Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaa2135

Odmowa zameldowania w hotelu z powodu dzieci

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie, ze jest pelno hoteli gdzie z dziecmi nie pojedziesz.

Gość gość
gość dziś uważaj żebyś ty się nie dowiedziała jaką wy macie opinię na świecie :o

Gość gość
poproszę o link do hotelu albo chociaż jego nazwę

Gość gość
Nie dziwie sie ,ze macie taką opinie wy Polacy jezyk.gif ze chamski i zawistny naród... xxx Wy za to kryształy :P same pijackie faszystowskie ryje, które klęczą przed Putinem w biedzie i smrodzie, że nie wspomnę o tym jakimi mordercami, gnojami i bydłem byliście w czasie II wojny pod wodzą szwadronów SS i armii czerwonej :)

Gość gość
dostanę tę nazwę hotelu czy autorka to zwykły troll?

Gość gość
rowniez czekam na nazwe hotelu

Gość gość
autorka to troll

Gość gość
a gdzie są te piekne hotele bez wrzaskliwych,śmierdzących bachorów?

Gość gość
Tak. Jest dużo hoteli dedykowanych bezdzietnym ale odmowa tak wprost to inna sprawa. Również prosze o nazwe i strone hotelu. W koncu to dane publiczne. A pani Bialorusinka niech napisze w swoim ojczystym jezyku w 3 zdaniach o czym jest ten temat a ją tu wszystkie przeprosimy. Zgadzacie się?

Gość gość
gość dziś ciekawe gdzie twoja stara, locha rozpłodowa jeździła ze swoim wrzeszczącym, cuchnącym bachorem :)

Gość gość
Strona HOTELU oficjalna gdzie hotel pisze ze nie przyjmuje dzieci a nie katalog wakacyjny ze znaczkiem.

Gość gość
ale ja prosiłam nie o jakikolwiek hotel tylko o ten, który odmówił autorce - bo mniemam, że do hotelu 18+ nie startowała z dziećmi

Gość gość
nie, my się nie dziwimy - my prosimy o TEN KONKRETNY HOTEL, który odmówił autorce - tylko tyle

Gość gość
ty powyżej - to w końcu jest hotel dla dorosłych czy dla gówniarzy 16+? :D ten temat to reklama hoteli, nic więcej

Gość gość
Bosz, zaden hotel nie zamelduje 16latka samego, musi by ktos dorosly. tu chodzi o to, ze jest to hotel bez biegajacych i krzyczacych dzieci.

Gość gość
16+ jest ok, a 15+ biega i krzyczy? dziwne te zasady - albo coś jest naprawdę dla TYLKO dorosłych albo dla wszystkich 16+ jest dla mnie zupełnie niezrozumiałe, gdyż, jak słusznie zauważyłaś, taki prawie dorosły i tak musi być pod opieką prawdziwie dorosłego

Gość Uśmiałamsię
Dziwić się, że w kraju jest tyle patologii... Jeśli dzieci wychowują tzw "matki", które potrafią się w taki sposób wyrażać to nic dziwnego. Patologia wychowuje patologię. Wasi "synkowie" drogie, używające określeń typu "ściery" w stosunku do innej kobiety "panie" pewnie wylądują kiedyś w więzieniu. W domku taka pieje do dzidziusia "dziubasku" a na forum wylewa jad jak pierwsza lepsza z rynsztoka :D Co do hoteli - fajnie, że są takie, które oferują wakacje tylko dla bezdzietnych. Też preferuję urlop bez dodatkowych "atrakcji". Rzadko spotykam aż tak rozwrzeszczane maluchy (większość rodziców jednak potrafi swoim dzieckiem się zająć i czymś je zainteresować), ale bywają... Domyślam się, że to potomstwo właśnie takich przekupek jak w tym wątku. Są wakacje dla bezdzietnych - i dobrze. Są też hotele, które oferują pobyt i udogodnienia dla rodzin z dzieciaczkami - i też super. Swoją drogą, hotel ma prawo odmówić - na tej samej podstawie prawnej na jakiej np. istnieją dni w których wyznaczona jest sauna tylko dla pań. Prywatne przedsiębiorstwo ma możliwość wybory grupy docelowej do której kieruje ofertę. W tym przypadku nie kieruje ich do dzieci - i z tym trzeba się pogodzić.

Gość gość
tylko dobrze byłoby wiedzieć, jaki to hotel - prosiłam o nazwę by móc skorzystać lub unikać (w miarę potrzeb, bo czasem jadę z dzieckiem a czasem przeciwnie - odpocząć od niego)

Gość gość
Uśmiałamsię 2015.04.08 za to wyzwolone, wspaniałe, bezdzietne na poziomie wyzywają nasze dzieci od śmierdzących bachorów, a nas od krów, świń i czego tam jeszcze. No rzeczywiście damy z was nie ma co :o

Gość gość
A my z mężem bylismy w hotelu, który nie gości dzieci, oczywiście nie w Polsce.Celowo takiego szukałam, ja już swoje dzieci mam odchowane, a chce wypocząć komfortowo, beż darcie ,krzyków, marudzenia, biegania itp, itd.W takich holetach jest bardzo dużó ludzi starszych, tak zauważyła, są też ludzie około 40+ i młodzi. To super pomysł, ja jestem za. Mnie dzieci przeszkadzają, poza swoimi nie lubie dzieci, a w takich mijescach jest spokój, nie ma tej atmosfery przedszkolandii.Nie raz jeszcze do takiego miejsca pojedziemy.Rodziny z dziećmi mają ogromny wybór, nie muszą pchać się wszędzie.W takich miejscach dziecko sie wynudzi, bo tam nic dla dziecka nie ma, dlatego nie zapraszają i to jest ok.

Gość gość
powiem tak, wyjeżdżamy często, na wakacje, ferie, weekend majowy i jeszcze nie spotkałam się aby jakikolwiek hotel miał "problem" z przyjęciem dzieci. Pierwszy raz słyszę o czymś takim na kafeterii. Zresztą w dzisiejszych czasach i walce o klienta byłoby to głupotą, po pierwsze zawsze to więcej osób i kasy dla obiektu a po drugie większość ludzi jednak ma te dzieci. Więc kto niby miałby tam przyjeżdżać? emeryci? oni jadą do sanatorium.

Gość gość
Jacy emeryci?Ludzie młodzi bez dzieci, ludzie z dziećmi dorosłymi, ludzie po wycho9waniu dzieci, bezdzietni, starsi. Ludzie z dziećmi to tylko jeden segment, są też inne , często ze znacznie zasobnijeszym portfelem.

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
gość dziś Mówię o tych "matkach" które wypowiadały się w tym wątku kilka wypowiedzi wyżej. Na co dzień nigdy nie zauważyłam ani dzietnych ani bezdzietnych wyrażających się w ten sposób o sobie. Ludzie są odważni tylko w internecie :D

Gość gość
wystarczy wpisac do wyszukiwarki hotel bez dzieci lub hotel przyjazny doroslym

Gość gość
Wbrew pozorm jest wiele ludzi, którzy wakacji nie chcą spędzać w otoczeniu dzieci. Hotel z dziećmi jest kojarzony z hotelem pełnym krzyku. Chyba każdego by zirytowała sytuacja, gdzie siedzi sobie na lezaku na wodzie a nagle do basenu nie zważając na nic wskakuje gromadka cudzych dzieci.