Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczęsliwaMama

Dziś usłyszałam, że powinnam była usunąć ciążę!!!

Polecane posty

Gość SzczęśliwaMama
Do gość 10:30 od początku założenia tematu i od początku swojego życia zawsze byłam, jestem i będę za życiem! I to się tyczy aborcji, eutanazji oraz in vitro bo powiedz skoro wierze , ze zarodek to życie to jak mogłabym być za in vitro? Skoro podczas aborcji zabija się tylko 1 zarodek a podczas in vitro z 5 !! Wiesz ile jest takich zarodków, które czekają na zniszczenie? Mnóstwo! A wiesz ile jest dzieci, które czekają na adopcje? Mnóstwo! Podczas in vitro zabijasz dzieci a innym z domów dziecka odbierasz nie będę za in vitro tylko dlatego żeby Ci się przypodobać albo forumowiczkom kafe!

Gość gość
Te co poronily to tez potepiasz? Przecież mogły zgłosić się wcześniejszy na oddzial i lezec całą ciążę na podtrzymaniu. O tak będą sie smażyć w piekle juz widze jak wszystkie sie boją i sikaja po nogach. Glupa tepa autorka myslala ze będzie bohaterka w oczach świata bo urodzila downa. Tak wszystkie bijemy brawo dla krowy rozplodowej ktora zyje na nasz koszt

Gość gość
Widac jak autorka opiekuje sie chorym dzieckiem. ... na kafe hihi Pilnuj go bo wejdzie do piekarnika albo pralki i będziesz miala kłopot jak zdrowy uruchomi urządzenie

Gość gość
Szacunek autorko tematu za siłę żeby przeciwstawiać się tym tłustym, egoistycznym dama, które nie zasługują na to by żyć. Jestem mężczyzna, mam 55 lat, kiedy miałem 20 zona zaszła w ciązę okazalo się już po urodzeniu dziecka, że ma ono właśnie zespół Downa. Na początku byliśmy zalamani ale z każdym dniem było lepiej , żona przestała pracować pracowałem tylko ja i jak wy mieszczanskie szczury możecie pisać o tym ze dziecko rodzi się dla pieniędzy! Może ty nędzna szujo tak myślisz ale czym jest 1000 zł w porównaniu z neurolog 2× w miesiącu 200 zł, kardiolog 3× w tygodniu 300 zl ( oczywiście za 1 wizytwizyte) do tego pediatra około 7 razy w miesiącu 100 zł ...ii to wszystko prywatnie a ja place datki na wasze wrzodowskie dziecka na ich edukację leczenie rozrywki i inne i może nie mam ochoty płacić na wasze kozy bo wy na chore dzieci placicie 3 razy mniej niż my na wasze zdrowe i na was krowy! Mój syn nigdy nikogo nie skrzywdził, nie uderzył nie zgwałcił więc nie pisz szmaciaro o tym jakie są dzieci z ZD bo zdecydowanie twoja zdrowa koza jest bardziej agresywna i nie kumata! Krzysiu zmarł 5 lat temu a ja wiem ze na 2 świecie jest ktoś zdrowy juz kto czeka na mnie i na moja żonę!

Gość gość
Juz? A teraz wez leki i do łóżka

Gość gość
A ty weź zrób nam i światu przysługę i się zabij a dziennej i mądrej autorce daj spokój tempa dzido!!!

