Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragne Cie... Autorko.

Polecane posty

Gość gość
kocham cię joe, wiesz o tym

Gość gość
Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Pragne Cie... Autorko. gość dziś Pragne Cie. Kocham Cie. Tesknie jak jakis malolat. Za kazdym razem jak mnie zegnasz moje serce krwawi. Czemu nie spotkalismy sie wczesniej? gość dziś bo nie! jezyk.gif bo jesteś za głupia, za tłusta, za trywialna, za grubiańska, za małostkowa, za piep/nięta, za nie logiczna, za bardzo manipulujesz dziecięcymi prowokacjami na tym forum, i...jeszcze robisz za kogoś kim nie jesteś. zrób sobie palcówkę, przejdzie ci chociaż ta infantylność jezyk.gif gość dziś Stalo sie wlasnie to, co stac sie nie moglo. Nie moge sie na niczym skupic, bo tylko ty mi w glowie. gość dziś nie przeginaj bo takie kończą w pipidówce lapka.gif gość dziś Wiem. Musze o niej zapomniec. gość dziś wcześniej to by nic nie dało gość dziś Mi by dalo. I nam by dalo. gość dziś dasz rade! gość dziś Ja tez tesknie, pragne, gdy jestes blisko to nie moge zlapac tchu...smutas.gif gość dziś Nie wiesz nawet jak mi jest ciężko. Każdego dnia myślę o Tobie. Gdybyś tylko wiedział jaka jestem szczęśliwa kiedy cokolwiek napiszesz, kiedy możemy się śmiać do upadłego. Same myśli o Tobie mnie pocieszają. Wracając dziś do domu w radio puścili nasza piosenkę w której z refrenem się zawsze utozsamiales jeżeli chodziło o naszą sytuację. Brakuje mi Ciebie. Bardzo. gość dziś o k***a sie przyczpiła jak rzep do psa ! nie wie kto a świnie wyznaja tu wielkie słowa gość dziś I ty też wiedz że tęsknie jak Cie nie ma:/ i ciężko tak trzeba zapomnieć o tym że co kolwiek do siebie czujemy i robić co swoję:| mi też jest trudnosmutas.gif gość dziś Ciężko mówić Ci "do widzenia", gdy tak naprawdę mam pragnienie rzucić się w Twoje ramiona..smutas.gif gość dziś Xxx gość dziś Moze powinnismy w koncu o tym porozmawiać a nie tlumic to wszystko w sobie gość dziś A ile masz lat autorze ? gość dziś Nie wiem kim jestes i o czym chcesz ze mna rozmawiac. Ale nie sadze, ze jestes ta, ktora chcialbym bys byla. Inne tematy z tej kategorii Kto mnie pocieszy.... CO WYBRAC....? A MOZE KOGO...? gość dziś Powiesz cos o niej? Wtedy bedzie jasne. gość dziś Żałuję niewykorzystanej okazji gość dziś mogło być tak pięknie a przechodzę prawdziwe piekło. Zamiast się zastanawiać trzeba było działać. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Już za późno na cokolwiek. Jak dalej żyć.... gość dziś Może nie jest jeszcze za późno. Działaj gość dziś Może będzie następna okazja? gość dziś Jest za późno. Nie ma ratunku, z każdej sytuacji jest wyjście ale z tej nie. Do końca życia będzie mnie to gnębić. gość dziś to nie ma sensu usmiech.gif gość dziś Dlaczego za pozno? gość dziś Może tak jest dla Was lepiej.Może tak miało być ,że nie wyorzystałaś/łeś tej okazji. gość dziś Mam sobie wmówić że tak jest lepiej ?! Kilka lat nie daje mi to spokoju. gość dziś To działaj cos. Trzymam kciukioczko.gif gość dziś Caly czas czekam az cos zrobisz... smutas.gif gość dziś Piszę że nie ma okazji i już niestety nie będzie. Było minęło tylko jak się pogodzić... gość dziś Jak minęło, to nie żałuj tylko zaakceptuj. Inne tematy z tej kategorii prosze o radę ... Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że... gość dziś a jesteś chociaż pewien/pewna czy była to wzajemna kolejny imbecyl który piszacy w ciemno gość dziś smutas.gif gość dziś pragnę Cię jak małolata..wiesz o tym. Nie potrafię tego ukryć. Aż mi głupio... gość dziś Co to za piosenka? gość dziś ja pier... gość dziś um Życie uczuciowePragne Cie... Autorko. