Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet powinien byc caly wydepilowany bo z wlosami wyglada obrzydzajaco

Polecane posty

Gość gość
ciekawa teoria

Gość gość
co??? ja kocham futerko u faceta! mocny zarost, a włosy na klacie - ojej aż jak myślę to mi słabo.nie lubię włosów na plecach, ale na rękach, nogach, klacie CUDO. Widziałam ostatnio takie ciacho z taką cudowną włochatą klatą po prostu nogi mi się uginały, ale gościu miał wygląd modela, a inteligencję profesora. Za dużo w jednym człowieku - nie może być mój! ;-(

Gość gość
Obrzydzajaco na rekach, nogach, na klacie masakra facet powinien byc wydepilwany caly

Gość Taki_jeden_964
Nie, bo stałbym się pedziem. :)

Kilofem bym nie tknęła wydepilowanego faceta. Włosy na klacie, na brzuchu i zarost to dla mnie podstawa.

Gość gość
Bo ty masz zatłuszczonego faceta dlatego nie chcesz zobaczysz jako po 40roku zycia bedzie wygladal

Gość gość
Wlosy na rekach, klacie i klata to jest miodzio! Meskosc! Dla jego wygody moze sobie depilowac pachy jesli chce, krocze powinno byc podciete, a wydepilowane nogi tylko jesli jest zapalonym plywakiem - nadrobi szerokimi barami od plywania :D

Gość gość
Wydepilowany? Wtf? Jak gej a nie prawdziwy facet

Gość gość
Facet to nie baba ...

Gość gość
Do autorki: może jeszcze powinien chodzić w rurkach?

Gość gośćaaa
kobieta która nie lubi włosów na klacie jest po prostu jeszcze niedojrzała, nie potrafi czerpać z seksu to co najlepsze i zatracić się w dojrzałym mężczyźnie mmmmm :)

Gość gość
20:15 takie zeby po calym dniu nie mogl odkleic jaj od rozporka.... Osobiscie nie mam nic do wezdzych nogawek ale nie obcislych spodni!!!

Gość gość
ja mmmmam włosy wszędzie na podniebieniu i pod językiem jestem męski :classic_cool:

Gość gość
Jak mialam 17.18 lat tez podobal mi sie pedziowaty styl tj wygolona klata, szczuply, zniewiesciala uroda, sporo wlosow postawionych do gory haha poznalam meza, 185cm, 90kg, mega szerokie bary, owlosiona klata, wielkie ramiona, dlonie...100% testosteronu. Jak mnie wzial w ramiona przezylam szok. Jak moze byc naprawde dobrze z prawdziwym mezczyna

Gość gość
Depilacja u mezczyzn powinna byc na porzadku dziennym

Gość gość
ludzie co wy z tymi gejami i pedałami?? większość gejów nie depiluje włosów! Nas pociąga męskość, a nie gładkie ciało. Oczywiście są tacy, którzy wolą chłopaków bezwłosych, ale większość gejów jakich znam gustuje w facetach z włosami na klacie, brzuchu, rękach i nogach. Włosy na plecach są obrzydliwe, ale znam i takich, których to kręci :o

Gość gość
20:33 pod warunkiem ze baby beda wlochale zapuszczac

Gość gość
widzisz? Nawet geje lubią włosy na ciele faceta!

Gość gość
Znalam takie 2 laski co mowily ze tylko wydepilowany i ze facet musi nosic tylko bokserki, ze facet w slipach, zwyklych majtkach jest fee.

Gość gość
Dziecinko, odrób lekcje, jutro szkoła! Pomyśl o matematyce, nie o męskiej klacie. Skoro męzczyzna jest tak obleśny dla ciebie, to znaczy, ze sama jestes jeszcze nie zarośnięta:)

Gość gość
Włosy wcale nie są męskie. Tylko nieestetyczne i niehigieniczne. Tym że rzekomo "włosy są męskie" podpierają się leniwi faceci, którym po prostu nie chce się zadbać o siebie. Ja chcę faceta, nie goryla.

Gość gość
Tylko owlosiona klata!!

Gość gość
Męskie to mogą być szeroka klata lub umięśnione ciało, ale nie owłosienie.

Nie chce mi się wygłaszać całego wykładu na temat tego, że u mężczyzn zarost itd jest pociągający, ale chodzi mniej więcej o samczość i kontrast między kobiecą delikatnością i męską "szorstkością", płeć przeciwna kręci nas przez swoją inność przede wszystkim, a owłosienie jest istotnym elementem tej inności. I nie wiem jak inni ale ja tu nie mam na myśli faceta, który ma na ciele więcej włosów niż skóry, bo żadna skrajność nie jest dobra, ale normalne, zdrowe owłosienie wcale nie jest wg mnie obrzydzające.