Gość gość
No na bank czeka...to moze spakujcie sie juz i pojedźcie na ten drugi swiat Ty na zdrowe dzieci płacisz wiecej ale z nich jest jakis pożytek-te kozy jak to zwykłes określać moze Cie w tym momencie lecza, moze stoją w aptece za lada i sprzedają ci leki żebyś nie zdechł, moze siedzą w urzędach itd a z Twojego dziecka co takiego dostało społeczeństwo?? Nic! Tylko KOSZTY

Gość gość
Spieprzaj stąd egoistko ja też jestem matką dziecka z ZD i również place za wszystko sama a w dodatku place na twoją jak to pan wyżej ujął ,, leniwa koze" i ja również proponuje byś się zabiła tempa dzido hahahaha:D:D

Gość gość
Nie widzę aby autorka czekała na poklask. Raczej pisze o braku tolerancji, której tobie również brak. Swoja drogą co za hipokryzja, nawiedzone feminy ciągle krzyczą, że "mój brzuch, moja sprawa" jeśli chodzi o aborcję, ale matki chorych dzieci najchętniej zmusiłyby do aborcji. Widać, ze ta ich "tolerancja" działa tylko w jednym kierunku. Żałosne.

Gość gość
nie zesraj się z tymi podatkami. jak ktoś napisał wcześniej - każdy płaci za coś za co nie chce płacić. sprawiedliwie to by było tylko wtedy jeśli służba zdrowia by się sprywatyzowała i każdy płacił by tylko za to za co chciałby płacić.

Gość gość
a dlaczego to niby na chore dziecko państwo ma nie płacić , a na zdrowe już tak? a chu/j mnie obchodzą czyjeś bachory w takim razie, niech na te zdrowe matki też same sobie płacą dziecko to dziecko, nie jest niczemu winne - albo płacimy na wszystkie albo na żadne

Gość gość
Twoje jest zdrowe a założę się ze pije ćpa i g***** jak stara, jestem samowystarczalny zorganizowalem grupę dla takich ludzi z ZD razem sprzątamy ulice żeby mogły się na nim paść takie krowy jak ty, segregujemy śmieci, sprzątamy domy, kosimy trawy. Gotujemy i roznosimy zabawki po szpitalach! At woj koza? Consola, iPhone, kanapa i chińskie żarcie?

Gość gość
gość z dziś - pełen szacunek dla Pana :)

Gość gość
oraz pełen szacun dla Autorki tematu :) Tak trzymać :)

Gość gość
Ja mam zdrowe dziecko ale siostra ma córeczkę z ZD siostra choruje bardzo ciężko, pieniądze od państwa to tylko kropla w morzu potrzeb! Ale ani przez chwilę siostra nie pomyślała o aborcji. Kasia ma 9 lat, chodzi do szkoły, uczy się, pomaga mamie w domu, pomaga w pracy i nawet mi w opiece nad Zosia (3 latka) a w przyszłości chciała by pracować w zoo bo kocha zwierzęta:) nie gra w gry, nie ogląda brzydkich filmów za to czyta proste teksty^^ ostatnio siostra zapisała Kasię na tańce mala jest niebie tego powodu tak się cieszy^^ autorko nie zwazaj na zawistnych szkoda czasu:* buziaczki

Gość gość
Autorko przywracasz wiarę w ludzi:)- mama zdrowego dziecka, która pokochała tez chore:) piękne:* buziaki:) a co do eksekspedientki na szubienice z nią! :)

Gość SzczęśliwaMama
Ha ha ha tak rzeczywiście pisze sama do siebie a co ból doope zżera, że tyle ludzi na ciebie wskoczylo? No to cie musze zmartwić ale to niestety teraz z ciebie jest beka ha ha:) nie mam czasu na opisywanie sama sobie ale doskonale zdajemy sobie wszyscy sprawę, że większa połowa negatywnych komentarzy jest od ciebie:) :p bardzo dziękuję za miłe komentarze ale to nie ja jestem bohaterka lecz wy bo nie boicie się pisać prawdy oraz moje dziecko, które ma ogromne pragnienie życia zupełnie jak ta pani, której filmik wrzucilam przed chwila, która przeżyła aborcję_ jeszcze raz zachęcam do oobejrzenia:) a pani gratuluję i odwagi i cietego języka, to wspaniałe, że zajmuje się pan teraz takimi rozumiem, że dorosłymi osobami z ZD:) pozdrawiam

Gość SzczęśliwaMama
Przepraszam bo pisze na tłumaczy oczywiście panu:* pozdrawism♥

