Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczęsliwaMama

Dziś usłyszałam, że powinnam była usunąć ciążę!!!

Polecane posty

Gość gość
Hahaha dokładnie! !:) i ja też a ta loche co tak jedzie po autorce i tym panu trzeba eutanazję zafundować bo na leczenie za późno szkoda tylko, że matka tego nie zrobiła!

Gość gość
A ja jestem za invitro nic o nim niewiem ale podobno koscul jest przeciw to ja jestem za to dla mnie wystarczajacy powod a kundli inwalidzkich chorych psychicznie to do gazu wzbudzaja zal i litosc z kogos sie smiac a swojego inwalidzkiego kundla kochac wstyt za konczyny dolne i o sciane nic wiecej

Gość gość
Juz napisałam co wnoszą zdrowe dzieci do społeczeństwa one nie sa dziura bez dna jak wasze chore na downa bo przynajmniej sie uczą pozniej pracują i płaca na emerytury dla was, tAki pozniej moze byc lekarzem ktory Cie łajzo wyleczy jak będziesz miał piertolnac na raka. A chore tylko biorą biorą i biorą nic nie dają. Musze was rozczarować :D nie dość ze jestem ładna, skończyłam dobre państwowe studia, mam własna firmę, fajnego zaradnego meza, PIĘKNE ZDROWE dziecko, własne mieszkanie na wypasie i super samochód to jeszcze do tego tylko 26 lat :D fajnie nie?? No to 3, 2, 1 zaczynajcie ból dooopy

Gość gość
Ja dokładnie tak samo! Nie będę dokładać do takich macior i loch jak ta, która tak jedzie po autorce i temu panu!