Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet facetowi

Polecane posty

Gość gość 1545
oczywiście że przy Waszej pomocy satysfakcja gwarantowana. każdy każdego:) podoba mi się ta wizja:) co masz dziś na sobie jedyna? masz majtki? uwielbiam zapach noszonej kobiecej bielizny.

Gość ciagutek
Z przyjemnością.

Gość gość 1545
ciągutek, zliżesz moją spermę z ci*ki jedynej? ja nie uronię ani jednej kropli twojego nektaru, więc lepiej powiedz, że tak:)

Gość gość 1545
jedyna, co najbardziej odjazdowego przytrafiło Ci się w łóżku?

Gość ja jedyna kobieta
Bardzo bym chciała Was Panowie nadziać popatrzeć posaac ..myślę że taka spokojna akcja momentami przerwana spazmem, krzykiem rozkoszy wszystkim nad dała by wspomnienia na dłuższy czas Sukienka do ziemi Bez bielizny: ) mówiłam robię to dla siebie bo tak lubię

Gość gość 1545
jedyna, czy jest opcja na otrzymanie fotki Twojej niewątpliwie pięknej szparki?

Gość ja jedyna kobieta
Co takiego? Było tego kilka ale z takich mega przyjemnych to spotykalam się z kimś od czterech miesięcy i nagle postanowiliśmy umówić się na kawę w hotelu Byłam tak napalona i najarana na niego ze jak tylko we mnie wszedł ( a miał czym) to oszalalam..doszłam z takim orgazmem ze facet był w szoku ze można tak czuć kobietę i skurcze Jeszcze parę razy tak.mnie doprowadzil ale ten pierwszy pamiętam do dziś

Gość gość 1545
przyjemnie:) ja konsumowałem dwie szparki, ale byłem wtedy gnojkiem i nie doceniłem tego:) lubisz jak ci się facet na twarz spuszcza? ciągutek pytanie te kieruję również do Ciebie:)

Gość ja jedyna kobieta
Gość 1545 Nigdy tego nie robiłam: ) dla mnie to jak lizanie lizaka przez szybę: )

Gość gość 1545
nigdy żaden nie spuszczał się Tobie na buźkę? eee, nie wierzę:) chyba że mówisz o lizaniu szparek:)

Gość ja jedyna kobieta
Jak już pisałam wszystko przychodzi z czasem Nie można mieć wszystkiego, kiedyś możliwości i okazję plus wiek dziś rozum pragnienie.... Lubię ale zazwyczaj zostawiam tę decyzję mężczyźnie, niech on wybierze i mnie zaskoczy

Gość AnkaSzklanka31
fajnie Wam się temat rozkręcił :) Zaglądam od czasu do czasu i robię się coraz bardziej mokra ;)

Gość gość 1545
ciągutek chyba wali konika na jakimś portalu bo się rzadko odzywa. trzymam kciuki za dużą dawkę przyjemności:) jedyna co z opcją fotki?

Gość ciagutek
Ja jeszcze tez tego nie robilem ale bardzo chce sprobowac.

Gość gość 1545
dzień dobry Pani Aniu:) jeśli chcesz się wkręcić musisz dać wpisowe. czekamy...!

Gość gość 1545
witamy ciągutka ponownie:) gdzie się szlajałeś? już ci mój ku*as nie wystarcza? chcę skosztować twojej spe*my! strzelisz mi?

Gość AnkaSzklanka31
haha jeszcze nie wiem czy chce, skoro już samo czytanie daje tyle przyjemności ;) A jakie jest wpisowe? :D

Gość ciagutek
Sama rozmowa z wami mie tak nakrecila ze nie potrzebowalem nic wiecej ale to byl strzal, ja pier.....

Gość ja jedyna kobieta
Haha mówię o wysyłaniu fotek

Gość gość 1545
1 - deklaracja chęci uczestnictwa w ( jak na razie internetowej) orgii na wiele ku*asów:) 2 - opis najbardziej wyuzdanej fantazji to nie wiele, ale czekamy:)

Gość gość 1545
ok jedyna, nie będę naciskał, ... przy okazji... naciskasz teraz ci*eczkę? ( jak ja lubię te słowo , ma w sobie tyle erotyzmu :) )

Gość xxo
1545 pobudzasz moją wyobraźnię...nie spodziewałam się po sobie takiej reakcji,chociaż sex dwóch facetów na ekranie zawsze mocnych bodźców mi dostarczał.:-p 2m+k gdzie każdy zajmuje się każdym...bez tabu,wstydu,czy skrępowania...widok faceta obciągającego k****a podczas gdyby mnie pieprzył...chyba oszaleję...

Gość ciagutek
Tym razem poszla w kibelek ale nastepnym razem bede o tobie pamietal. Widze ze jakas spragniona cipcia do nas dolaczyla.

Gość gość 1545
ciągutek, cieszę się Twoim szczęściem - mam nadzieję, że nie zmarnowałęś s*ermy i skosztowałeś jej? ja zawsze tak robię:)

Gość ja jedyna kobieta
Witaj Anka Chyba muszę zmienić nick: ) ale co tam najlepiej popatrze na wpisowe :) Ciekawe co będziesz miała za zadanie oblizac: )))

Gość gość 1545
xxo. dziękuję. to zaszczyt:) skoro czytałaś to wiesz, że jest wpisowe:) czekamy kochana:)

Gość ciagutek
Jak sobie wyobraze jak by moglo wygladac nasze spotkanie to mi znowu staje. Lizanie na przemian cipki i k****a ktory w nia wchodzi.

Gość ja jedyna kobieta
Gość 1545 Ależ naciskaj proszę nalegam W końcu to nie kółko różańcowe ba którym będziemy się głaskać chcę ostro mokro bez granic

Gość gość 1545
pomyśl, że liżesz cipkę, w której jestem, i z której wypływa nadmiar spermy, którą ja w niej zostawiłem:)

Gość ciagutek
Czesto zlizuje swoja sperme z cipki czy cycuszkow mojej zony.