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Pragne Cie... Autorko. gość dziś Pragne Cie. Kocham Cie. Tesknie jak jakis malolat. Za kazdym razem jak mnie zegnasz moje serce krwawi. Czemu nie spotkalismy sie wczesniej? gość dziś bo nie! jezyk.gif bo jesteś za głupia, za tłusta, za trywialna, za grubiańska, za małostkowa, za piep/nięta, za nie logiczna, za bardzo manipulujesz dziecięcymi prowokacjami na tym forum, i...jeszcze robisz za kogoś kim nie jesteś. zrób sobie palcówkę, przejdzie ci chociaż ta infantylność jezyk.gif gość dziś Stalo sie wlasnie to, co stac sie nie moglo. Nie moge sie na niczym skupic, bo tylko ty mi w glowie. gość dziś nie przeginaj bo takie kończą w pipidówce lapka.gif gość dziś Wiem. Musze o niej zapomniec. gość dziś wcześniej to by nic nie dało gość dziś Mi by dalo. I nam by dalo. gość dziś dasz rade! gość dziś Ja tez tesknie, pragne, gdy jestes blisko to nie moge zlapac tchu...smutas.gif gość dziś Nie wiesz nawet jak mi jest ciężko. Każdego dnia myślę o Tobie. Gdybyś tylko wiedział jaka jestem szczęśliwa kiedy cokolwiek napiszesz, kiedy możemy się śmiać do upadłego. Same myśli o Tobie mnie pocieszają. Wracając dziś do domu w radio puścili nasza piosenkę w której z refrenem się zawsze utozsamiales jeżeli chodziło o naszą sytuację. Brakuje mi Ciebie. Bardzo. gość dziś o k***a sie przyczpiła jak rzep do psa ! nie wie kto a świnie wyznaja tu wielkie słowa gość dziś I ty też wiedz że tęsknie jak Cie nie ma:/ i ciężko tak trzeba zapomnieć o tym że co kolwiek do siebie czujemy i robić co swoję:| mi też jest trudnosmutas.gif gość dziś Ciężko mówić Ci "do widzenia", gdy tak naprawdę mam pragnienie rzucić się w Twoje ramiona..smutas.gif gość dziś Xxx gość dziś Moze powinnismy w koncu o tym porozmawiać a nie tlumic to wszystko w sobie gość dziś A ile masz lat autorze ? gość dziś Nie wiem kim jestes i o czym chcesz ze mna rozmawiac. Ale nie sadze, ze jestes ta, ktora chcialbym bys byla. Inne tematy z tej kategorii Małżeństwo to okropność co powoduje takie zachowanie... gość dziś Powiesz cos o niej? Wtedy bedzie jasne. gość dziś Żałuję niewykorzystanej okazji gość dziś mogło być tak pięknie a przechodzę prawdziwe piekło. Zamiast się zastanawiać trzeba było działać. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Już za późno na cokolwiek. Jak dalej żyć.... gość dziś Może nie jest jeszcze za późno. Działaj gość dziś Może będzie następna okazja? gość dziś Jest za późno. Nie ma ratunku, z każdej sytuacji jest wyjście ale z tej nie. Do końca życia będzie mnie to gnębić. gość dziś to nie ma sensu usmiech.gif gość dziś Dlaczego za pozno? gość dziś Może tak jest dla Was lepiej.Może tak miało być ,że nie wyorzystałaś/łeś tej okazji. gość dziś Mam sobie wmówić że tak jest lepiej ?! Kilka lat nie daje mi to spokoju. gość dziś To działaj cos. Trzymam kciukioczko.gif gość dziś Caly czas czekam az cos zrobisz... smutas.gif gość dziś Piszę że nie ma okazji i już niestety nie będzie. Było minęło tylko jak się pogodzić... gość dziś Jak minęło, to nie żałuj tylko zaakceptuj. Inne tematy z tej kategorii prosze o radę ... Dzisiaj zdałam sobie sprawę, że... gość dziś a jesteś chociaż pewien/pewna czy była to wzajemna kolejny imbecyl który piszacy w ciemno gość dziś smutas.gif gość dziś pragnę Cię jak małolata..wiesz o tym. Nie potrafię tego ukryć. Aż mi głupio... gość dziś Co to za piosenka? gość dziś ja pier... gość dziś kochany, czuje to samo i czekam na ciebie gość dziś Mi też nie jest łatwo, i nie jest łatwo ukrywać to uczucie względem Ciebiesmutas.gif ciężko tak widywać Cie co dzień i nie muc nic z tym zrobićsmutas.gif tak jest a nie inaczej chciałoby się rzucić w Twe ramiona i wtopić się zatracićusmiech.gif gość dziś Milego wieczoru jedyna moja ukochana. gość dziś Dlaczego to ukrywasz? gość dziś Za kazdym razem, jak widze kogos podobnego do Ciebie... gapie sie jak idiota. Wlasnie prawie stuknalem auto bo zapatrzylem sie na jakas laske szukajac Ciebie. gość dziś ciężko mi na sercu, gdy muszę mijać Cie z obojętnością,gdy muszę udawać, że Ciebie nie pragnę, że jesteś mi obojętnysmutas.gif gość dziś kocham cię joe, wiesz o tym

