Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzczęsliwaMama

Dziś usłyszałam, że powinnam była usunąć ciążę!!!

Polecane posty

Gość gość
jestem jestem cały czas ;) tzn od tamtej strony 5 chyba :) nie ma za co :) po prostu uważam, że takie osoby jak Pani powinno się chwalić, a nie krytykować jak owa ekspedientka czy nawet tu na temacie. Wiem, jak to ważne by znaleźć trochę wsparcia w tym świecie. :)

Gość gość
Oczywiście, ja sie nie sprzeczam ze wiem jak to jest zajmować sie takim dzieckiem bo na szczęście nie wiem i sama bym sie nie skazała (meza i córki także) na dowiedzenie sie tego. Nikła przyjemność i zaszczyt.

Gość gość
a co do pytania, ja np. nie mam dziecka, nie wiem czy chcę mieć, ale ja jestem raczej wygodnicka, póki co mam Pieska, kocham go najmocniej na świecie,ale potrafię sobie wyobrazić , że normalne kobiety w taki sposób kochają swoje dzieci :P ( to ja od in vitro) . No i żal mi tak samo sierotek ludzkich jak i psich, sama adoptowałam psa, przykro mi , że ludzie którzy chcą mieć dziecko nie adoptują tylko wolą in vitro...

Gość gość
a Kubuś lubi zwierzątka?

Gość gośćSz
Czym? Juz mowie: zarzucasz mi, że Cię oczerniam i ze nie mogę tego robić po czym twierdzisz, że zaniedbuje swoje dziecko! A no tak pani wszechwiedząca ty to jednak jesteś! Wiesz jak długo tu będziesz? Będziesz tu do czasu aż nie zacznę cie ignorować. Och wreszcie ktoś ci odpisuje wiec wchodzisz tu z nadzieją, że a nóż coś ci odpisałam, cały czas kieruje nasza rozmowa a ty się tej rozmowie podajesz, ale juz mam cię dość bo są tu ludzie bardziej wartościowi od ciebie wiec cie informuje że dla mnie na tym poście przestajesz istnieć. Miło (nie) było a teraz nara!

Gość gość
Przerywają farsę, cierpienie, chorobę ludzie którzy maja cos wiecej do zaoferowania światu niz chore dziecko ktore jest tylko obciążeniem społecznym. Żadne to zabójstwo, raczej świadomość przyczynowo-skutkowa ale nigdy nie pojmiecie wielkie altruistki (za państwowe pieniądze) tego ze na wszystko trzeba patrzeć globalnie. Samej Tobie (wspaniała altruistyczna autorko tego naciaganego tematu jak guma) przychodzi łatwo rzucać w innych ludzi inwektywami i oszczerstwami niczym sie nie różnisz od inncyh ludzi wiec nie wmawiaj juz tutaj pozy matki cierpietnicy w służbie...komu? Sobie!

Gość gość
Nie, nie, nie moja droga :D To ja kieruje rozmowa/sprowokowałam Cie do dyskusji a Tobie brak sensownych argumentów. Gdybys była ponad to co ci napisałam to juz na wstępie bys mnie zignorowała tak samo jak inne osoby tu na forum czyli tego rozwodnika z którym także wdalas sie w dyskusje. Jestes jak chorągiewka na wietrze, łatwo tobą sterować. Gdybys była tak pewna dla swoich poczynań życiowych i postawy to bys nie dała wmanewrować sie do wytłumaczenia wszystkim- DLACZEGO

Gość gość
I dodam jeszcze ze ja jestem zadowolona ze swojego życia jakie sobie ułożyłam i nie potrzebuje poklasku na forum od ludzi którzy mnie nie znają w przeciwieństwie do ciebie. Jeśli ktoś ciszy sie ze moze tu popisać to jedynie TY założycielko tematu. Jedynie TY wypisujesz swoje brednie odnośnie optymizmu, zadowolenia, szczęścia aż urasta to do rangi cudu życiowego. Jedynie Ty opisałaś o sobie tak wiele/o mnie nie wiesz prawie nic jak i o rozwodnika choćby a my o tobie tak wiele. Kto tu poszukuje aprobaty?

