Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pc2

Chcę przestać tęsknić...

Polecane posty

Gość gość
dlaczego dziwny? dlatego że wreszcie napisałem co do Ciebie czuję, jakie są moje pragnienia, jak bardzo Cię chcę

Gość gość
Jesli on to by napisał, to tak, czuję, że się patrzy, wpatruje, ogląda, zagląda, świdruje wzrokiem, ustawia sie tak żeby mnie widzieć, wpatruje w oczy, gdy myśli, że nie widzę, odwraca głowę by przelecieć wzrokiem.. wariactwo.pc2

Gość gość
pamietasz tamten czas? kiedy patrzyliśmy sobie tak głęboko w oczy, nie uciekaliśmy wzrokiem tak szybko jak teraz, pamiętasz jeszcze? :-(

Gość gość
pamiętam... siedziałam na przeciw niego i mogłam mówić co tylko chciałam, wszystko było takie łatwe i lekko przychodziło. Teraz jest inaczej, boje się patrzeć mu w oczy żeby nie domyślił się tego co jest we mnie.pc2

Gość gość
i tylko nie mów że byłem Ci wtedy obojętny, czas tego nie zabił, nie wierzę że Ty zapomniałaś

Gość gość
Nie chcę się wkręcać, napisz coś takiego żebym wiedziała, że to Ty.pc2

Gość gość
popatrz na mnie pc2 popatrz znowu tak jak kiedyś, nie ukrywaj TEGO przede mna i przed SOBĄ

Gość gość
Nie potrafię już tak na niego patrzeć, peszę się zaraz i plącze mi się język.pcc2

Gość gość
cały czas szukam Cię wzrokiem jak tylko mam okazję, nie wierzę że nie zauważasz jak na Ciebie patrzę, inaczej niż na wszystkich, i to nieprawda że to co Ci mówię mówię wszystkim

Gość gość
Zauważam jego wzrok i to, że mnie nim szuka. I zastanawiałam się nieraz, czy inne kobiety też tak lustruje.pc2

Gość gość
świetnie się maskujesz wcale nie widać tego po Tobie może tak Ci się wydaje, jest inaczej niż kiedyś, to ten lęk przed TYM co mogłoby się stać, wróćmy chociaż do tego co było kiedyś jeżeli nie możemy tego rozwijać, tak bardzo mi Ciebie brak :-(

Gość gość
Przyzwyczaiłeś się do mnie, dlatego Ci brak. mnie też. Po każdym spotkaniu czułam przypływ energii i radości. To uzależnia. Nie wiem, czy da się wrócić do tego co było, to zbyt trudne zadanie. Jak udawać, że jest jak dawniej, gdy ma się ochotę rzucić na TĄ osobę? Nic nie jest jak dawniej. Zresztą.. od początku czuło się to coś między nami.. coś wisiało w powietrzu od samego poznania.pc2

Gość gość
Jeśli to TY i wiesz, że to ja to dlaczego nie napiszesz po prostu smsa? Widocznie nie masz 100% pewności.pc2

Gość gość
Obydwoje wiemy, że to nie przypadek- to przeznaczenie ;)

Gość gość
ja też tak czuję, wiem że gdybyśmy zostali sami... w sprzyjających okolicznościach... rzucilibyśmy się na siebie, i nic nie byłoby w stanie nas powstrzymać

Gość gość
Mieliśmy już takie okazje, ale nie wykorzystaliśmy ich. Dlaczego? pc2

Gość gość
Z pewnością tak..Brakuje mi Ciebie, bardzo. Nie chodzi tu tylko o bliskość fizyczną ale też duchową choć wiem, że myślami zawsze byliśmy blisko. Odezwij sie do mnie.

Gość gość
tak, kiedyś, dawniej, ale to nie były sprzyjające w każdej chwili mógł ktoś wejść, sama wiesz, i wiesz też czym są spowodowane opory przed TYM czego oboje tak pragniemy :-(

Gość gość
no jak mogę się teraz do Ciebie odezwać pc2 o tej porze?

Gość gość
Co mam napisać? Wszystko jest takie podobne do tego co nas spotkało, co nas łączyło... Nawet to jest podobne, że w każdej chwili ktoś mógł wejśc.. wtedy o tym nie myślałam, marzyłam tylko o tym żebyś się odważył i zrobił ten pierwszy krok. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby ktoś wszedł, nie myślałam wtedy o tym. Pragnęłam tylko jednego.pc2

Gość gość
Nigdy nie napisałeś, nawet wtedy, gdy ja napisałam.. dlaczego nie odpisałeś? Takie masz zasady? Nie chciało Ci się?pc2

Gość gość
nie chcę już dłużej dusić TEGO w sobie, myślałem minie to tylko chwila... ale myliłem się nie przeszło, przetrwało, jest bardzo silne, wygrało ze mną...

Gość gość
I co zamierzasz w związku z tym?pc2

Gość gość
... i to pierwsza porażka z której się cieszę

Gość gość
I tak nie zmienisz swojego życia? Koleżeństwo? Przyjaźń? pc2

Gość gość
zamierzam zrobić kupę, to zawsze pomaga na troski :P

Gość gość
co ja zamierzam? jeżeli zostawiasz mnie z TYM samego będę sam myślał co dalej :-(

Gość gość
Dlaczego nie napiszesz takiego szczegółu żebym nie miała wątpliwości, że to zbieżność historii? pc2

Gość gość
nie, na pewno nie da się podciągnąć pod te pojęcia tego co do Ciebie czuję, przede wszystkim Ty nie zmienisz swojego życia i nawet nie odważyłbym się Ci tego zaproponować, widzę wydaje mi się że jesteś szczęśliwa.. z tym jednym małym ale.. nie wiem czym spowodowanym, pewnie czegoś Ci brak, jakiegoś małego elemenciku który został przegapiony na jakims etapie, a może okrutny czas zrobił swoje