Gość gość
wiem,że się gapisz i mnie szukasz, wiem ,że prawie "wyskakujesz" z auta, gdy mnie widzisz...wiem to, widzę. A ja udaję wtedy, ze Cię nie widzę...:(

Gość gość
To nie udawaj bądz sobą

Gość gość
Twoje piękne czarne autko szkoda byś gdzieś w latarnie wjechał:)

Gość gość
Nie potrafię, przy Tobie głupieję.Twoja obecnośc doprowadza mnie prawie do palpitacji serca, Twój widok podnosi mi ciśnienie do granic normy. Robię wtedy z siebie idiotkę..

Gość gość
haha czyje ?moje ? a nie jego / chodzi o moje /służbowe :P

Gość gość
Tak Ci się wydaję że robisz z siebie idiotę:) ale tak nie jest nie myśl tyle:) tylko działaj:)

Gość gość
P.ieprzycie mi ludzie temat. Mojej A.utorku tu nie ma. Wynocha.

Gość gość
A.utorki

Gość gość
kim jest tytułowa autorka?

Gość gość
Pewna utopijna miloscia, ktora widze w mojej glowie zawsze, jak zasypiam. Ktora powoduje, ze kazdy dzien jest niczym letni poranek. Ktora towazyszy mi w kazdym momencie zycia... po przebudzeniu i wieczorem. Ktora widze jedynie oczami wyobrazni. Ktora kocham a miec nie moge.

Gość gość
Którą masz na wyciągnięcie ręki, a nie możesz dotknąć? tęsknię tak bardzo... :( autorka

Gość gość
jestem Ewa ,Piotrze , dlaczego tego nie iwdzisz

Gość gość
a jak wygląda ta autorka ?

Gość gość
krotkowłosa brunetka :)

Gość gość
a oczy ma jasne czy ciemne ?

Gość gość
dlugowlosa fajna brunetka,piwne oczka,anielksi glosik i temperament jak tajfun.

Gość gość
do 20:31 - jaka jest pierwsza litera twojego imienia ?

Gość Pan Autor
Ostatni moj (autora) wpis jest z 20:08.

Gość gość
i nie możecie być razem?

Gość Pan Autor
Nie, nie mozemy. Moja brunetko kochana (bynajmniej nie krotkowlosa)

Gość gość
tu nie ma brunetek , zaskoczę cie !moder

Gość gość
ale ja tez Cie pragnę, nie mogę przestać o Tobie myśleć, jesteś w mojej głowie 24h/dobę.

Gość gość
dlaczego nie mozecie byc razem?

Gość Pan Autor
20:50 Powiedz cos.

Gość gość
za późno się poznaliśmy, nie w porę

Gość gość
napisz mi coś...

Gość gość20 50
wpisałam już tu kilka postów. że też Cię pragnę, że nie panuję nad sobą, gdy Cię widzę, że uciekam wzrokiem, gdy wiem, że patrzysz i udaję, że nie widzę, gdy jesteś blisko...

Gość Pan Autor
21:00 Skad mam wiedziec, ze to ty... pozegnalas sie przeciez.