Gość gość
Przerywają farsę, cierpienie, chorobę ludzie którzy maja cos wiecej do zaoferowania światu niz chore dziecko ktore jest tylko obciążeniem społecznym. Żadne to zabójstwo, raczej świadomość przyczynowo-skutkowa ale nigdy nie pojmiecie wielkie altruistki (za państwowe pieniądze) tego ze na wszystko trzeba patrzeć globalnie. xxxx ale autorka nie jest cierpiętnicą, przynajmniej z tego co pisze tego nie da się wywnioskować, wręcz odwortnie widać, ze jest radosna, poza tym są rozne choroby, co innego epilepsja , porażenie mózgowe i inne takie, no to wtedy tylko wspolczuje rodzicom ciężaru a zespol downa, to nie jest taka tragedia, te dzieci sa prawie normalne, nie są warzywami, nie leżą, nie krzyczą, nie sikają pod siebie, potrafią dużo zrobić wokół siebie, Maciek z klanu nawet sam robi obiad ! a niektóre zdrowe lenie nawet tego nie potrafią

Gość gość
Ja sie nie dziwie ze jej to odpowiada chyba sama sie na to zdecydował wiec co ma teraz zrobic

Gość gość
ale wymyślasz autoreczko głupia cipko ,ekspedientka na pewno by tak nie powiedziała ,poza tym ekspedientki przynajmniej w wielkich sklepach dorabiają wyzyskiwaczy i im to powiewa że coś zeżresz bo pracują za nędzne pieniądze i tylko udają że ich to obchodzi i z obowiązku powiedzą a na pewno nie agresywnie osobiste przytyki

Gość SzczęśliwaMama
Owszem kocha zwierzęta i to bardzo:) mamy psiaka, przyblede nazywa się Tofik, kiedyś znaleźliśmy go w parku, merdal ogonkem chociaż się nas bal, miał mnóstwo kleszczy i złamaną nozke ale szedł obok nas aż do samochodu, wtedy zdecydowaliśmy się go ze sobą zabrać i tak jest z nami już dość długi czas bo od 6 lat, Kuba z nim śpi, rzuca mu piłki, nasypuje karmę do miski i czasem nawet próbuje nosić go na rękach ha ha:D:D czuje między nimi więź:)

Gość SzczęśliwaMama
Chodzimy tez często do zoo, Kuba czuje się tam jak niebie:) to piękny gest, że sama adoptujesz i namawia do tego innych:) szkoda, że inni wolą dzieci z probowki niż te, które już są i potrzebują domu:/

Gość SzczęśliwaMama
No i Pani dziwna się uspokoiła, brawo! Chyba, że to wódka cie zamroczyla:p

Gość gość
A dlaczego mam adoptowac obce dzieci? Najpierw narobicie jak kroliki a potem namawiacie na adopcje. Jak zes taka szczesliwa i dobra to adoptuj będziesz miala wiecej kasy bo ty tylko po to masz dzieci. Nie chcialo sie isc do pracy to robisz z siebie meczennice i zyjesz na koszt podatników. Zal takich ludzi. Kobiety ktore rodzą dzieci po mimo wiedzy ze bedzie chore powinny placic za to kare a państwo nie powinno dołożyć nawet grosz. Twoj problem to zarob na niego. Oczywiście pisze o kobietach ktore swiadomie rodzą chore dzieci. Jesli lekarz sie pomylil takiej kobiecie pomoc sie nalezy bo to nie jej wina. Zyjemy w 21 wieku a u niektórych ciemnota jakich mało

Gość gość
Ej szczesliwa po północy to nie wodka tylko normalni ludzie chodzą spac. Widac czy pachniesz znowu mierzysz kogos swoją miarą. Twoje szczęście az bije po oczach :P

Gość SzczęśliwaMama
Pani kochana ale po co te nerwy? Zapomniała pani wziąć dziś leków tak? A leczenie jak idzie? Gdyby miało być tak jak pani mówi to teoretycznie pani tez nie powinno być na tym świecie, ponieważ jest pani chora, wiec akurat w pani przypadku żałuję, że aborcji nie dokonano! O jednego wrzoda takiego jak ty sciero mniej:) drogie mamy chorych dzieci, bądźcie dzielne! :*

Gość gość
gość dziś A dlaczego mam adoptowac obce dzieci? Najpierw narobicie jak kroliki a potem namawiacie na adopcje -- no ja akurat namawiam na adopcję a patologią nie jestem i nie mam ani jednego dziecka :) Gdyby nie było mody na in vitro to zdecydowaliby się na adopcję a tak? będą marnować kasę na zarodek, który i tak się nie przyjmie :)Pewnie nie czują się w pełni koietami jeśli nie urodzą

Gość SzczęśliwaMama
Moja koleżanka adoptowala 3 w wieku 5,1,3 i nie da się opisać szczęścia tych dzieci, one cały czas opowiadają mi o swojej rodzinie o pięknej mamie, dzielnym tacie o kochanej babci bo dla jednych dzieci rodzina jest chlebem powszednim a dla innych wygrana na loterii teraz tworzą piękna rodzine^^ warto adoptować nic robić sztuczne twory!

