Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaa2135

Odmowa zameldowania w hotelu z powodu dzieci

Polecane posty

Gość gość
ja się tylko zastanawiam dlaczego matki na kafeterii uwazają, ze do takiego hotelu bez dzieci jeżdżą tylko bezdzietni?:D cóż za wąskie horyzonty i zacofanie. Moj brat ma trójkę dzieci, my mamy jedno i w zesżłym roku we czwórkę wybraliśmy się właśnie do takiego hotelu. Po to własnie by sobie odpocząć od wrzasku, pisku, dziecięcych zabaw, bo to mamy na codzień:) Dlatego nie wiem skąd przekonanie, że takie hotele sa dla bezdzietnych. Mało tego spotkaliśmy mamę dwulatka, która na tydzień przyjechała odpocząć, małżeństwo, które miało bliźniaki oraz osoby, które miały już dzieci starsze. Bezdzietni tez byli, ale to raczej bardzo młodzi w wieku 20-25 lat. Także nie uogólniajcie

Gość gość
Ostatnio oglądałam program Top Gear i tam na kampingu była tabliczka "Tylko dla dorosłych" Mam syna nastolatka, za kilka lat będę jeździć na wakacje bez niego. Na emeryturze jeszcze nie będę i do sanatorium tez nie będę się wybierać.:D

Gość gość
Moim zdaniem powinni jeszcze zrobić hotele dla ludzi lubiących ciszę i spokój oraz dla lubiących imprezy i głośną muzykę. :)

Gość Malwa xyz
Uważam, że jest to nie dopuszczalne! jeśli nie mieli pokoju na tyle osób mogli zaproponować tzw dostawkę.. Dyskryminacja! wróciłam z pobytu w hotelu http://campoverde.pl w łodzi , byłam z dziecmi i nikt nie zrobił z tego zadnego problemu...

Gość gość
Masz głupiego szefa, skoro zatrudnia taka idiotkę do spamowania na forach. Nikt sie nie zoreintował, ze to reklama. :D

Gość wiktoria741
Masakra! Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Ja można odmówić zameldowania dzieci? czy hotel gdzieś podał taką informację? My chcemy jechać na weekend do Warszawy i pewnie zatrzymamy się tutaj http://windsorhotel.pl/ Z tego co wiem oni nie robią takich problemów.

Gość gość
"dostanę tę nazwę hotelu czy autorka to zwykły troll?" Alez takich hoteli jest mnostwo. Podaja informacje na stronie, ze hotel jest tylko dla osob doroslych i nie zamelduja tam rodziny z dziecmi. Chociazby tu, wyraznie napisane: http://www.simpsontravel.com/corsica-holidays/calvi-and-the-balagne/hotels/casa-theodora Sa hotele przyjazne rodzinom, hotele dla doroslych, hotele gdzie mozna jechac ze zwierzakiem itd Po co sie burzyc, mozna zawsze znalezc cos dla siebie :-)

Gość gość
Przykro mi z tego powodu. Hotele żądza się swoimi prawami. W przyszłości szukaj noclegu na http://otonoc.pl/ Bardzo duża ilość obiektów, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam

Gość gość
Ja właściwie się cieszę, że są takie hotele. Sama mam dziecko i wolę wybierać takie miejsca, gdzie hałasujący maluch nie będzie przyprawiał sąsiadów o palpitacje serca. A z drugiej strony: udało nam się z mężem wyrwać za miasto na romantyczny weekend "tylko dla nas", bez dziecka. W hotelu za ścianą spała bardzo głośna rodzina z dwojgiem bardzo głośnych dzieci. A miało być tak namiętnie... Gdybym wiedziała, że są hotele "bezdzieciowe", chętnie bym wtedy skorzystała.

Gość gość
ten otonoc to wpis bez sensu i nie na temat , na tej stronie nie ma kryterium wyszkuiwania miejsc " bezdzieciowych " , to tyolko reklama

Gość Tasmanska
Podaj adres hotelu!! lece tam na skrzydłach w pierwszym terminie urlopu !!!

Gość gość
Hotele, które nie meldują z dziećmi? Super sprawa :D Na następne wakacje jak pośle syna na wakacje to jako pierwsza zabukuje sobie w takim pokój :D:D:D:D

Gość gość
nie wiem skąd to wielkie zdziwienie. tak to jest na świecie normalne. po prostu autorka nie doczytała i próbowała zameldowac się z dziećmi gdzie hotel ma jasno pewnie napisane ze bez dzieci. wszystko jest dla ludzi i nie jest to zadna dyskryminacja mało tego podejrzewam ze ktos robi na tym lepsza kase niz na hotelach prorodzinnych.

Gość gość
niestety zdarza się coś takiego. Nieraz goście sa niezadowoleni z pobytu innych ludzi z dziećmi, dlatego hotele tego też nie akceptują. DLatego jeśli chce się jechać na wkacje z dziećmi to trzeba sprawdzać oferty przyjazne dla dzieci, tak jak np w www.hotel-lidia.pl .

Gość gość
Dla przykładu Villa Tusia w Międzydrojach nie akceptuje dzieci, mnie nie wpóściła wstrętna baba z pięciomiesięcznym niemowlakiem!!!!!

Gość gość
Nie widzę problemu, są hotele dla samych dorosłych gdzie ludzie jeżdżą odpocząć, jak i takie dla całych rodzin odpowiednio przystosowane do pobytu dzieci (zabezpieczenia, odpowiednie łóżeczka, animacj****aseny dla dzieci, atrakcje, menu). Po co pchać się z dzieckiem w miejsce gdzie nie będzie miało co robić, gdzie będzie ciągle uciszane, gdzie będzie grymasić na posiłki?

Gość gość
autorko a sprawdzila ten hotel ? sa hotele , nawet cale kompleksy oraz wycieczki , wczasy dla doroslych bez dzieci , to nie jest nic dziwnego