się fajnie pobawić i poznać nowych ludzi a przez nich fajne laski.

tez czesto bawi mnie jak znajomi po rozstaniu z kobieta wywalaja ja z nk, fejsbuka telefonu?! nie ogarniam, a przeciez ona moze miec tyle fajnych kolezanek, albo jeszcze wiele razy wracac do niego wieczorem zeby sie "przytulic"... :P jacys stracznie zasadniczy jestecie... randka = seks, a zerwanie = sam nie wiem... ;)

Gość gość
zbereźnik.... widzę, że mamy podobne podejście. Za to one nas uwielbiają, prawda? Zawsze mają oparcie, a my kogoś do "przytulenia"..oczywiście robimy to wyjątkowo tylko dla niej i zawsze wbrew sobie ;)

Gość gość
jacys stracznie zasadniczy jestecie... randka = seks x no niestety większość facetów chciałoby by tak to działało... A jak nie działa to i tak randkę traktują tylko jako konieczność do dobrania się kobiecie do gaci.

Gość gość
On wydał na mnie około 10 tys ( weekend w Wenecji) a ja na niego około 6 tys( ipad retina iphone6) na jego urodziny. Oboje jestesmy dobrze sytuoWani:p

Gość gość
A jak nie działa to i tak randkę traktują tylko jako konieczność do dobrania się kobiecie do gaci. no właśni, ci którzy tak liczą ile trzeba wydać traktują to nie jako sposób spędzenia czasu z dziewczyną, pogadania, poznania się, ale przykry obowiązek, który trzeba odbębnić zeby zar...... Taki bilet wstępu. I chcieli by jak najszybciej to zakończyć, jak najmniej wydać, ale seks zeby był nieziemski, laska zeby krzyczała jego inię i błagała o jeszcze

Gość gość
a bierzecie pod uwage ryzyko, ze bedziecie z kobieta chodzic na bog wie ile randek, placic za te randki niemale kwoty, a ostatecznie ona sie w koncu rozmysli i zadnej nagrody w postaci seksu nie bedzie? wychodzicie wtedy na frajerow troche, chyba ze w pore sie zorientujecie ze z tej maki chleba nie bedzie, ale pewnie malo ktory jest taki przenikliwy

Gość gość
Bo szkoda zeby z tej mąki chleba nie było jak sie mieszka razem 3 dni w hotelu w Wenecji :p

Gość gość
Ja tam znam dużo mężczyzn i chodziłam równo dużo na randki, płaca tylko na forum sie wyrzywaja w rzeczywistości szastają kasa dla dupki :) bidaki tzn rozliczają sie na co mogą :)

stary, jesli seks traktujesz jako nagrode, ktora w cudzyslowiu daje ci kobieta za twoje mega staranie to przegrales zanim jeszcze podszedles do zawodow... ;) zapewniam... :)

Gość gość
no właśni, ci którzy tak liczą ile trzeba wydać traktują to nie jako sposób spędzenia czasu z dziewczyną, pogadania, poznania się, ale przykry obowiązek, który trzeba odbębnić zeby zar...... Taki bilet wstępu. I chcieli by jak najszybciej to zakończyć, jak najmniej wydać, ale seks zeby był nieziemski, laska zeby krzyczała jego inię i błagała o jeszcze x dokładnie, dla 90 % facetów randka to nie chęć poznania drugiej osoby i czerpanie przyjemnosci z jej poznawania tylko przykry obowiązek ktory trzeba odbębnić zebyc zaciagnac kobiete do lozka.

Gość gość
przykry obowiązek ktory trzeba odbębnić zebyc zaciagnac kobiete do lozka. ale oczywiśćie szukaja miłości i chcą zeby ich kochać za charakter, osobowość i takie tam

oj to wina mediow jest i wszystkich tych gazetek co ludzie czytaja a potem nie wiedza ze do lozka mozna isc bez randki, a na randki mozna pojsc a potem nie isc do lozka... :D

Gość gość
zbereznik zgadzam sie z toba jak cholera w ogole jak czytam ten watek to trace wiare w normalnych, fajnyc ludzi... bez kitu. Komu do glowy przyszlo zalozyc taki watek? chryste panie nie chcez stawiac, nie stawiaj.