Gość gość
kobiety, które usuwają ciążę pójdą na wieczne potępienie może wydaje im się, że życie trwa wiecznie ale to tylko złudzenie, kara boska was dosięgnie życiowe egoistki! Przecież tak to już jest zabijasz tracisz życie wieczne ! Piekło juz na was czeka! Widziałam przed chwila film , który polecilas płacze do teraz piękny pokazujący prawdę niemy krzyk mówi wszystko:)

Gość gość
8:23 I sie nasza aktoreczka wysypała ze empatii i kultury u niej za grosz! Liczyłas tylko na poklask na tym forum dla ograniczonych matek polek tez sie zaliczasz do tej nędznej grupy. Wcale lepsza nie jestes od osób ktore usunęły świadomie chory płód skoro innym ludziom myślącym odmiennie niz ty życzysz śmierci. Jestes zawistna, arogancka i obok psychologa to ty moze co najwyżej stałaś. Żal twoich dzieci-maja juz przerąbane w zyciu z powodu choroby jednego którego ograniczona krowa rozpłodowa powołała na swiat, drugi będzie musiał sie nim zajmować i wstydzić sie za niego to jeszcze matka furiatka która na order za poświęcenie (podatników, dzieci, meza) chce, która zeby sie dowartościować potrzebuje powylewac frustracje na forum z powodu tego ze nie zmierzyła siły na zamiary i dziecka nawet w sklepie upilnować nie potrafi wiec cały twój wysiłek na marne jedyne ci potrafiłas to urodzić ale juz psychicznie podołać nie potrafiłas. Żal meza, żal dzieci-a ciebie mi nie żal. SCIERKO

Gość gość
Do autorki widac sie tak zwracano w rodzinnym domu i dlatego rzuca takimi inwektywami w stosunku do ludzi którzy maja dobrze w zyciu. Niestety wpojono jej takie wartości. Moze rodzice od małego żałowali ze jej nie wyskrobali i dlatego nazywali ścierka.

Gość SzczęśliwaMama
Doszłam do 2 słowa ziewnelam i zasnelam, sorry nie chce mi się czytać twoich wypocin:) buziaki i miłego dnia kochanie:*

Gość gość
Ciekawe/zabijasz tracisz życie wieczne a policjanta ktory zabił jakiegoś kibica bronicie ehh hipokrytki...

Gość gość
Wiesz co autorko...mialam wiecej współczucia w stosunku do Ciebie nawet życzyłam wam wszystkiego dobrego ale to co napisałaś o dzieciach poczętych przez in vitro...przegrałas w moich oczach. Wole swoje zdrowe dziecko z "probówki" niz miec takie jak twoje.

Gość gość
żal to ciebie, kretynko wyżej weź spiertalaj z tym bólem doopy, sama pierwsza zaczęłaś wyzywać autorkę, nie dziwne więc, ze ci odpowiedziała i wiele osób żyje z podatników, nie tylko takie matki - tego już tępoto nie bierzesz pod uwagę? ja też nie mam ochoty płacić na wiele rzeczy, no i? samotne matki też nie powinny dostawać alimentów na dzieci od państwa? bo przecież wiedziały, ze ojciec nie będzie ich płacił skoro ich zostawił, nie interesuje się nimi albo jest bezrobotny- idąc twoim tokiem myślenia to też powinny usuwać, a jak nie to nic im się nie należy od państwa. dziecko nie jest niczemu winne

Gość gość
ekspedientka rzuciła na mnie ostre spojrzenie i powiedziała: popełniła pani straszliwy błąd nie usuwając ciąży kiedy jeszcze miała pani taką okazję!!!!!!!!!!! A xx ale bajka :) juz tak ekspedientka przy wszystkich powiedziala , wez ty sie mitomanko palnij w leb

Gość gość
A co to, my żyjemy w średniowieczu że straszysz ogmiami piekielnymi ? Ja w piekło, czarownice, krasonuldki i niepokalane poczęcie już dawno nie wierzę