Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zona mi nie powiedziala? Traci zaufanie czy jak?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem 2 lata znamy się od 5 lat. Ostatnio zauważyłem że zona unika seksu, to wymyslala że okres glowa boli itp dotknąć się nie dała. Zrobiłem kolację chciałem aby było fajnie itp zacząłem ją całować potem wino itp rozplakala sie! Cholera coś tu unie gra!!?? Zacząłem z nią rozmawiać powiedziala mi że stosunek boli strasznie boli i nie może się skupić! Poczułem się strasznie, osoba która kocham najbardziej nie mowi mi że ja sprawiam jej bol i ją krzywdze. Dlaczego mi nie powiedziała? Czego mogła się bać? Pomóżcie. Mamy po 23 i 26 lat

Gość gość
ma sucho w ci...ie,i nie jest napalona na ciebie,jak jej wsadzasz na sile to ja boli i nic innego nie czuje tylko bol.w aptece zapytaj o pomoc.

Gość gość
Hm.... Pierwsza możliwość: suchość pochwy; Druga: zakażenie bakteryjne ( b. często powoduje bolesność przy stosunku); Trzecia: zdradza Cię i nie chce już z Tobą sypiać ( takie cyrki odstawiała moja przyjaciółka swojemu byłemu, gdy poznała obecnego i tamtego dotknąć nie była w stanie.

Gość gość
Up

Gość gość
Przyszło mi do głowy,że może została zgwałcona,ale to raczej bzdura,bo o tym byś wiedział.