Gość gość
"stary, jesli seks traktujesz jako nagrode, ktora w cudzyslowiu daje ci kobieta za twoje mega staranie to przegrales zanim jeszcze podszedles do zawodow... zapewniam... " xx to bylo do mnie? (goscia z 19:37), jestem kobieta, a pytalam z ta nagroda , bo myslalam ze kazdy facet tak cynicznie do tego podchodzi, moze sa wyjatki, nie wiem :)

Kobiety jak zawsze nic nie rozumieją.Tu nawet nie o koszty chodzi, ale o wasz egoizm, my mamy być na wasze zawołanie, mamy wam usługiwać, a jak coś źle, to foch.Wy macie w tyłku to że nam chce się ****ać, że chcemy seksu, liczy się jedynie to co wy chcecie, wy możecie robić fochy, olewać nas a my was już nie. Dlatego dzifki są uczciwsze niż wy, one przynajmniej wiedzą za co kasę mają, a wam można nieba przychylić a i tak fochy będziecie robić i księżniczki udawać a na końcu nam rogi jebniecie.Dlatego trzymam się od bab z daleka,dla mnie to idiotki, jakoś nie ma dla was współczucia, jesteście z natury głupie a chcecie udawać na siłę mądre i cwane. Dlatego faceci wybierają prostytutki i sponsoring, bo kasę mamy gdzieś, a liczy się miła i sympatyczna kobieta, a to można mieć jedynie z dzifką albo w sponsoringu.

Gość gość
Dlatego faceci wybierają prostytutki i sponsoring, bo kasę mamy gdzieś, a liczy się miła i sympatyczna kobieta, a to można mieć jedynie z dzifką albo w sponsoringu. jezu.... co twoja matka ci zrobiła, ze masz takie problemy ze sobą

Gość gość
BSA to prowokator. Niedawno się chwalił jak to on nas zna. Że nas prowokuje, przewiduje nasze reakcje i tak się cieszy obserwując jak zachowujemy się zgodnie z jego przewidywaniem. 💤

Gość gość
Jak się czyta forum to nie dziwne, że większość facetów tu piszących jest sama. Z takim podejściem będą dluuuuugo sami. MOże na zawsze. Ps zamiast kalkulowac ile wydadza na kobiete zanim zaciagna ja do lozka, nie lepiej isc do agencji? Tam na 100 procent sobie poseksza jak zaplaca oczywiscie. hipokryci. Chodzi im nie o związek tylko o seks. Potem jęcza na forach, ze baby to materialistki, a oni nie mają powodzenia bo są za biedni. (Ewentualnie za niscy, za brzydcy, za dobrzy, jakoś żaden nie napiszę, że jest wyrachowanym materialista chcącym tylko sobie pobzykac. Ale nie nie, on taki biedny. Haha. :D

Gość gość
13,50 zł

oj wiecie, to jest kwestia intencji. oni po prostu boja sie powiedziec prosto w oczy dziewczynie cos w stylu - sluchaj tak pieknie sie ubralas ze nie moge przestac myslec co bym ci zrobil za tym ciemnym przystankiem... :P:) oni beda udawac milego chlopczyka i czekac kiedy dziewczyna zaciagnie ich za krawat do lozka. kiedy ona tego nie robi (pewnie biedaczka nawet nie wiedziala ze ma to zrobic bo on cala "randke" rozmawial o samochodach, szkole, polityce) to taki BSA sie wkurza i pisze jakie to kobiety sa zle i samolubne... :D hahahaha

Gość gość
Ale nie nie, on taki biedny. Haha i żaden nie chce panny na swoim poziomie tylko ma aspiracje na miss świata. która zstąpi do jego ziemianki i będzie z rozkoszą cerować mu dziurawe skarpety i gotować kartofle

zbereznik dziś -Jak byś kobiecie powiedział taki tekst na randce, to wyzwała by cię od zboczeńców,******czy-zaliczaczy itp.Musiał byś być mega przystojny i umieć PUA aby jej takie coś zaproponować, normalny facet za taką propozycję dostał by w pyski został oskarżony o molestowanie.