Gość gość
Aborcja jest najpaskudniejszym zabójstwem z premedytacją i szczególnym okrucieństwem! Pozdrawiam Pana, który ma rzeczywiście cięty język i eliminuje nim, , krowy z pastwiska" heh a do tego wszystkiego gratuluję niesienia pomocy innym:)

Gość gość
Co za kundla masz powinien sie w p**dze udusic wes go zabij zrob to dla swiata i dla siebie jednego smiecia bedze mniej bo on bedze kiedys zyl za moje podatki

Gość gość
Ej weź wymysl jakiś własny tekst co? Troszkę ingerencji twórczej co? Napisałem żebyś się zabiła dla świata i dla nas a ty zzynasz! Wiesz ze dzieci z ZD i dorośli także są bardziej twórczy niż ty krowo? Ty tylko muczysz a my ludzie muczenia nie rozumiemy idź pochrumkac z córką! A co do mojego syna, którego radzisz mi zabić by kiedyś nie żył za twoją many, której pewnie nie masz to nie musisz się martwić on już nie żyje

Gość gość
Oczekujesz że ludzie będą tolerancyjni dla dzieci z ZD . Twój wybór i twoje życie ale ty też naucz się tolerancji. Nie każdy może adoptować dzieci bo jak zapewne wiesz bardzo trudno spełnić warunki materialne i zdrowotne aby otrzymać zdrowe dziecko. Ponadto nie każdy jest w stanie pokochać obce dziecko. Tak jak ty oddalabys swoje życie za twoje dziecko tak druga kobieta oddalaby by wszystko aby mieć własne dziecko z in vitro. Dla ciebie to zabójstwa zarodków a dla innych szansa na własne dziecko. Tak więc droga autorko chcesz tolerancji to zaczynij od siebie. Jestem matką zdrowych i poczętych naturalnie dzieci. Piszę to żebyś nie myślała że mam dziecko in vitro.

Gość gość
Autorko właśnie skończyłam oglądać film o dziewczynie, która przeżyła aborcję! Wstrząsające ale podbudowywyjace! :) dzięki jeszcze dziś pokaże go w rodzinie:) pozdrowienia dla Kubusia

Gość gość
Jak zdechl to dzeki bogu jednego smiecia mniej Herr Hitler co do tego mial racje usuwac takie bydlo z zycia dla dobra wszystkich i koniec i wiecej dzeci nie rob bo nastepnego bachora kundla inwalidzkiego zrobisz

Gość SzczęśliwaMama
Nigdy nie będę tolerować morderstwa bo gdybym to zrobiła to jedna ręką podpisalabym się pod zgodą na in vitro a druga za aborcją! A ja wybieram życie! dzieci z domów dziecka mają zazwyczaj o połowę mniej wad wrodzonych niż te z probowki a zarazem ich leczenie jest cięższe i wymaga wielu nakładów pieniężnych! Ludzie chcą usuwania ciąży dzieci, które chorobę dziedzicza w sposób naturalny jednocześnie domagają się powszechności in vitro i robienia dzieci chorych sposób sztuczny bo to juz jest przecież normalne! Wy przeczucie sami sobie a ja ci mogę przyzec, że nigdy nie będę tolerancyjna dla morderstwa! U mnie zabijanie słabszych nie spotka się z tolerancja tak jak u ciebie!

Gość gość
Spoierdalaj stąd krowo i wracaj do swoich świń!

Gość gość
Ja pitole niech ktoś stąd usunie to bydło babo w*********j!

Gość gość
Życzę Ci, żeby ta twoja zdrowa córkęjeszcze dziś tramwaj rozjelbal!

Gość gość
jak ktoś chce in vitro to niech sam sobie za to płaci nie będę płacić na widzimisię głupich macior

Gość SzczęśliwaMama
To ja napisałam tylko zamiast SzczęśliwaMama wyskoczyło GoscSz^^